- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #133.701
Gözünaydin habibtemHeriflerinizzz.sizi uzuyor.mu bunlar odun yaaaaa skzkn gibi karilari buulmus bu okuzler daha neyin.kafasini yasiyor bunlarrrr.
Eskiden.bende oyleydmmmm...simdi duzeldi.benimki hic yabiz vermiyorummmm zaten aileisnden sinir oluyorummmmmm.bu aradaaaa kaynanamlardan.tasinacaz uzaklara.gidiyorummmm artik ne.esasoglan.ne kucuk.elti.ne kaynana ne borulce ne de kayinbana var ohhh misss
Derhal begeniyomBegeni yapmayan kaynanasiyla.yasar haydi begenmeyinde gorum.sizi.hahahah
Habibtemmm geliyorummmmm ciflik oyinundan firsat buldukca.geliveririmmm.burayaaaa...emirim.nasil.n3 yapiyor kuzummm.ugur bocekim.benimmmmmmHabibtem bole kk gel yaw iyce oslettin kendini
Misafirim geldi yawicranım geçmişi bitirdimbi özel mesajım var onuda yazım geliyom
çok fazla girmemişti belki unutmuşsundur
Hee bazlama degil yaw bende baslama ne diyom adi angarada baslama galiba diyimIcranim ne gozel bazlama yapmış
Yaliniz yiycek
Yok ilk.kes duyuyom
Sende vardinki onun dönemi icranim
Hec
Bu melekim banada hep ole diyo
Dur yimek yiycem bekle
Dur namaz kilip gelcem
Dur yimek yapcem bekle
He beklerim diyom
Kaçıp gidiyom
Burlikte yatiyok zaten abacur bir aydir bozukYaw birlikte yat at herifi
Ben daha gozelim
Iyyyyyyyy iyi öğrenci degilim
3 kelimeden nefret ederim
1 okul
2 school
3 mektep
Eeee Eeee ee hadin begenin
Beğenmeyen in ins gaynanasi 100 yaşına kadar yasasinve o kişi baksin
Icranim hemen benim yoh deme
Senide unutmadim
KP ve eltisi 100 yaşına kadar yasasin ve sen bah
Hadi beğenmeyin de görüm
Gozun aydin habubtemHeriflerinizzz.sizi uzuyor.mu bunlar odun yaaaaa skzkn gibi karilari buulmus bu okuzler daha neyin.kafasini yasiyor bunlarrrr.
Eskiden.bende oyleydmmmm...simdi duzeldi.benimki hic yabiz vermiyorummmm zaten aileisnden sinir oluyorummmmmm.bu aradaaaa kaynanamlardan.tasinacaz uzaklara.gidiyorummmm artik ne.esasoglan.ne kucuk.elti.ne kaynana ne borulce ne de kayinbana var ohhh misss
Bak onu u nuttumalamancada yazaydin
Yupiiiiiiii bak goruyonmu cimcimem bi senin abacur bozulmuyBurlikte yatiyok zaten abacur bir aydir bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?