- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #13.461
ben agliyorum habbitem sen aglaama tamammii
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yaaaaaaa ınanınkıııı gozlerımdennn yaslar bosaldıııııı nasılllll yaaaaa offfffffffffffff bız bunu beklememıstıkkkkkkk
şu an sadece her şerde bi hayir vardir diyebiliyorumm
benimde edam esim görmesin diyede siliyorummicimdeki ses bu degildi
belkııı yarın pozıtıfff cıkarrrrrr
hancekımmmmmmmm bıtanemmmm sen uzulme lutfennnnnnnn bakk lutfennnn belkı yarın pozıtıf cıkar yarın sabah ılk ıdrarınlan yappp hayatımmm aglama sennn bız aglarız senın yerınedeee uzme kendınııı lutfennnnnntamam acı bısey bılıyorum ama aglamaaaaa ben aglarmmm senn ıcınnnn
yarin yapmasin edam batini beklesinhabbitemiz üzülmesin dahada bence gelmezse o zaamn tekrarlasinn kuzucuk
batı yarın deılmı hayalımmm:26::26:
:26::26:
yarin edamda yarinda bi gecsin bence artikk..gelmezse insalalh diger gün yapsinn
üzülme canımmmmmmmm neolurrrrrrrrrrrrrrr gercektenn ıcım yanıyor yaa sızlerı oyle cok sevdmmm kiii bir kızkardesımm gıbısınızzz sıızn canınız yandıkca ben kahroluyorummmmm
hmm olurrr hayalımmmm dogruu bigun atlasınn ustunden bakalımmmm:26::26:
edam sende üzme bizi bakk
vala cok üzüldüm kelime bulamiyorum cikmak istiyorum habbitem burdayken halen cikmak istemyiorum onun sesini bi duymaliyimm
Yine nasıl hazırlamışım kendimi o her seferinde bir tane gördüğüm kırmızı şeyi iki tane görmeye,ama yine hüsran yine hüsraann.Allahımdan hayırlısını diedim hep demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş yine,kalakaldım elimde test gözümde yaş Allahım daha üzme bu kullarını bizleride sevindir Allahımmm.....
Yine nasıl hazırlamışım kendimi o her seferinde bir tane gördüğüm kırmızı şeyi iki tane görmeye,ama yine hüsran yine hüsraann.Allahımdan hayırlısını diedim hep demekki hayırlı zaman bu zaman değilmiş yine,kalakaldım elimde test gözümde yaş Allahım daha üzme bu kullarını bizleride sevindir Allahımmm.....
Sağol habibtemmmm sakinleşmeye çalışıyorum biraz kendime gee-leyim yatarım hala değişmedi hala tek hafşf biile bişey olmadı sağolun canımm ikinizide beklettim bu saate kadar ama kanatlarım kırıldı sanki yere çakılmış gibi hissediyorum kendimi şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?