- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.221
Yaw yani gerçekten whatsap sizi uzaklaştırmadimi burdanneyse boşver ben engellememama onu bil...
sen kendi suçunubize malettin yani
bu şekilde emircikide teyzelerinden uzaklaştırmış oldunemire söyle onu sevdiğimi bilsin kuzucuk
Kocası surekli istermis. .
günde 5 kez kim çiftleşiyomuşbende merak ettim adı ne
Abowwwwçok üzüldümicranım sanırım çok hassasım
Kis melekim nolur engelle o duyguyu bi yaşımneyse boşver ben engellememama onu bil...
sen kendi suçunubize malettin yani
bu şekilde emircikide teyzelerinden uzaklaştırmış oldunemire söyle onu sevdiğimi bilsin kuzucuk
Aaa beni şikat ediyçok üzüldümicranım sanırım çok hassasım
Yooo niye uzaklastirsin diyorumya oranin yeri ayri buranin ayri engel koyarak emiri uzaklastirdin teyzelerindenYaw yanayrçekten whatsap sizi uzaklaştırmadimi burdan
Yaw niye öle diyon melekim neyi uzaklastirdim
Abowwww
Melekim iyce suçlu hissettiriyon
Iyi hâkim ne degil mesleğin
ne o suclandinmi
Kesin asardın beni
Yoo diyoYooo niye uzaklastirsin diyorumya oranin yeri ayri buranin ayri engel koyarak emiri uzaklastirdin teyzelerinden
Tabletten giriyorum cok agir
Git seni baskalari engellesinKis melekim nolur engelle o duyguyu bi yaşım
Bende bi kirilim
Iki cift laf yazim şurdan
Emiri mi uzaklastirdimYooo niye uzaklastirsin diyorumya oranin yeri ayri buranin ayri engel koyarak emiri uzaklastirdin teyzelerinden
Pcden girsem daha neler yapardim ama dua et tablet performansimi dusuruy smile bile yapamiyom eyce kafayi yediAaa beni şikat ediy
Ette iyce rahatla barime
SavulGit seni baskalari engellesinhicrana soyle o belkim o engeller ben ne dedim engelleemem dedim hani demistim ya sana cok kötüsun diye evet cok kötusun
Iykii tabletten giriyonPcden girsem daha neler yapardim ama dua et tablet performansimi dusuruy smile bile yapamiyom eyce kafayi yedi
Gonder hemen ama bidaha geri vermemEmiri mi uzaklastirdim
Öyle hiç niyetim yok
Keşke yakın olsakta verim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?