- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.998
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.361
hoşbulduk canım az geçmişe bakayım dedimAa hosgeldin nuarinim
Sonuç ne çıktı nuarinimcanım benim ikili tarama sonucum kötü çıkmışta ondan bahsetim
oyle canımda işte insan tedirgin oluyor yinede
amin canım amin
ayrıntılı ultrasyona gittim canım doktor bi sıkıntı olmadıgını söyledi şükürSonuç ne çıktı nuarinim
Kaçta kaç
Ben bu testlere hiç inanmiyom amniosentez haric
Cok sukurSonuç ne çıktı nuarinim
Kaçta kaç
canım siz nasılsınız herşey yolunda inşalalhCok sukur
emir nasıl canım sen nasılsınSonuç ne çıktı nuarinim
Kaçta kaç
Şükür bak bişey çıkmamış bu testler insanı ancak stres yapiyo bana yapmadi lar bile bi detaylı girdim.iki kereemir nasıl canım sen nasılsın
Sujur nuarinim iyiyiz efeyle gecio tum gun enes nasilcanım siz nasılsınız herşey yolunda inşalalh
Noruyon firuzeehoşbuldukk bea
17siydi değil mi canım nice senelere rabbim yavrunla, eşinle, saglıklı, huzurlu ,bereketli hayat nasip etsinŞükür bak bişey çıkmamış bu testler insanı ancak stres yapiyo bana yapmadi lar bile bi detaylı girdim.iki kere
Bizde iyiz şükür dün doğum günü partisi yaptik
döndüm canım 1 hafta oldu işteEllerin sert gormesin ins
Evine dondunmu
yaramazlık peşindeyiz canım işimiz bozmak kırmak dagıtmakSujur nuarinim iyiyiz efeyle gecio tum gun enes nasil
canı sendedeme pıhtılaşma var bendede var ya ıgen 06 kullanıyorm ama korkuyorum yetersızmı dıye bıde durumum ney hıc bılgı almak nasıp olmadı yuksek rısklımıyım hafıfmı hıc bılmıyorum senın bılgılerın varsa benıde bılgılendırsene ben ıstanbulda bu konuda uzman dk bulamadımEvet harbicanim herseye bakıldı Rahmetli kromozoma hormonlar a tek o zikkim çıktı ömrümü yedi maf etti beni
Noruyon firuzee
Vallahiii yimek.bacmmmmm sende gel icranima oy verne yarısması gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?