- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #139.421
aaa niyee. Çok uzuldumm. Niye bole bşi yaptı yaaaHarbim Üyelik iptali istedi :'(şok gecirmeyin bazi sebeblerdenn dolayı watshaptan yazarım icerigini
OffffAman kızlar birinin yorumunda gorsum ismi lazim degil . Iste topiklerde watshap grubumuz var facebook Grubumuz var diyeni Kıbleycekmis aman aman dikkat bizim öyle seylerimiz yok ama genede dikkat edelim
Kendi bole bi karar vermiş ama çok üzüldümaaa niyee. Çok uzuldumm. Niye bole bşi yaptı yaaa
Zeynepim testte cikmadiysa regl in genelde duzenliyse stresten gecikebilirKızlaarrr hala adet olmadıımmm. Ama test yaptım çıkmadıı.. Bugun olmam gerekiyoduu
aahh yasakıımm. Çok ozlemişim sizii. Bi denk gelemedik yaa...Kendi bole bi karar vermiş ama çok üzüldüm
ama yasakım son gebeliğimdede tam adet olmam gerekn gun yapmştım çıkmamştı.. Offf bilmiyorum yaa.. Kafam çok karışıkkZeynepim testte cikmadiysa regl in genelde duzenliyse stresten gecikebilir
konu ne yasakımm. AnlamadımOffff
Yaw biz harbican siz napacaz
Evet tikat edelim
Özeline bak zeynepimkonu ne yasakımm. Anlamadım
ama yasakım son gebeliğimdede tam adet olmam gerekn gun yapmştım çıkmamştı.. Offf bilmiyorum yaa.. Kafam çok karışıkk
Bende özledim gece cok gelemiyom sabah erken kalkınca erken yatiyomaahh yasakıımm. Çok ozlemişim sizii. Bi denk gelemedik yaa...
habibtemi burda ozleriz biz ysa... Mutlaka bildiği bişey vardr yaa..
Özeline bak zeynepim
Ins zeynepim seviinelim bi
evet biliyorum yaa. Bnde gececiyim biliosun..denk gelemiyoruz biBende özledim gece cok gelemiyom sabah erken kalkınca erken yatiyom
Ins bu ara sevinçli habere ihtiyacimiz vargordum tatlım.. Pofff moralim bozuldu bakk...
inşllh ben hayırlı haber verirmde keyfimiz yerine gelir biraz
aynenn ya.. İlk defa bole bişy oluyo bnde.. Hiç gormediğim hiç tanımadığım insanlarla (sizle) konuşmayı dertleşmeyi ozluyorum yani.. Çok tuhaff...Ins bu ara sevinçli habere ihtiyacimiz var
Birbirimize alimıştık Bi kiscem iz uzun süre gelmeyince zaten yeri hemen belli oluyo
Ayy hayırlı yolculuklarHabibtelerimmmmm gelemedimmmm cok yogundummm misafirlerimmm.varfiiii evi toparladimmm.bavullalr kapandi sabah 6 yola cikiyoruzzzz.12:45 ucagimuzzz hayirlisiyla.yetisiriz insalllahm.allaha emanet olun en kisa zamanda gorusmek uzere opuyorummm.sizleri.kendinize iyi.bakin
Habibteniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?