Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

Ah canım geçmiş olsun. Neden bir doktora gitmiyorsun? enfeksiyon olabilir,idrar yollarinda iltihap olabilir,Allah korusun daha ciddi bir durum olabilir. Ihmale gelmez sağlık yarın hemen git doktora. Tekrar geçmiş olsun

Canim bi dr gitsen hormonlarinada baktirmayi unutma mrmefen sut gekmemeli prolaktinin yuksek olabilir

Teşekkür ederim canım öyle yapayım.bugün aklıma bişey geldi ben 22 -23 gün de bir adet oluyorum ve 29 ocakta adet oldum 2.adetim 21şşubatta olucaktı yani öyle bekliyordum ama 1 hafta erken oldu ben adet biter bitmez yumurtluyorum ve ocak 29 da adet oldum 2 şubatta eşimle birlikte olduk acaba yerleşme kanaması olabilir mi hesaplarıma göre döllenme ve yerleşme zamanı oluyor siz ne dersiniz acaba

Her şey olabilir canim enfeksiyon da olabilir. Göğüslerinde akıntı iltihap olabilme ihtimali yüksek. Insallah temiz çıkar tahlillerin. Yarın yaz bize de doktorun ne dedigini merak ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…