Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok net gördümde baska ördünde görmedim sanmistimm.ama bu sal cok güzel habibtem bunu bitir ya yari birakma rengide cok hoss ben bitmis halini görmek istiyom bununn

Yaa ben bunu geçengün eklemiştim hatta sanada sormuştumm annem yapta sat bari diyo bu şalı bunun alıcısı çok olur diyo sence gidermi??Bitmiş bi tane var hemmen resmini çekip ekliyorum hani şu geçen sefer başladığım örümceğini çok sıkı yapmışım nişandan sonra geldi tekrar yeniledim şimdi geri gitcek

aynennn benımdee pc basından kalkamıyorumm uyumaya bılem gıdemedmmm hancekımn heycanına ortaklık etmek ıcınnnn bence pozıtıff yaaa

vala bende kalkamiyommmm bide degisik bi seyler olustu bende kalbim bi tuhaf yaw anlatamiyom bilemm

Son düzenleme:
edamm kalp atisim hizlandi vala icime degisik hisler heyecan gelmeye basladi

Benimde çok hızlı atıyo ne yapacağımı şaşırdım yaaaa bilemiyorum ne yapsam evde 2 tane test var şimdi birini yapsam yarın beklemiş idrarla bidahamı yapsam acaba bilemedimm kızlaaaaaarrrrrr

o yazini görmedim habbitemm yaw niye satilmasin cok güzel el emegi bi bakim bitmis haline

Benimde çok hızlı atıyo ne yapacağımı şaşırdım yaaaa bilemiyorum ne yapsam evde 2 tane test var şimdi birini yapsam yarın beklemiş idrarla bidahamı yapsam acaba bilemedimm kızlaaaaaarrrrrr

habbitem batin yarinsa birini simdik yap

Gidiyorum kızlaaaarrrrr haydi bismillahirrahmanirrahim

woooooooowwwww allahımmm hancegımızınn ve dualarımıızııı kabull eylee bızı utandırmaaa onu uzme bızıde uzme rabbıımmm olumlu cıksınnn neoldursunn yardımmm hayal kırıklıgına ugratma allahımmm neolur nolurrrrr :18::18::18::18::18::18::18:

amin edamm rabbim yüzümüzü güldürsün insalalhhh:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…