- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.441
off cimcimem yaa keşke yardım edebilsem üzülüyorum sen böyle üzülünce tamam ilk yıllarda böyle kavga gürültü oluyo ama kızma bana bazen fazla abartıyo sanırım eşinTamam bnm de hatalarim olabilir . Ama azcik bnode anlamasini isterim . Ama beni anlayacagi yere kalbimde aslaa onu affedemeyecegim bi yara acti aksam bakalim ne olacak bndan sonra .
tamamBen eymenin fotosunu burdam gonderirim melekim m bu hattimim üstüne watshap aldimmi ilk sana yazcrm
off cimcimem yaa keşke yardım edebilsem üzülüyorum sen böyle üzülünce tamam ilk yıllarda böyle kavga gürültü oluyo ama kızma bana bazen fazla abartıyo sanırım eşin
ne istiyo bu sendenSadece bnm canimo yakmaya calisio . Dahada yapacakları varmis bekliyorum baklik
ne istiyo bu sendenhayır yaşı küçük desem koca adam
Bende ii degilim herife kavga ediyoz hergünCok sagol melekim gercekteniyi değilim bu aralar cunku m
Melekim hep beğendimyasak hanım nerlerde acaba
eyemenciğin hatrına affettimmasummuşun gibi gonuşma sende yasakhanımdan gördüğünü yaptın masum değilsin yani
He hemenmi bitti gununKendi kabahatinin
Sucunu bana yukluo
Bende ii degilim herife kavga ediyoz hergün
II davranın banada
Beni sildilerNe diyinuzzz kizlarrrrrrr kim.kimi.whatsaptan silmissss ne kaaaa ayip
Ne oldu yasakim sorun ?
Yalancı beni kandiriyon@yasakhayal hanımcım baktım gördüm ki sence ne görmüş olabilerim
hani nirde benim beğenilerimbeğenmemişsin sabahki mesaclarımı
takma cimcimeme kendine yaparsın gençliğin kavgayla dövüşle geçmemeli ama mamut bunu anlamıyoAzi var dili yok olamami istio . Onun dediklerini yapmami istio . Ben elimden gelenin fazlasini yaparak istediklerini gerceklestriyorum .
Soyle biside var neden bilmiyorum artik eskisi gbi olaylara gozumu yumamiyorum sessiz kalamiyorum icime atamiyorum m aynaya baktimda kendimi goremiyorum baska biriso oldum ciktim ! Ama bunu tek sebebide aslaaaaa ben değilimm aslaaaaa
Sinsi olsam bura yazmazdimo dediklerinin yanına bide sinsi olduklarınıda eklemesela bi bakmışsın vatsapından atılmışsın birilerinin
sen kötüsünBende ii degilim herife kavga ediyoz hergün
II davranın banada
Ikinizedeşimdi sen cimcimeyemi laf soktunyosam banamı
vala yok yasakımMelekim hep beğendim
Yokmu gerçekten begeni
sen kötüsünsana eyi davranmıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?