Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Cimcimem bi muddet tartışma konuşma naparki

Bişe biliyosan değişmez ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen.eymende var artik

Gutmek lazım galiba

Ben guduyom yıllarca çok memnun olmadığım yönleri olduğu halde

Nereye kadar gudebilirsem

Oda konusmaz .

Iste bi sure dusunme karari aldik m cunku gerçekten saglikli karar veremiyorum .

Gudmek tek taraf isteyip tek taraf istememesi ile alakli su anda ne konumdayiz bilmiyorum . Mahmut ona karşı sessiz knusmami sus deyince susmami istio onceden oyleydim ama artik bnde kendimi tutamayip bagriom cagriom surat asiom oda bunu istemiyo ama bana iki sirnastimi yumusarim ama mahmut oyle dgil ne yapsan fayda etmez ya cok sert konuşur kalbimi kirar aksamki gbi yada susup bni cigrimdan cikariri . Snra bi sekilde gönlünü yaparım. Ama aksamki mevzu cok farkli bilerek yapamadım dio bi ozur dilemio ya dilemio sinir oldum ozur dilese bisi yok . O yüzden ne olacak bnde bilmiyorum sana biraktim dedi . Bmde su anda saglikli karar veremiyorum .sadece akisina bırakıyorum dedim peki dedi bakalım ne olcak

Ayrilma gbi bi düşüncem yok cunku ben onsuz yapamam . Ama kalbimde bildiğin buz tanesi gbi paramparca
Zaman ver kendine hani unutmasan bile rayına oturur biseyler

Zaten oda biliyo onsuz yapamayacagini

O yüzden rahat bence

Yaw bişey diyimmi bende mamutunun dişi versiyonuyum

Benim herif ben yanına Bi gitsem hemen yumsar

Ben zor yumusarim

Hatta günleri alir

Karakter işte iii değil ama

Zordur bole kişilerle

Geçim yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…