Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

benimde edam esim görmesin diyede siliyorummicimdeki ses bu degildi

hancekımmmmmmmm bıtanemmmm sen uzulme lutfennnnnnnn bakk lutfennnn belkı yarın pozıtıf cıkar yarın sabah ılk ıdrarınlan yappp hayatımmm aglama sennn bız aglarız senın yerınedeee uzme kendınııı lutfennnnnn tamam acı bısey bılıyorum ama aglamaaaaa ben aglarmmm senn ıcınnnn

off vala su an burda durmak bile istemiyorumm

üzülme canımmmmmmmm neolurrrrrrrrrrrrrrr gercektenn ıcım yanıyor yaa sızlerı oyle cok sevdmmm kiii bir kızkardesımm gıbısınızzz sıızn canınız yandıkca ben kahroluyorummmmm

edam sende üzme bizi bakk

vala cok üzüldüm kelime bulamiyorum cikmak istiyorum habbitem burdayken halen cikmak istemyiorum onun sesini bi duymaliyimm

Yine nasıl hazırlamışım kendimi o her seferinde bir tane gördüğüm kırmızı şeyi iki tane görmeye,ama yine hüsran yine hüsraann.Allahımdan hayırlısını diedim hep demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş yine,kalakaldım elimde test gözümde yaş Allahım daha üzme bu kullarını bizleride sevindir Allahımmm.....

hancekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülümmmmmmmmmmmmmm
bitanemmmmmmmmmm
sekerımmm
fıstıgım
ses verrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrr

edam sende üzme bizi bakk

vala cok üzüldüm kelime bulamiyorum cikmak istiyorum habbitem burdayken halen cikmak istemyiorum onun sesini bi duymaliyimm

Sağol habibtemmmm sakinleşmeye çalışıyorum biraz kendime gee-leyim yatarım hala değişmedi hala tek hafşf biile bişey olmadı sağolun canımm ikinizide beklettim bu saate kadar ama kanatlarım kırıldı sanki yere çakılmış gibi hissediyorum kendimi şuan

biz agliyoz habbitem sen aglama nolurrrr

rabbim hepimizi ettigimiz dualari görüyo duyuyo sevinecez inslalahhh

hancegımmm canımmm tamm sakın olalımm allahımmm en kısa zamanda verıektırrr uzme kendını hep pozıtıf dusun bıtanemmmm allahaa dualrını hıc eksık etme herzaman dua et rabbım hayırlı bır zamanı beklıyor sanırımozaman verıcekk emınım bunaaa rabbımm uzmez bunaltmaz bızlerıııı sen temız kalplısın bıtanemmm

canin saolsun senin valla iste sabaha kadar yatmam bekliyorum bi kac saatin lafimi olurr habbitem güzel gözlü habbitemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…