- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.341
Tamam canimmm oylama yaparizzzmesaj yazan ellerin deert ney gormesinnn hanibtem.editorum.benimMerhabaOylamaya katılmak ister misiniz?
Yarışma oylamasına katılmak için
Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi
Yeni Kategori Seçimi İçin
YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
Teşekkür ederimTamam canimmm oylama yaparizzzmesaj yazan ellerin deert ney gormesinnn hanibtem.editorum.benim
2, 5yilik evliyim agusta bebegimin kalbi durdu uc ay beklemeden sonra yeniden başladım geçen ay kimyasal yaşadım bu aay artık hayırlısı bugunde olmadin inşallah olmam hamileyimdir duanizi eksik etmeyin ben bukadar sen ne alemdesin tatlım:)EnHarbiKizağustostat: 39572228 .!.:e anlat bakalim,kaç yasindasin,kaç yıllık evlisin? Ne zamandir deniyosunuz?
Yasakimmm da cok yorulmustur kiyamam yaaa canim emirim.nice kutlu aenelere habibimmm kalbe yeruhe
Oyumu verdim bide kategoriyi oylumMerhabaOylamaya katılmak ister misiniz?
Yarışma oylamasına katılmak için
Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi
Yeni Kategori Seçimi İçin
YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
canım benim ikili tarama sonucum kötü çıkmışta ondan bahsetimBu ne anlamına geliyo anlamadim ama ben
oyle canımda işte insan tedirgin oluyor yinedenuarinim hoş geldinnihayet döndün aramıza
nuarinim üzülme bak bu testlerden çok anlamıyorum ama bi arkadaşımdan çok duydum kız tüp bebekle hamile kaldı kaç yıl sonra testleri kötü çıktı dru dovn sendromlu olacak dedi kesin konuştu çok çok ağladı kız aldırmam dedi ama hep bi şüpheyle yaşadı 9 ay ama hiçte drun dediği gibi değildi maşallah şimdi iki yaşına girecek kızı çokta sağlıklı inanma dr lara
amin canım aminIns guzel cikar canim bizede yaz gemen rabbim korusun kuxuk melegini
Masallahh bi pasa daha geliyoo
Cimcimw habibteee ne oldu cosmus gibisinnnn goreni skstiryon koseye moseye
hoşgeldinizhey selam millet men deldimm
Emir uyan di tamdaKimse yukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?