- 23 Eylül 2013
- 171
- 122
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.541
No no no oyle dusunme..
IvetHeee yanlış okudum demek
Buyuklugu nasil canim cik. KistininWalla 1 yildir deniyoruz. Cikolata kistim war. Tuplerim acik. Ama olmuyo yani.
Yogun musun bu ara kuzumAmma konusmussunuz haaaa
Geçmiş olsun canım,hoş geldin aramizaArtik dr.a gitmeyide biraktim. Klomen falanda bi ise yaramadi.
Evet canim yaa,hele bugün yemeğimi zor yedimYogun musun bu ara kuzum
Artik dr.a gitmeyide biraktim. Klomen falanda bi ise yaramadi.
Buyuklugu nasil canim cik. Kistinin
Evet canim yaa,hele bugün yemeğimi zor yedim
Ayferim.burda bi cogumuz zor kavustuk bebelerimize bekledik sabrettik ins seninde zamani vardir sabir canim.ama keske dr gitmeyi birakmsaydin
Evet canim,Allaha şükür. Is olsunda çalışalımSezon acikio harbim.isler acikir senin
2011 yilinda cikti 5 cm.di d.kontrol hapi kullandim 2.5 yil yaklasik.
Simdi 2.5 cm.e dustu.
Klomen kullandigim ay bazi problemlerden dr.a gidememistim.yumurtalar catlamammis heralde. Simdi onlarda basit kiste donusmus[/QU.
Ayferimm.klomenle olusan kistler kalici degil zamanla gider adetle cik kistinin gebelige engel degildir ama dimi
J
Esimde israr ediyo dr. Diye ama asilama veya tup bebek dediginde o surece dayanabilirmiyim bilmiorum. Sanki dogal olmicak gibi his doguyo icime. Hayirlisi Allah tan artik
Canim AllaAtan ümit kesilmez,deme öyleEsimde israr ediyo dr. Diye ama asilama veya tup bebek dediginde o surece dayanabilirmiyim bilmiorum. Sanki dogal olmicak gibi his doguyo icime. Hayirlisi Allah tan artik
Walla 1 yildir deniyoruz. Cikolata kistim war. Tuplerim acik. Ama olmuyo yani.
Amam bizde bir yildir denioz bizde sorun da yokbiz napalim ¿ uzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?