- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #135.641
Yazacak bişiy bulamadimYasakim begenion ama yoksun
Yazacak bişiy bulamadim
YaneeeHava su torpak daş deniz göl dağ bulut yamir gar
Yazacak bişiy lerde bulunuyomus
Bazı gisilere duyrulur
merhaba herkese
merhaba canım geçtim evime şükür şuan iyiyim 17 haftalık olduk ama ikili taramam kötü çıktıAaaaaa nuarinimmm gelmisss hg canimm nasilsinnn dondun mu evibe gecti mi bilantilar bebis nasil ne kadarlik oldi ay cok soru sordum merak etyim
Cok sukur canim... Nuarinim uzme kendini yanilma payi cok yuksek biliyosunmerhaba canım geçtim evime şükür şuan iyiyim 17 haftalık olduk ama ikili taramam kötü çıktı
Cok sukur canim... Nuarinim uzme kendini yanilma payi cok yuksek biliyosun
oylede ınsan uzuluyor işte yarın özel bi doktotra gideceğim işte inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum, bi oğlum daha oluyor canımCinsiyetimiz belli oldu mu nuarinimm
YasakimmmmHabibtem
Harbicanim
Zeynepim
Şükür canlandi topik sayenizde
Gece baya sohbet olmuş elleriniz dert gormesin ins
Hayırdır canim neden korkuyosunoylede ınsan uzuluyor işte yarın özel bi doktotra gideceğim işte inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum, bi oğlum daha oluyor canım
Bu ne anlamına geliyo anlamadim ama benmerhaba canım geçtim evime şükür şuan iyiyim 17 haftalık olduk ama ikili taramam kötü çıktı
Oturuyom guzum,sen napiyosn melekim
arbim nörün
nuarinim hoş geldinoylede ınsan uzuluyor işte yarın özel bi doktotra gideceğim işte inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum, bi oğlum daha oluyor canım
eyiyim arbimOturuyom guzum,sen napiyosn melekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?