- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.381
Telefondan hızlıca yazıyo galiba habibtem ondan oluyodur bide bu telefonlar çok akıllı melekim yaw leb demeden leblebiyi anlayıp yazıyo sinir oluyorumvalla habibtembide Türkçe yazsan çok eyi olcak
rüyamda 9 ne oliy
bazen yazdıklarını okurkenböyle oluyom
korkulmaz mı hemde nasıl korkuluyoAyy geçenlerdede burda olmuştu sandalyem sağa sola gitti lambanın sarkaçları birbirine girdi çok korkmuştum,sen nerdeydin meleğim unutmuşum kusura bakma
Alıntı yapabildim çok şükür
Melekimmm tbaimi burdada mevsimler var uzay mi sandin burayi.hahah
Yagmurda yagar ama 43 sene onceeee kar yagmis arabistana
telefon gurbanı habibteTelefondan hızlıca yazıyo galiba habibtem ondan oluyodur bide bu telefonlar çok akıllı melekim yaw leb demeden leblebiyi anlayıp yazıyo sinir oluyorum
korkulmaz mı hemde nasıl korkuluyohele bide gece oldumu daha çok korkuyo insan
balıkesirdeyimcanım
Görüşürüz melekim kendine iyi bakbana müsaaedeaşama gelirim
ne gördün ki rüyanda habibtemBugunnnnn yineee etkilwnerek uyandim ruyamda9
kadındaki kıskançlığa bakkHe doğurdu
Yaparım yapar 45 de doğurur bu seferde
Kıs istedi olmadı
Benim.ikinci kız olursa hasedinden catlar uyuz
yılın 365 günü hep öyle midir habibtem? hiç soğuk olmaz mı? kac derece sıcaklığı ki sokağa çıkılmıyor?Herkeseeee eyyyiii gecelerrrrrr
Bugun alisveristeydikkk kisliklar kaldirildi.indirme koymuslarr bende gacirmadim.aldimm nazieeme.kendime birsey bakamadimzaman yetmedi malesef kapattilarr burdaaa sabah 8 den oglen 12 ye kadar acik oglen arasi 4e kadar her yer kapali olut cunku sicaklarda cikilmaz diye
4 ten gece 11 e kadar carsi acik olur kadinlarrrrr okuz surusu gibi alisveris merkeslerine gidrrler aslinda aksam.alsiverisini daha cok seviyorummm ven hemde alistimmmm
Hoşbulduk kızçemmHoşgeldinn kuzucuk
Aktiflerrrrşubat anaları hala aktif mi
bi kere haziran analarında kavga çıkmıştıkazen kapatmıştı konuyu üyelerin hepsinide atmıştı kk dan
Ne gorecem marahli degilimkıskanç gacıellisine kadar uğraşsın kız için olana şükür etmeli
gidermisin bebeği görmeye
Melekimmm tbaimi burdada mevsimler var uzay mi sandin burayi.hahah
Yagmurda yagar ama 43 sene onceeee kar yagmis arabistana
Hızlı yaziy ondan oluy galibavalla habibtembide Türkçe yazsan çok eyi olcak
rüyamda 9 ne oliy
bazen yazdıklarını okurkenböyle oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?