- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.121
Hoş geldin zeynebimmmm naberrBen geldiimmm
hoşbuldum harbiiimmmmm.. Heyecanlıyımm.. Yarın 30. Gunum. Yani normalde 29. Da faln olurdum. Yarını iple çekiyorumHoş geldin zeynebimmmm naberr
Ayy canimm inşallah hayırlı haberlerini alırızhoşbuldum harbiiimmmmm.. Heyecanlıyımm.. Yarın 30. Gunum. Yani normalde 29. Da faln olurdum. Yarını iple çekiyorum
iinnşşllhh harbim innşşllhhh... Uyku girmez bu gece gozume kesin.. Sende ne war ne yok tatlımmAyy canimm inşallah hayırlı haberlerini alırız
Hadi bakalım,ilk hayırlı haberi alırız senden inşallah. Bu yılın açılışını yapiinnşşllhh harbim innşşllhhh... Uyku girmez bu gece gozume kesin.. Sende ne war ne yok tatlımm
inşşllh inşllhh. Acaba testi ne zamn yapsam harbimm.. Kız bu ay hep kavgalıydık varsa ne ara tuttu çok merak ediyorumHadi bakalım,ilk hayırlı haberi alırız senden inşallah. Bu yılın açılışını yapbende iyiyimm yaa yarin sabah yola cikicam istanbula gidiyorum heyecanliyim
Hahahahinşşllh inşllhh. Acaba testi ne zamn yapsam harbimm.. Kız bu ay hep kavgalıydık varsa ne ara tuttu çok merak ediyorumsen niye gidion cnm.. Hayırdr
yarında olmazsam pazar gunu yaparım. Yada p.tesi. Çunku eczaneler kapalı olur pazar... Sende git kafanı boşalt biraz canm.. İnşllh ii gelir. Ne kadar kalcksın ordaHahahahkavgadan önce tutmuş olabilir. 2-3 gün daha bekle de hayal kırıklığı olmasın. Ya bu aralar moralim bozuktu ya malum sebepler... eşimde ailenin yanina git kafa dağıt biraz dedi. O yüzden gidiyorum
Bencede pazartesiyi bekle zeynebim. Çarşamba donucem tatlım,çok kalmiycamyarında olmazsam pazar gunu yaparım. Yada p.tesi. Çunku eczaneler kapalı olur pazar... Sende git kafanı boşalt biraz canm.. İnşllh ii gelir. Ne kadar kalcksın orda
aa çok kısa kalıyosun. İşten dolayı mı canmBencede pazartesiyi bekle zeynebim. Çarşamba donucem tatlım,çok kalmiycam
Ya evet maalesef kalamam fazlaaa çok kısa kalıyosun. İşten dolayı mı canm
olsun gidip bi gormek bile ii gelir sana.. Siz çalışmalara ne zamn başliycaksınz cnmYa evet maalesef kalamam fazla
olsun gidip bi gormek bile ii gelir sana.. Siz çalışmalara ne zamn başliycaksınz cnm
ole mii.. İyi hadi gelsin bebişleerrrAyNen canim. Dün itibariyle başladık
Hayırlısı be zeynebimmm,Rabbim ne zaman "ol" derse,o zaman olcak inşallahole mii.. İyi hadi gelsin bebişleerrr
Numaradan utanma bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?