- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.601
icran anımcımbundan iki hafta önce yaz geldi sandık ağaçlar çiçek açtı montları falan attık emme gış geri geldi
gıss izmirde erik ağaçlarışeftali ağaçları hep çiçek açmış
Bak bak tirpte atioeh adi git bakalim
temem bekliyomAz sonra bular ararim gekince bakarsin
cüsss byyyy
selametle
temem bekliyom
Silik varsa bişeyler varkızlar eşimin ısrarı ustune sıze soz vermıstım ama esımı kıramadım vekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr elhamdullah cok sukur maşallah supanallah sılık cıgı cıktı cok az bellı oluyoo ama pozıtıfmıdır 6. gunum bugun
Yok artıkin assas ne degilsinafedin benigıymayın bana assas galbim incinmesin
ben dondurulumus tırasnverı oldum catlatma ıgnesı kullanmadım beklı oyuzden ılacların etkısı yoktur ama emın degılım gununu beklıycam artık bakalım ınallah guzel olur caım inşallahSilik varsa bişeyler var
Ama yinede tam gününde yapta emin olalim
Tüp bebeği bilmiyorum ilaçlar pozitif ne yapma ihtimali varmı sindiden
Aşımızı olduk geldik icranim.sukur kiloda almış boyuta baya iyi maşallah 80 cm olmusYasakimmm selametle emirime gecmis olsun
Yasakimmm
Ooo masalahh yasakimmm ne gozel hecmis olsun ins atesi olmaz boylu poslu deliganli olcek emirimAşımızı olduk geldik icranim.sukur kiloda almış boyuta baya iyi maşallah 80 cm olmuskiloda 10 kg 370 olmus
Bi ay sonra menenjit aşısı olcek
Efe kahvalti ve corba yemiyo ya agzini kapatip saga sola ceviriyo 3saat olcak corba yemedi emmedide ofBuyirrrrrr
Icranim malesef dönem dönem oluyo bole bizde çok yaşadık halende yaşıyoz bazenEfe kahvalti ve corba yemiyo ya agzini kapatip saga sola ceviriyo 3saat olcak corba yemedi emmedide of
Saol icranimOoo masalahh yasakimmm ne gozel hecmis olsun ins atesi olmaz boylu poslu deliganli olcek emirim
Sin zamanda hep bule ya muhallebi yiyo kucuk bi kase asta olsa onyda yemez ama inat yapio yawIcranim malesef dönem dönem oluyo bole bizde çok yaşadık halende yaşıyoz bazen
Tabi bide hasta oldukları dönemde yapiyo
Bi bak 2 gün bole yaparsa bi doktora götür
Ins hastalıktan değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?