- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #134.721
gızlar naberrrr gs
dfdfh
kızım göydü simeleleri
Selamlar annis olmak isteyenlerdun adet oldum
Bitsin bakalim sıkı bir maraton bizi bekliyor
Hediye alan oldu mu kızlarr. Malum 14 şubat
gızlar naberrrr gs
dfdfh
kızım göydü simeleleri
Selamlar annis olmak isteyenlerdun adet oldum
Bitsin bakalim sıkı bir maraton bizi bekliyor
Biz de de bunlar hiç yok habibtemNe dogum.gunu ne anneler gunu ne sevgil bizde.ozel gun kutlama.yok dunde.konusmadik.zaten yapmadi da.birsey konusmayacammmmm kendisiyle cehenemme.kadar hih
Ama sana bisey diycem sende bak herifinin doğum gününde bişey yapma bisürü hazırlık yapıyorsun mutlu etmek için o Sana bişey yapmiyo. Insan bi tanecik çiçektemi Almaz yaw bole bi eşeNe dogum.gunu ne anneler gunu ne sevgil bizde.ozel gun kutlama.yok dunde.konusmadik.zaten yapmadi da.birsey konusmayacammmmm kendisiyle cehenemme.kadar hih
Sagol.habibtemmm.allah cirkin sansi.versin herkeseee...diger kaynim.evleniyor yinr ortaklik.var her istediginu yapiyot ve benim.okuz diyot ki kizi uzme icinde kalmasib...gordun mu habibtemmm.ben zamaninda agladim umrunda olmadi baskalari daha degerki oluyor..Ama sana bisey diycem sende bak herifinin doğum gününde bişey yapma bisürü hazırlık yapıyorsun mutlu etmek için o Sana bişey yapmiyo. Insan bi tanecik çiçektemi Almaz yaw bole bi eşe
Ne diyon sen habibtemSagol.habibtemmm.allah cirkin sansi.versin herkeseee...diger kaynim.evleniyor yinr ortaklik.var her istediginu yapiyot ve benim.okuz diyot ki kizi uzme icinde kalmasib...gordun mu habibtemmm.ben zamaninda agladim umrunda olmadi baskalari daha degerki oluyor..
Icim daraliyiNeoldu hicranim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?