- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.701
tecavüzcü coşkun vardı evrim de onu demiyormusunNasillll
Nolmus ki
Enharbikarı mı yapaydim26 yasindayim kız ben
He o acidannnnnnntecavüzcü coşkun vardı evrim de onu demiyormusun
ürktüm yani içim titredi
Biz calisiyorz ya canm eve aksam geldgimiz için o zaman niye girebiliyoruz napalimBn ilk defa bu forumda gordm vala evli bir bayanin gecelere kadar int bulunmasını
Cevremde yoktu yani :)
Biz calisiyorz ya canm eve aksam geldgimiz için o zaman niye girebiliyoruz napalim
Istr halen bazi insanlar biraz abesliyotben alistim :
ben eşim yüzünden giriyorum,o kapatmak bilmiyor bilgisayari canm sıkılıyor napim
Benm eşim maalesef öyle,pc bağımlısı. Başından zor kaldırıyorum. Yaptığı da saçma sapan oyunlar oynamakO durumlar fatkli bizim oyle vi bir problemimiz yok . Aslinda int de yoktuda . Tv alinca mecbur kaldi almaya
Benm eşim maalesef öyle,pc bağımlısı. Başından zor kaldırıyorum. Yaptığı da saçma sapan oyunlar oynamakevlenmeden önce de öyleydi evlenince düzelir dedim düzelmedi
Benmkide tv izlemez maç hiç izlemez.ama oyundan koparamiyorumbağımlılık hic bu durumdan kurtulan göremedim pc oyun yoksa tv ye sariyorlar off vu erkkler of
Ellerine sağlık canimmErifim evdeyken bi temizlik yaptimm
Benimkide mac astasi boksundan tut tenisine kadar mac olsun yiterBenmkide tv izlemez maç hiç izlemez.ama oyundan koparamiyorum
Savul guzumEllerine sağlık canimm
Hadi yaa o da.gıcık yawwBenimkide mac astasi boksundan tut tenisine kadar mac olsun yiter
Benmkide tv izlemez maç hiç izlemez.ama oyundan koparamiyorum
Ormantik erifHic öyle huylari yok eymen uyudumu dger odaya gecer kucana yatarim sariliriz konusuruz
VoowwwwwHic öyle huylari yok eymen uyudumu dger odaya gecer kucana yatarim sariliriz konusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?