Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Söyle söyliyim canim esim ailesiyle annemler 25 yildir komsu esimle bir arada buyudum sayilir :) abiminde caan dostu abim erkek arkadaslarini asla eve getirmezdi esim haric tabi kuzenlerine güvenmez ona güvenirdi öyle yani :) neyse iste birgün eve geldim bizde abimle oturuyolar bende aglaya aglaya geldim okul is felan iste bunalmisim baya bir iki gün sonra bana mesaj atii bacimmm bir sorun varsa sende benim kardesimsin öyle abi kardes 1-2 ay yazistik sonra abi kardes ortadan kalkti 6 ayda öyle yazistik birgün uzun uzun yazmis bana seninle evlenmek istiyorum allah biliyo evlenene kadar bir kere bile onunla disariya cikmadim yanliz abine bunu yapamam dedim öyle 1 ay sonra gelip istediler beni 7 ay sonrada evlendik :))))

Ayy ne güzel canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Bebek istiyosun galiba inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir de yuvanız şenlenir çok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça :)

Ayy ne güzel canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Bebek istiyosun galiba inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir de yuvanız şenlenir çok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça :)

Evet cok güzeldi abim icin cok kotuydu ama :)))) rabbim sanada hayirli bir es nasip etsin canim evet bebis istiyoruz insallah canim sagol

Waaooww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…