- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.481
Yalan mi derdimi iii anlatamadımnasılda kendini aklamaya çalışıyo
Y akmakta fayda etmiy bak sende kavga edin
Ben yemekte yapmiyom senin gibi
Onunda faydası yokki
Öyle olsa sen faydasını gorurdun
Biri herkese yasakhayal irkek der biri suç örgütü deryasak hanım mesacımı gördün müyasadışı suç örgütü elemenı
Doru valla yeminle senin gibi eşi herkes sirtinda taşır cimcimem kusura bakmada seninki odun gibi anlamiyoBenm adam cins :)
Cok psikolojok bozukkk(
Doru valla yeminli seni gibi eşi herkes sirtinda taşır cimcimem kusura bakmada seninki odun gibi anlamiyo
Anlamasin bakalim bi süre dusunme karari aldik bakalim sonu nereye gtcek m.
Hakkimzda hayrlisi.
Cimcimem bi muddet tartışma konuşma naparki
Bişe biliyosan değişmez ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen.eymende var artik
Gutmek lazım galiba
Ben guduyom yıllarca çok memnun olmadığım yönleri olduğu halde
Nereye kadar gudebilirsem
Cimcimem tek sorun eşinin ailesi demi başka sorun yok
Hayirlisi inş özellikle eymen için
Zaman ver kendine hani unutmasan bile rayına oturur biseylerAyrilma gbi bi düşüncem yok cunku ben onsuz yapamam . Ama kalbimde bildiğin buz tanesi gbi paramparca
AnladimBu mevzu ailesi ile alakli degil yani fitilleyen o mevzuydu da su vaaddeye gelemimizin sebebi onun aksamki bana söyledi gi
Yaw bişey diyimmi bende mamutunun dişi versiyonuyumOda konusmaz .
Iste bi sure dusunme karari aldik m cunku gerçekten saglikli karar veremiyorum .
Gudmek tek taraf isteyip tek taraf istememesi ile alakli su anda ne konumdayiz bilmiyorum . Mahmut ona karşı sessiz knusmami sus deyince susmami istio onceden oyleydim ama artik bnde kendimi tutamayip bagriom cagriom surat asiom oda bunu istemiyo ama bana iki sirnastimi yumusarim ama mahmut oyle dgil ne yapsan fayda etmez ya cok sert konuşur kalbimi kirar aksamki gbi yada susup bni cigrimdan cikariri . Snra bi sekilde gönlünü yaparım. Ama aksamki mevzu cok farkli bilerek yapamadım dio bi ozur dilemio ya dilemio sinir oldumozur dilese bisi yok . O yüzden ne olacak bnde bilmiyorum sana biraktim dedi . Bmde su anda saglikli karar veremiyorum .sadece akisina bırakıyorum dedim peki dedi bakalım ne olcak
Yaw bişey diyimmi bende mamutunun dişi versiyonuyum
Benim herif ben yanına Bi gitsem hemen yumsar
Ben zor yumusarim
Hatta günleri alir
Karakter işte iii değil ama
Zordur bole kişilerle
Geçim yapmak
Aynen buda beni yoruyo
Çünkü sen kökten sildin biziYasak hanim hala bnm engelim kalkmamis watshaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?