- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.161
Habibtemmmmmm cok aagolll.simdi.okudum sen birtanesinnn whatsap.kapandi surem.bitti..yukleyecem.trkrar
nedir ki bu kaynanacıklarda erkek sevdasıoldu da erkegı kızı kaldı
erkek bebik diyorumAbow bişi anlamadımdüzgün yaz kiZ
erkek bebik diyorum
kaynananın gönlü erkekmiş
evet hayırlısını versın rabbım. biz de kız istiyoruzNormal bişisoyadlarnin surnesini istiyler
Bnde yendgem hamile kaldinda cok kavga ederdim erkek cocuk istiyorum kiz olursa sevmim die basinin etini yediydimneyse sonra erkek oldunu ogrendik sustum . Simdi 3 erkek geliy kiz istiok allah dan hayrlisini dilemek gerek
Hissetttimmmm sanirimmmm habibtrmmmm cansin sen yaaaaa opuyorummm seniiiiiiiSizde öylesinz .aslında soylmeyecektim de geldini görünce söyledim tutamadim glmden 2 3 dk falan önce olmustun pro cuk aavali oldun bir
evet hayırlısını versın rabbım. biz de kız istiyoruz
kaderde ne varsa o :d adetın bıttıkten kac gun sonra hamıle kaıdn?Bnde kendi cocumu ilk kiz istedim ama olmadi
Habibtrmmm bugun giremedimmmmmm bennn yarin yani cumartrsi gecesi yola cilacaguzzzzz artik kismet oluo ne zamana gekirim bilmiyorummmm
Kismet habibtemmmmmmmm alllah evladini bagislasinBnde kendi cocumu ilk kiz istedim ama olmadi
kaderde ne varsa o :d adetın bıttıkten kac gun sonra hamıle kaıdn?
yok sola yat falan onları denıyorum
Evet habibyemmm acil susam acul olacammmm notmalde kapali degilimmm canim zorunlu kapaniyorumAbow simdi prolugunun tadini cikaramaiycan mi
Habibtem turkiyede açılcan mi?
Kismet habibtemmmmmmmm alllah evladini bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?