- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.261
En azından iki yüzlü değildiama icranimBaktim gordum geldimo kizida sevmedim cok.hirsli insanlari sevmiom
Sigara yakem.diyecegimm ama.sigaram.yokicmiyorumda nerden aklima.estiyse
Gerçekten mi
DoruuuEn azından iki yüzlü değildiama icranim
Bu sene baya kalabalik kadroDoruuu
ArbimmmmBu sene baya kalabalik kadro
Ay kiyamam üzülmezamanla oturur ilişkiniz birbirinize alışma surecindesiniz
Ne oldu canimmmmm
Bizde çok tartışıyor zeynebim Bizde aksine çocuk yüzünden
Yorgun oluyosun
Herif yardım etmeyin ce tartışma basliyo
Habibtemmm bende oyle gunler gecirdmm.kadinlarimizin cogu boyle zamanlardan gectiiii ben tukenmistimmm.esim.kaynim.yuzunden.benimle tartisiyordu.zamanla atlatirsin cocuk.olayinda bende cok.yiprandimmm.annemi de kaynetmistimmm.o.aralar bosanmaya kadar geldik cok.sukur simdi.duzeldi arada hiyarligi turuyot okuzunsakin ol.ve rahat ol...hicbirsey icin degmiyor...daha yeni evlisinizz zamanla olacak.seyler allah uygu ln zamani bilir bu sekilde kendini yipratma elinizde olan birsey degil
Bizde hep kavga ediyos
Kim demiş onu,iftira atmışlar icranim inanmaArbimmmmsen beninie izlemion
Aman Iyı oldasabav moralim çook bozuktu kızlar. Butun gu ağladım. Ama bnm okuzum akşsm geldi gonlumu aldı
yaa bil,iyorum flort donmindeki o ilgiyi bekliyorum ama evliliğin verdiği rahatlık var erkeklerde heralde. Onu çok sevdiğim için hemn kırılabiliyorum. İlginiz için teşkkur ederm kızlar.. Sanırım çocuğun gerginliğiyle de alınganlştım,biraz
şunu anladım ki kadın ruhuyla erkek ruhu apayrı şeylermiş.. Şimdi keyfim yerinde çok şukurAman Iyı oldasevgililikle evlilik çok farklı gerçekten. Aynı evde yasayinca anliyo insan aslında karsindakini hiç tanımadığını. Tuhaf tuhaf huylar cikiyo
Ayneennn öyleşunu anladım ki kadın ruhuyla erkek ruhu apayrı şeylermiş.. Şimdi keyfim yerinde çok şukur.. Bu forum ve sizler ilaç gibisiniz yaa
herşeye rağmen rabbim başımızdan eksik etmesin onlarıAyneennn öylekaç yaşında olurlarsa olsunlar çocuk gibiler. Ay canim yaa
Aminnnnn. En büyük Duamm Rabbim eşimin acısını yasatmasin,ondan sonraya birakmasin dayanamamherşeye rağmen rabbim başımızdan eksik etmesin onları
ayy amin. Rabbim yaşatmasın. Sen nasl oldun toparlanabildin mi,Aminnnnn. En büyük Duamm Rabbim eşimin acısını yasatmasin,ondan sonraya birakmasin dayanamam
Tam olarak toparlanamasamda iyi olmaya çalışıyorum,başka çarem yokayy amin. Rabbim yaşatmasın. Sen nasl oldun toparlanabildin mi,
sende pıhtı var mıydı cnm.Tam olarak toparlanamasamda iyi olmaya çalışıyorum,başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?