- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.681
kizima aldim ciciler gelinlik ayakkabisi kiyafet;er indirimdeydi aldimmmm klendisine 3 4 yas aldimmmmm seneye de giyerrrr ama sonra ozur diledi benden erif okuzuKime aldin
Iyı geceler tatlim hoş geldiniyi geceler..kimler var
iyi bari en azindan htasini bilmis özür dilemiş o da bişeykizima aldim ciciler gelinlik ayakkabisi kiyafet;er indirimdeydi aldimmmm klendisine 3 4 yas aldimmmmm seneye de giyerrrr ama sonra ozur diledi benden erif okuzu
Hadi hayırlı haberlerle inşallahyarin doctor kontorulm var
sagol habibtemmmmmmmm seninde ins iyi haberlerini alirizzzz doctor korn falan dedi mi dusukten sonraiyi bari en azindan htasini bilmis özür dilemiş o da bişey
Hadi hayırlı haberlerle inşallah
Hahaharbimmmmm kizim sen hic yatmadn ne zaman konustun bu kadar konusmalariiiii masalllah sana
Ay inşallah kuzummm. Cuma gidicem bakalim ne diycek 18. Gün bugün dusukten sonrasagol habibtemmmmmmmm seninde ins iyi haberlerini alirizzzz doctor korn falan dedi mi dusukten sonra
nuarinummmmm hg habibtemmm
nasılsınız hatunlar bi türlü uzun uzun yazamıyorum misafirlerim varIyı geceler tatlim hoş geldin
hadi habibtemmm insallah hersey yolundadirrrr...dusukten sonar hemen hamile kalinir derler ama inanmam ben kac dusuk ya;ptimmmm olmadi sonraa hersey strese bagli aslindaAy inşallah kuzummm. Cuma gidicem bakalim ne diycek 18. Gün bugün dusukten sonra
iyiyizz habibteeemmm sen nasilsin bebislerin nasilll kendini cok yormaaaa misafirler sana hizmet etsinnasılsınız hatunlar bi türlü uzun uzun yazamıyorum misafirlerim var
Bendede pko var,yumurta tembelliği var. 18 yaşımdan beri başıma bela 26,5 um suan. 4 defa klomen kullandim 4. Sunde sadece 1 tanecik yumurtam oluştu o da tutmadi. Bi mucize oldu hamile kaldım onuda düşürdümcanimmm bende yumurtlama sorunum varrrrr pko var kahrolasicaaaaaa dogum yapinca gider dediler ama hala varmissss bekarligimdan var gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?