- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #136.561
Evet canim,Allaha şükür. Is olsunda çalışalım
Ayferim bende 18ay bekledim bir yil hic ara vermeden dr gittim klomen igne asilama hsg hersey denendi tup dusunmeye basladik biraz ara verelim tedaviye dedim çünkü çok yıprandım yoruldum ve hamile kaldim çünkü stres yoktu.. Dr gitmrn gerekiyorsa git canim erteleme
Bende duydumda o yuzden.dedim.kalan oluyomusCikolata kisti engel ama o kistle kalanlarda var. Benim sansim kuculdu
Aynen canm Allah buyuk..Onceden daha cok takiyodum zaten. Napalim vardir onunda vakti zamani
Sen nasılsın tatlimCok sukur arbim olsun tabi
Bu bile buyuk nimet canim rabbim dermansiz dert vermesin sen.git drDogru soyluyosun aslinda. Bayadir gitmiyorum. En azindan bi kontrol daha sart. Ewet stresde etkiliyormus. En azindan tuplerim acik. Ordan bi umidim war
Bu bile buyuk nimet canim rabbim dermansiz dert vermesin sen.git dr
Sukur arbim.bu ara iyi degilim pekSen nasılsın tatlim
Nerelisin ayferim.kac yasindasinA
Aminnnn insallahh.
Ah canim yaa eşinle mı ilgili?Sukur arbim.bu ara iyi degilim pekbelli bi sebebide yokta kucuk kucuk seyler birlesince can sıkıntısı yapio iste
Bacilarim sizin kocaniz coluk cocuk yokmu yahu sabah aksam burdasiniz :-D
Nerelisin ayferim.kac yasindasin
Benm çocuk yok,eşimde nette takılıyor suan bana karismiyo o yüzdenBacilarim sizin kocaniz coluk cocuk yokmu yahu sabah aksam burdasiniz :-D
Esimin okuzluklerini takmiom artik o oleAh canim yaa eşinle mı ilgili?
Bi erfim.var bi cocum varyedir icir altini degis yayir ikisinide tememm
27 yasindayim. Aslen tekirdag ama istanbulda oturuyorum canim. Sen?
Esimin okuzluklerini takmiom artik o oleaile falan.. Bos seyler hep is degistircek.erif onun stresi var
sBenm çocuk yok,eşimde nette takılıyor suan bana karismiyo o yüzdenbize söylüyon sende burdasin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?