- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.181
Kimse aksini söyleyemezBen guzel kariyammmmm guzel guzel kariyammmmm caliskan hamarat kariyam yam yam kariyammmm
BeğenmezTalebe melekimmm gelmiuor caliskan kari oldu cikti basimiziaaa doktornmu ne olcek.acep bizi begenmiuor bu habibtr okulku tahsilli olucuymus
Sen zaten en gozel sin gelinin havasını alırsınBen birazcikin spor yapam zayiflayam azcik dugune guzel kari olam.gerek yuhtaaaa neyseee fazlaliklar gitse iyi olcek
CekiniyoBe bende diom melekim.hic merak etmiyo beni die
aslında bizim tek sıkıntımız onun ailesinin gorgusuzluğu. Dolayısıylada biz birbirimize giryoruz. Duanı eksik etme lıtfen cnm. Çok sıkntılı gunler geçiriyorumZeynepim Bi sıkıntı n var eşinle galiba hepsini okuyamadim noldu diye
Rabbim huzur versin ins hanenize
Eşine de akıl fikir
Bizde çoğunlukla ailesi için tartışırizaslında bizim tek sıkıntımız onun ailesinin gorgusuzluğu. Dolayısıylada biz birbirimize giryoruz. Duanı eksik etme lıtfen cnm. Çok sıkntılı gunler geçiriyorum
ne furuyonMektepler Melekim toktur olcekya
Bogun mektepte
Irahat nolcek kV yimegi ni yapar evini temisler
Oda yer icer yatar
Ondan sonra 9 gibi yatar
Yatmadan öncede bi mesac atar yorgunum yatcem der
icranımBe bende diom melekim.hic merak etmiyo beni die
yaaw biri da furuyoTalebe melekimmm gelmiuor caliskan kari oldu cikti basimiziaaa doktornmu ne olcek.acep bizi begenmiuor bu habibtr okulku tahsilli olucuymus
ne furuyonfurma lütfen
icranımşindiden gözünü gorkutmuş olmuyum
yavaş yavaş zamanı var
yaaw biri da furuyo
toktur olumda bakmıcam size
amiinn canm amiinnnBizde çoğunlukla ailesi için tartışıriz
Ömrümüz böle geçiyo be yazikki
Rabbim tüm sıkıntini alsın ins zeynebim
inşllh bnde o gunleri gorurummBizde hep aile yuzunden kavga ediyiz ve sık sık.. Eskiden beni anlamiyordu ama artik hak veriyo yeni yeni uc bucuj yillik evliyizbiraz gec olsada
Tek başıma ağladım burda yasakimNiye harbicanim i yaliniz biraktiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?