- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.301
kayın ana..kaynatmalı hiç sewmem kaynana degılmı boğasım gelııııKaunanamlar sinirciklerimi ziplatti
Kacmaazzz.habibtrmmmmm hemen hereeyi anlatirimmm zaten anlatacak.cok sey olacakkkk dengesiz nir aile hajajjadedıkoduları da anlat orada neler olup bıtmıs bacım:)))))
Kayganayi severn.var mi ki habibtrmmm hepsini koy kazana kaynatkayın ana..kaynatmalı hiç sewmem kaynana degılmı boğasım gelıııı
sonunda bu parayı bulacagım kaynanaKayganayi severn.var mi ki habibtrmmm hepsini koy kazana kaynat
Oy kiyamaaammmm bebegim sana ben aglamaaaEn cokta zoruma.ne gider biliyormusun yurtdisinda gelince beni ugurlayacak bir annenkn olmamsi...ve gitititimde benim icin sevincek bir annemin olmamasi o cok kotu koyuyor isteeee
Allah seni.ne.etmeyeeee hahahah guldurdun.beniiiiiii seni neseli gormke guzel habibtmsonunda bu parayı bulacagım kaynana
seni çatır çatır çaltacagım kaynana
peşimde seni delim yapacagım kaynana
seni parmmagımda oynatacağım kaynana
işte buldum parayı.... kaynana
alacagım kızını kaynana
gel hadi kaç gel bana gel yavrum
gezelim orayı burayı
gel çatlatalım ananı babanı
gidelim yakalım parisi romayı
hadi hadi hadi hadi gel
param var artık
HAYDE.......
gel sosyeteye girelim
ne var ne yok orda görelim
sabahı sabah edelim
bar bar gezip bizde eylenelim
kaynanayı sinirden gebertelim.....
kaynana yı sevvmıormAllah seni.ne.etmeyeeee hahahah guldurdun.beniiiiiii seni neseli gormke guzel habibtm
Arbimmm iste benim.de kaderim.boyleee istee...yapacak.birsey yok rabbim herseyin en iyisini bilir..yapcek.brisey yokOy kiyamaaammmm bebegim sana ben aglamaaa
nıe ağlıon
Kim sever ki kaynanyi hepsi yilankaynana yı sevvmıorm
Kim sever ki kaynanyi hepsi yilan
Masallah rabbim bozmasinDeme habibtem öyle yaa benim kayınvalidemi ayrı tutalım o zaman kadıncağız salçama domates sosuma kadar herşeyimi yapıp gönderiyo canım benim sağolsunBi ben seviyom galiba
Gittiğimdede yerimden kaldırmaz o derece
Öyle tabi tatlim. Hepinizin gidecegi yer orasiArbimmm iste benim.de kaderim.boyleee istee...yapacak.birsey yok rabbim herseyin en iyisini bilir..yapcek.brisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?