- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.341
Ooo yinemiey aşamlarherkes iyi mi
bugün deprem olduçok korktuk Allah beterinden korusun
Hoşgeldinn kuzucukSelammm bayanlarrr
Hava kaç derece habibtemHerkeseeee eyyyiii gecelerrrrrr
Bugun alisveristeydikkk kisliklar kaldirildi.indirme koymuslarr bende gacirmadim.aldimm nazieeme.kendime birsey bakamadimzaman yetmedi malesef kapattilarr burdaaa sabah 8 den oglen 12 ye kadar acik oglen arasi 4e kadar her yer kapali olut cunku sicaklarda cikilmaz diye
4 ten gece 11 e kadar carsi acik olur kadinlarrrrr okuz surusu gibi alisveris merkeslerine gidrrler aslinda aksam.alsiverisini daha cok seviyorummm ven hemde alistimmmm
sağol arbim Allah bidaha yaşatmasınAaa coo geçmiş olsun melekim
Ins yawrunu sağlıklı kucağına alırsın. Kalcadan vuruluyo diye biliyorumKızlaarrrrr merhaba ben aranıza yeni katıldım :) Bebeğim daha fazla gelişmediği için erken sezeryan olucak benim şuan 35+4üz. Cumartesi olucak sezeryanımız büyük ihtimalle ve perşembe günü ciğer geliştirici yaparız dedi doktorum ama tam olarak nerden yapılıyor bu iğne kalçadan mı ?
yine oldu yasakımOoo yinemi
Amin
kıskanç eltinErkes yok
Geç kalmisim
Benim 40 lık elti nihayet doğurdu oğlunu
Rabbim.ins hiç olmayanlara da versin
Amin
orada kış oluyomu kiHerkeseeee eyyyiii gecelerrrrrr
Bugun alisveristeydikkk kisliklar kaldirildi.indirme koymuslarr bende gacirmadim.aldimm nazieeme.kendime birsey bakamadimzaman yetmedi malesef kapattilarr burdaaa sabah 8 den oglen 12 ye kadar acik oglen arasi 4e kadar her yer kapali olut cunku sicaklarda cikilmaz diye
4 ten gece 11 e kadar carsi acik olur kadinlarrrrr okuz surusu gibi alisveris merkeslerine gidrrler aslinda aksam.alsiverisini daha cok seviyorummm ven hemde alistimmmm
günaydıngünaydınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?