Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Valla whatsap etkiliyo melekim.ben bile gelmiyom bazen sizle konusuyom diye

Kız ağlama bak uzuluyom

Melekim doru sole kustunmu

Bende yeni orendim

Vede birini sil dim

10 gündür resim ne yoktu ne bilim engelledigini

Bende engelledim

Yaw sizde ben engelleyin

Karşılıklı olsun

yasakım doğruyu söyle demişsin o zaman doğruyu söylüyorum
dün evde yoktum akşam geldim gelince kk ya bi bakıyım kızlar napıyo diye merak ettim ama senin yazdıklarını görmek açıkçası çok kırdı beni keşkede hiç girmeseydim hiçte görmeseydim asla ummadığım bişeydi sana göre ve diğer kızlara göre belki çok önemsiz olabilir ama ben seviyosam ve kaç yıldan beri sanalda olsa arkadaşım diyosam bu tür olaylar kırar beni evet kırıldım
sen demişsin sanki önceden vatsapmı vardı sorun o değil, biliyosunuz fırsatım olduğu sürece ben zaten bırakmamaya çalışıyorum burayı hatta yaz aylarında gittiğim dr bana nete girmemem gerektiğini söyledi eşim buraya giriyorum kafam dahada karışıyo diye zaman zaman kızdı bana ama ben yinede sizi bırakmak istemediğim için hep girdim...
ve söz verdim Allah nasip ederse birgün hamile kalırsam burada size vericem dedim ilk müjdemi ....
ama sen deseydin kızlar burayı ihmal etmeyelim vatsap yerine gelin burda konuşalım ben ona darılmazdım hiç bi uyarı yapmadan direk engellemen beni üzdü
ben küsmem ama sanırım hassasım çabuk kırılırım bazen, ama yinede kimseye belli etmem sen demişsin küstünmü hayır küsmedim ama doğrusunu istiyosan kırıldım
diyosun ya sizde beni engelleyin sen engellesende ben engellemem benim facemde koyduğum resimlerin altına alay ederek yorum yapan birileri oldu ben onları bile engellemedim bana göre engel koymak en son çaredir bi kişi tarafından çok fazla rahatsız edilirsin ya da o kişiyi sevmezsin o zaman engellersin ya da silersin bu benim düşüncem bilmiyorum belkide ben çok fazla iyi niyetliyim
sen doğruyu söyle demişsin bende düşündüklerimi yazdım inş yazdıklarımla bende seni kırmam

Mekekim nasi.kurtuldum pekii
icranım nasılmı kurtuldum
ben iki hafta kadar ağrısını çektim ama sandım ki azı dişlerimde çürük var ağrı yapıyo ağrılar dayanılamaycak kadar çok çoğalınca dişçiye gittim dişçi yirmilik dişimin olduğunu söyledi hemen iğne yaptı ama ben 20 lik dişlerin hep gömülü olduğunu duyuyodum kendiminde öyle olduğunu sandım dr hemen çekti pıt diye mercimek tanesi kadar bişey geldi çekerken sorun yoktu gömülü değilmiş dişim ama sonrasında bilmiyorum dr iğneyi yanlışmı yaptı ne yaptı yüzüm bi çürüdü ki görsen dayak yemiş sanardın hem çürüdü hem acaip şişti çok kötüydü ağzımı açtığımda dişin boşluğuna hava girdikçe beynime ağrı çıktı 1 ayda ancak geçti hiç bişey yiyemedim içemedim çok kötüydü
sanırım senin dişin gömülü onunda ameliyetla hallediyolar geçmiş olsun

Yol melekim yaw niye kirilim. Düşünceni ne güzel yazmışsın. Ama gerçekten whatsap engelliyo beni bak kendimi diyom açıkça. .sizden zaten haber alınca bide vaktim olmuyo buraya girmeye aman girmim Nasi olsa napio lar biliyorum diyorum.

Kıs ben habersiz yapsam bura yazmazdim

önce bura yazdimki..biliyorum Bi ara net yasaktı sana halende yasak aslında

Sen az gelsen Bile kimse bişey demezki melekim bizi unuttu diye

Ara sıra nasılsın napıyo n yazsan yine yiter

Yaw siz beni engelleyin ben engeli kaldırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…