- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.181
20 yaşındayım canım. Bizim minnak geç gelip sürpriz yaptı bize :)
Çalşıyorum canım mağazada. Sözüme 1 hafta kala aldatıldımBahsey kendinden okuyin mu çalışın mi nişanlı misin sevdcegin var mi)
Çalşıyorum canım mağazada. Sözüme 1 hafta kala aldatıldım
Off canım bir bilsem bir bilsemS...derdi neymis
Off canım bir bilsem bir bilsemBide abisinin baldızıyla
şaşırdım hiç beklemiyodumOha allah kurtarmış üzülme
Aynen canım o benim konumdu. Beni seviyodu emindim birden bire böyle olduUmmadigin taş baş yarar cnm .aileler tanışıodu mu ? Aranz nasydi ve nasil ogrendin n .
Btane konu vardi o senin mi bu yengesinin kardesi ilee ayni ortamda kaliyorlardi sende istemiodun falan dimi ? Yanlis mi hatrliyorum. İnkar ediodu yok aramzds böyle seyler diodu . Sonra facede resimlerini koymaya falan basladilr
Aynen canım o benim konumdu. Beni seviyodu emindim birden bire böyle oldu
YuppiyyyHoşbuldum canımO halde bende varım
Hiç öyle düşünmedim ama çoğu kişi öyle olmuştur diyo bilmiyorum günahlarını almak istemiyorum ama ben çok üzüldüm çok güveniyodum. Aileme arkadaşlarıma hep mahçup oldum . Ben ağlardım onlar aşk yaşıyolardı çok zor atlattım o günleriKesin yengesi denen aklini karistrmisti o zaman bak ne guzel dortluyuz bosver sen kardesimle virlikte ol falan demistir allahin cezaları
Yuppiyyybahh bastan.diyim bagimlilik yapariz biz gelmezsen merah eder saccikindan tutar getirriz
Erkek miHb canım. Kardeşim var 4 yaşında ondan biliyorum baş edemiyoruz keratayla çok yaramaz Allah yardım etsin size valla bebek bakmak zor
Ayy niye gelmim gelirim şimdiden sevdim sizi siz saçımdan tutmadan ben kendim gelirimYuppiyyybahh bastan.diyim bagimlilik yapariz biz gelmezsen merah eder saccikindan tutar getirriz
Evet çok yaramaz bide bilmişErkek mi
Hiç öyle düşünmedim ama çoğu kişi öyle olmuştur diyo bilmiyorum günahlarını almak istemiyorum ama ben çok üzüldüm çok güveniyodum. Aileme arkadaşlarıma hep mahçup oldum . Ben ağlardım onlar aşk yaşıyolardı çok zor atlattım o günleri
Bahsey kendinden okuyin mu çalışın mi nişanlı misin sevdcegin var mi)
Ayrıldığımız gün hattı kırdım faceyide dondurdum 7 aydır hiç iletişim yok yaniBiliyorum canım takipdeydim srni zaten. Bence oyle olmustur kesin ysni . Cocukla knustun mu hic
Ayy niye gelmim gelirim şimdiden sevdim sizi siz saçımdan tutmadan ben kendim gelirim
Çalşıyorum canım mağazada. Sözüme 1 hafta kala aldatıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?