- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.161
Slmm kızlarr. Bugun açılışı yaptık inşllh bu ay hayırlı olur
rosem pazar akşamı girmişama bişey yazmamış
Bu ay güzel haberler alıcaz inşallah firuzem hayırlısıyla sendenKizceler toktur dediki hersey normal abacura devamadete dokuz gun kaldi ins olmam
Günaydın melekimm ben varım burdaysan eğerben geldiiim
kim varkim yok
Güzel şeyler olacağının habercisi diyelim melekim hayırlısıyla güzel haberler vereceksin çok yakın içime doğuyo,en yakın zamanda inşallah kkyı inleticez yıkıcaz ortalığı melekimmmşimdi ben bu ay regl oldum bittiiki gün geçti sabaha uyandığımda yoğun kanamayla uyandım anlamadım neden neyseki geçti bitti çok şükür
hormonların iyi dedi tokturama iki gün yoğun kanamam oldu
aynen öyleçok doru
Bugünde benim günüm gidiim çıkışta kanımı veriiimbu ay geçsinbidahaki aya inş bende gidicem progesteronuma baktırmaya
Ben varım ama şimdide benden başkası yok galibaneden kimse yook
Bende görmek istiyom yaaa ben neden göremiyoruuum5 ziyaretçikimseniz çıkın karşıma gizli gizli takip etmeyin
Yettiiim melekim yettim koştum geldim hemen yetişememişim sana amacafeinli cafemdegelmemiş
Bak seeen bide kafama vuruyoGöremzsin tabi çünkü pro deilsin
yapma firuzem yaww ben napimben hep benden çok bekleyenleri düşünürüm üzülünce beterin beteri var
ama olacak inanıyorum ben sanki daha çok yaklaştımbizim sıpa uzak yoldan geliyor
az kaldı Allahın izniyle
bu ay geçsinbidahaki aya inş bende gidicem progesteronuma baktırmaya
Sagol haci
İyi akşamlar hanımlar, benim bebeğim yok evli de değilim ama bu muhabbete engel değil dimi
Hoşbuldum canımgelpisiii hg topikimizee burda ersey konusulur
İyi akşamlar hanımlar, benim bebeğim yok evli de değilim ama bu muhabbete engel değil dimi
Hb canım. Kardeşim var 4 yaşında ondan biliyorum baş edemiyoruz keratayla çok yaramaz Allah yardım etsin size valla bebek bakmak zorHg canım gel gel ogrenmis olursun ilerde zorluk yasaman
Hb canım. Kardeşim var 4 yaşında ondan biliyorum baş edemiyoruz keratayla çok yaramaz Allah yardım etsin size valla bebek bakmak zor
20 yaşındayım canım. Bizim minnak geç gelip sürpriz yaptı bize :)Abow kaç yasindasjn sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?