- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #132.981
iyi şanslıymışsın sen desene. Allh bağışlasın tatlmmBn fazla ugrasmsdim korunmayi biraktim 3 ay denemeye basladik bisi olmsdi . Az da bekelme kararo aldık hap kullandim ondanda hamile kaldım
Bende duygu kuzum bende memnun oldumMrmnun oldum
Hicrancim gormedin ama beni izledin gozum kacmadi heh sole akilli olCuvap verdim
Canim benim koyu akinti seklinde kanaman varsa doktora git ama koyu akoyu akinti geliyorsa normal kuzum benim seni okadar iyi anliyorumki bende cok istedim halde bir dusuk yaptim simdi bebek olaun iatiyorum ama senin alti ay korunman lazim biliyosun demi rahminin kendisini toplamasi lazimYa kızlarr 2 ay once duşuk yaptım,ilk adetimi 2 hafta once gordum bugun yyyine kanamam var. Daha bat.a 12 gun var tahminimce. Bu ne olabilirr. Lutfenn akıl,verin
ins be cimcimemem Allah herkezin gonlune gore versinBu topikte hamile kaldim ondan . Sonradan da cikmadik iki ark daha var oyle . Ve bebek bekleyen de oyle bak mesela
Yasak hayal var almanayadan katılıo 30merdiven dayadi bu ayin 17 de oglu 1 yasina grcek
Efecikim yani hicranjm var oda konyadan beyshrden 7 aylik oglu var
Nuarinim var onun 2 yasinda bebesi ve yeniden hamile
Melekim rosem harbim berenim esmeeim kriZantem vs vs kizlarimizda var onlarin bebelerinin olmasini bekliokins onlarinda bu yil olacak allahin izniyle
Amin kuzum kimseye dusuk acisiyla tattirmasin ama sunu unutma sagliksiz bebek duser doktor benim icin bole dedioff 5 duşuk nedemk.., rabbiimm bi daha yaşatmasıınn,.. Şuan araştırmalar pıhtılaşma uzerine zaten.. Bakalımm hayırlısı artıkk
Kiz kizlari rahat biraksanaPnrrr yazmadan cikmaaa ağlarım bakkk
ayy canim benimmm bazen insanlar senelerini veriyor Allahtan umut kesilmez22 yaşındaymm. İst.dan cnmm. Sen kaç yıl çocuk için uğraştın. Bahsetsene biraz. Moral olsun bana da
İ
iyi şanslıymışsın sen desene. Allh bağışlasın tatlmm
Bende duygu kuzum bende memnun oldum
Hicrancim gormedin ama beni izledin gozum kacmadi heh sole akilli ol
Canim benim koyu akinti seklinde kanaman varsa doktora git ama koyu akoyu akinti geliyorsa normal kuzum benim seni okadar iyi anliyorumki bende cok istedim halde bir dusuk yaptim simdi bebek olaun iatiyorum ama senin alti ay korunman lazim biliyosun demi rahminin kendisini toplamasi lazim
ins be cimcimemem Allah herkezin gonlune gore versin
Amin kuzum kimseye dusuk acisiyla tattirmasin ama sunu unutma sagliksiz bebek duser doktor benim icin bole dedi
Kiz kizlari rahat biraksana
ayy canim benimmm bazen insanlar senelerini veriyor Allahtan umut kesilmez
haklısın cnm.. Ama duşuk olunca insan,çok tuhaf oluyo. O sevgiyi heyecanı bi kez tafınca insan hep olsun istiyo. Hayırlısı artkBende duygu kuzum bende memnun oldum
Hicrancim gormedin ama beni izledin gozum kacmadi heh sole akilli ol
Canim benim koyu akinti seklinde kanaman varsa doktora git ama koyu akoyu akinti geliyorsa normal kuzum benim seni okadar iyi anliyorumki bende cok istedim halde bir dusuk yaptim simdi bebek olaun iatiyorum ama senin alti ay korunman lazim biliyosun demi rahminin kendisini toplamasi lazim
ins be cimcimemem Allah herkezin gonlune gore versin
Amin kuzum kimseye dusuk acisiyla tattirmasin ama sunu unutma sagliksiz bebek duser doktor benim icin bole dedi
Kiz kizlari rahat biraksana
ayy canim benimmm bazen insanlar senelerini veriyor Allahtan umut kesilmez
haklısın cnm.. Ama duşuk olunca insan,çok tuhaf oluyo. O sevgiyi heyecanı bi kez tafınca insan hep olsun istiyo. Hayırlısı artk
Evet canim ama siz genede bana kriz diyinGercek adin duygu mu
Yaw banane onlarda yazsinlar yazik diil mi bana
ben hamileyken kendimi dunyada en ozel insan hissederdim dusunce okadar canim yandiki seni cok iyi anliyorum canim hemde cokhaklısın cnm.. Ama duşuk olunca insan,çok tuhaf oluyo. O sevgiyi heyecanı bi kez tafınca insan hep olsun istiyo. Hayırlısı artk
Bebelerinz olsun bi basinizi giciniz bulamayin da görün gilinizi
Ne guzel bi beddua ya
Evet canim ama siz genede bana kriz diyin
Yaa ozaman sende benim topikte asker durusunda durcaksin
ben hamileyken kendimi dunyada en ozel insan hissederdim dusunce okadar canim yandiki seni cok iyi anliyorum canim hemde cok
amiin amminn. Olsunda başımn etini yesin razıyım vallaBebelerinz olsun bi basinizi giciniz bulamayin da görün gilinizi
Ne guzel bi beddua ya
Harap olsun kuzum raziyimHahahsh.hele senin halin harap olacak
sevirem bacim seniAyipsin krizim durmam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?