- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #138.701
habibtemmmmm ayni seyleri yasiyoruzzzzzz baksana bende kilo da var gencligimfen beri balina etliyimmmm hic ummmdifim anda geldi catlatma sorunun vardir habibtem onu onersin doktorun sanaBendede pko var,yumurta tembelliği var. 18 yaşımdan beri başıma bela 26,5 um suan. 4 defa klomen kullandim 4. Sunde sadece 1 tanecik yumurtam oluştu o da tutmadi. Bi mucize oldu hamile kaldım onuda düşürdüm
Ben tabletten yaziyorum biraz yavasim evetarbimmmm ben surekli pcden gecsemmmm senden ceneci olurum da neyseee zamanim yohtur benimmm iste arada giriyorummmmm turkiyede nasil gircem bakalimmm
Catlatma ignesi vurundum da tutmadi ışte. Bende kilo sorunu yokta yumurtlama sorunum büyük habibtem adet bile olamiyorumhabibtemmmmm ayni seyleri yasiyoruzzzzzz baksana bende kilo da var gencligimfen beri balina etliyimmmm hic ummmdifim anda geldi catlatma sorunun vardir habibtem onu onersin doktorun sana
buyude gel o zamanBen tabletten yaziyorum biraz yavasim evet
sogan syunu denedin mi pekiCatlatma ignesi vurundum da tutmadi ışte. Bende kilo sorunu yokta yumurtlama sorunum büyük habibtem adet bile olamiyorum
oğlum şükür iyi yaramazlık tam gaz devam ediyoruz,uyuttum onu minik olanda daha ne durumda bilmiyorum çok hissetmiyorum canım..ahh keşke öyle olsa nerdeiyiyizz habibteeemmm sen nasilsin bebislerin nasilll kendini cok yormaaaa misafirler sana hizmet etsin
Iyiyiz tatlim sen nasilsinnnnasılsınız hatunlar bi türlü uzun uzun yazamıyorum misafirlerim var
tamama biz toplanip geliyoruzzzz simdioğlum şükür iyi yaramazlık tam gaz devam ediyoruz,uyuttum onu minik olanda daha ne durumda bilmiyorum çok hissetmiyorum canım..ahh keşke öyle olsa nerde
şükür canım idare ediyorumIyiyiz tatlim sen nasilsinnn
Allah razı olsun canım yetişebildiğim kadar yetişiyorum kendimcetamama biz toplanip geliyoruzzzz simdi
helal sanaa misafirin var bizimle yazismaya da vakit ayiriyorsunnnnnAllah razı olsun canım yetişebildiğim kadar yetişiyorum kendimce
Sağol canim Allah razı olsuninsallah iyi haberlerl gelirsin habibtemmm uzme kendini
Nuarinim senin nickinin altında bi yazı var ya,ne yazıyo ordaAllah razı olsun canım yetişebildiğim kadar yetişiyorum kendimce
Yok kizzz sen her halinle zekzi gacısınbendeee biraz yakisikli olmak istiyorummmm boyle ezik gibi duruyorusz sankimmm
canım kimsenin minnetini almak istemiyorum üstüme o yüzden birazcıktahelal sanaa misafirin var bizimle yazismaya da vakit ayiriyorsunnnnn
hafif akıl agır yüktür yazıyor canım...Nuarinim senin nickinin altında bi yazı var ya,ne yazıyo orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?