- 27 Ağustos 2024
- 2.127
- 1.390
- 53
- 30
Tahmin ediyorum seninki de kıskançlık yapıyor mu huyları değişti miYorulursun tabi toz olması imkansız zaten benim oğlan yerde sürünüyor resmen ben dahada zayıflıcam bu gidişle yukarı aşağı spor yapıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin ediyorum seninki de kıskançlık yapıyor mu huyları değişti miYorulursun tabi toz olması imkansız zaten benim oğlan yerde sürünüyor resmen ben dahada zayıflıcam bu gidişle yukarı aşağı spor yapıyorum
3 saat once ebe baktı altta acılmam yokmus jel sürdüler bunla 6 saat beklıcen dedı sonrada sunı sancı vereceklermıs buyuk ıhtımal aksam verırler..sunı sncıdan cok korkuyorum yaa sende almıstın demıNe zaman vereceklernasılsın nasıl geçiyor
Bizimki 3 yaşında daha kardeşi gelmeden bi şeyler oldu. Nasıl davranıyorsunuz ilk çocuklara ya ben şaşırdım artık, vE korkuyorum büyükle ilgilenmekten bebeğe bakamıcam diyeTahmin ediyorum seninki de kıskançlık yapıyor mu huyları değişti mi
Ben onunla çok ilgileniyorum yine de gözleri hüzünlü bakıyor küçüğü emzirirken geliyor artık çözüm buldum ikisi bir emiyor çünkü venüs aç kalıyor bırakmak zorunda kalıyordum zaten küçük .. o yüzden gündüz öyle yapıyorum akşam eşim varken daha rahatım tabii. Büyük olanı yanıma alıp onunla beraber seviyorum küçüğü dokunduruyorum ikisinin altını beraber alıyorum hiç ayrımcılık hissetmesin diye valla zorlanıyorum yoruluyorum ama ben seçtim bu hayatı kimseye şikayet edemiyorumBizimki 3 yaşında daha kardeşi gelmeden bi şeyler oldu. Nasıl davranıyorsunuz ilk çocuklara ya ben şaşırdım artık, vE korkuyorum büyükle ilgilenmekten bebeğe bakamıcam diye
Ben de aldım iki doğumda da.. hızlı geliyor hızlı doğuyor canım merak etme yürü sen bol bol enerjin varken daha kolay olsun. Pilates topunda çalış vardır orada da değil mi? Çok katı beslenme artık yemek yeme fazla daha rahat eder vücudun. Doğumdan sonra yersin hemen3 saat once ebe baktı altta acılmam yokmus jel sürdüler bunla 6 saat beklıcen dedı sonrada sunı sancı vereceklermıs buyuk ıhtımal aksam verırler..sunı sncıdan cok korkuyorum yaa sende almıstın demı![]()
Hiç sorma canım geçen hafta da aynı hafttaya da kaynım bir arkadasiyla çocuk görmeye gelecekmisDaha 40 günün olmadı ne misafiri yok ben sözümü önceden dedim kendime yemeği zor yapıyorum iki çocukla hiç kolay diğil Allah sabır versin sana canım
Kaç cc ve hangi mama canım bende mama veriyorum göğüslerim de ağrı olmaya başladı ama süt yokMama veriyorum canım
Insallh canım hızlı olurrBen de aldım iki doğumda da.. hızlı geliyor hızlı doğuyor canım merak etme yürü sen bol bol enerjin varken daha kolay olsun. Pilates topunda çalış vardır orada da değil mi? Çok katı beslenme artık yemek yeme fazla daha rahat eder vücudun. Doğumdan sonra yersin hemen
Insallh canım hızlı olurrevt plates topu var odada arada egzersız yapıyorum yuruyorum dualarını eksık etme
![]()
Insallh canım hızlı olurrevt plates topu var odada arada egzersız yapıyorum yuruyorum dualarını eksık etme
![]()
Lütfen kevser suresi oku devamlı ve rabbi yessir duasınıInsallh canım hızlı olurrevt plates topu var odada arada egzersız yapıyorum yuruyorum dualarını eksık etme
![]()
Değişti ilk başta o kadar umursamıyordu kendisine emzik vermedim ondan emziği kardeşinde görünce çalışıyor ağzından onu alsın parmaklarını gözlerine sokmaya çalışıyor şimdilik bu kadar ama kıskançlık yok şükürTahmin ediyorum seninki de kıskançlık yapıyor mu huyları değişti mi
Erkekler niye geliyor ya hiç anlam veremiyorum daha yeni doğum yapmışsın benmi yalnış düşünüyorum bana garip geliyorHiç sorma canım geçen hafta da aynı hafttaya da kaynım bir arkadasiyla çocuk görmeye gelecekmis
Canım ya onlar için de zorDeğişti ilk başta o kadar umursamıyordu kendisine emzik vermedim ondan emziği kardeşinde görünce çalışıyor ağzından onu alsın parmaklarını gözlerine sokmaya çalışıyor şimdilik bu kadar ama kıskançlık yok şükür
Sağdığım değişebiliyor canım bazen çok emiyor sağmıyorum ben oğlumda da doktor tavsiyesiyle kullandığım mamanın ismi de SMA benimki çok şükür bir günde 110 gram almış bakayım yarın sonuç ne olacakNe kadar sağıp veriyorsun?birde hangi mama?ben optipro veriyorum ama sanki doymuyor yarın sağlık ocağında kontrölü var bakalım kilo almışmı o zaman anlıcam yarayıp yaramadığını
Elle mi sağım yaptınız makina ile mi ben sağım yaptıkça da gelmiyor elimle sıkıyorum çok az damla şeklinde geldi sadece napacam bilmiyorumcanım bende de gelmemişti üçüncü dördüncü gün anca geldi bolca sağım yaptım incir hurma bestlak damla malt içeceği bol su ne varsa denedim ve oğlum yoğun bakimdaydi ağlaya ağlaya yaptım sagımlari zor bir psikoloji o yüzden ne imkanın varsa her şeyi dene tüm tuşlara bas he birde dutlu üzümlü hoşaf bulgur pilavı yedim tabi bu süreçte gelene kadar yoğun bakımda mama verdiler gerektiği yerde mama kullanılmalı
Geçen kağan Kocatepe'nin videosunda da vardı dayım girsin diyeni gördüm diyoduKızlar benim çılgın kv yine son anda bir bomba patlattı. Eşim sezeryana girmeyecek benim (kaldıramaz zaten girmesin) onun yerine ben girsem olmaz mı dediolmaz dedim. Doktor mu izin vermez dedi. Doktora sormaya gerek yok ben istemiyorum dedim.
Şuan hala gülebiliyorum, Allahım lohusayken de o sabrı versin bana diyorum![]()
Genel olacak zaten kimse giremiyor da o böyle saçmaladıkça seni istemiyorum demek daha hoşuma gidiyorGeçen kağan Kocatepe'nin videosunda da vardı dayım girsin diyeni gördüm diyodue sizinki genel değilmiş ki o kadar sorum vardı
![]()
Senin işin daha zormuş. Benimki en azından emmiyor.dediğin çok doğru ama kimseye şikayet edemem ki ben istedim ikinci çocuğu. İnşallah alışacaklar bizde alışıcaz.Ben onunla çok ilgileniyorum yine de gözleri hüzünlü bakıyor küçüğü emzirirken geliyor artık çözüm buldum ikisi bir emiyor çünkü venüs aç kalıyor bırakmak zorunda kalıyordum zaten küçük .. o yüzden gündüz öyle yapıyorum akşam eşim varken daha rahatım tabii. Büyük olanı yanıma alıp onunla beraber seviyorum küçüğü dokunduruyorum ikisinin altını beraber alıyorum hiç ayrımcılık hissetmesin diye valla zorlanıyorum yoruluyorum ama ben seçtim bu hayatı kimseye şikayet edemiyorumyine de çok güzel tabi bu süreçi atlatınca iyi olacak tek oynamak yerine kardeşiyle oynayacak ilerde arayacağı bir kardeşi olacak öyle düşün çok korkma üzülme.. eşim beni çekmiş bitmiş halde ikisine yetmeye çalışıyorum bir yandan zor bir yandan çok güzel bir şey. Küçüğü zaten çok anlamıyor o yüzden büyükle ilgilenecek vakit çok oluyor genelde uyuyor küçük . 6 7 aya da benim oğlum alışmış olur
Banada garip ediyor. Lohusa insanın evinde erkek ne alakaErkekler niye geliyor ya hiç anlam veremiyorum daha yeni doğum yapmışsın benmi yalnış düşünüyorum bana garip geliyor![]()
Merakından mı sana mı düşkün anlamadımKızlar benim çılgın kv yine son anda bir bomba patlattı. Eşim sezeryana girmeyecek benim (kaldıramaz zaten girmesin) onun yerine ben girsem olmaz mı dediolmaz dedim. Doktor mu izin vermez dedi. Doktora sormaya gerek yok ben istemiyorum dedim.
Şuan hala gülebiliyorum, Allahım lohusayken de o sabrı versin bana diyorum![]()