- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #137.921
Cimcimem neden totonu gösteriyon millete,kızlar korkuyo gelemiyo
Grupta normal konuşuyorlardı düzeldi sanmıştımCIddilermiss haberim yoktu benm:
Çiçek koy,manzara resmikoy niye coskunu koyuyon cimcimem nedennnCoskunumu gösterim
38 giyiniom ama elbiselerde 40 oldum :'(EnHarbiKielbiselerde 9693960 .!.:Hemen hemen ayniyiz beden olarak. Ben 50 olmak istiyorum ama
Grupta normal konuşuyorlardı düzeldi sanmıştım
Nasıl yani saran olmayinca? Anlamadim38 giyiniom ama elbiselerde 40 oldum :'(kilo yakidio banada dogumdan sonra göbek kaldı saran olmayinca evde onu siklastrmya basladiyduim kaldi malesef
Çiçek koy,manzara resmikoy niye coskunu koyuyon cimcimem nedennn
Aynen canim yazmayalimGrupta civab virmiylermis neyse ozelimizi burda konusmayak nazar deyi
Nasıl yani saran olmayinca? Anlamadim
Hahahahdeliiiii cimcimem
Neyin cimcimemManyagim ben harbim biseyin farkında misin ?
Yat kuzumHarbim gozlerim kapanıy yatsam :cry;
Hadi ya bilmiyordum ben bunuBak dogurduktan sonra o gbek kalio yarisi gidio yarısı kalio sarkık bicimdeoyle olmamasi icin hani hsli yastiklarinin ustine kanviceden dolama örerler ya bilir misiniz onla bi guzel sarcan nefeas alacak kadar rhat ol yiter yada dabdar korse sıksin gobeniki bir hafta yada 40 cikana kadar gobek kalmaz . Tabi millet bunu dogumdan kac ay sonra soediklerinden yapamadım ben
valla uyumak gibisi yok. Bn hayatımı ruyalarda yaşıyorumHarvbiye dencek sey mi bu yaptın zeynebim
Dipnot: bebegin olunca uyuyamazsin tadını çıkar
ayy onu hiç izlemiom ki kuzum.. Çookk çakmalar. Tahammul edemiom onlaraYa zeynep bu aksam showdaki bu tarz benmde final olacakti film var suan noldu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?