- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 31
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.321
Merak ettimCok karisk ya bizimkii :))))
Merak ettim
Ayy ne güzel canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Bebek istiyosun galiba inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir de yuvanız şenlenir çok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça :)Söyle söyliyim canim esim ailesiyle annemler 25 yildir komsu esimle bir arada buyudum sayilir :) abiminde caan dostu abim erkek arkadaslarini asla eve getirmezdi esim haric tabi kuzenlerine güvenmez ona güvenirdi öyle yani :) neyse iste birgün eve geldim bizde abimle oturuyolar bende aglaya aglaya geldim okul is felan iste bunalmisim baya bir iki gün sonra bana mesaj atii bacimmm bir sorun varsa sende benim kardesimsin öyle abi kardes 1-2 ay yazistik sonra abi kardes ortadan kalkti 6 ayda öyle yazistik birgün uzun uzun yazmis bana seninle evlenmek istiyorum allah biliyo evlenene kadar bir kere bile onunla disariya cikmadim yanliz abine bunu yapamam dedim öyle 1 ay sonra gelip istediler beni 7 ay sonrada evlendik :))))
Ayy ne güzel canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Bebek istiyosun galiba inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir de yuvanız şenlenir çok mutlu oluyorum böyle şeyler okudukça :)
Melekimmicran anımcım
Caneyabacur isi bitti anacim smdilik bi hafta kaldi adete beklemedeyiz
Bende iyyim canim kk ya inis yaptim.İyiyim çok şükür canım seni sormalı
inşallah canım hayırlısı olsun da :)Evet cok güzeldi abim icin cok kotuydu ama :)))) rabbim sanada hayirli bir es nasip etsin canim evet bebis istiyoruz insallah canim sagol
Baya neşeli indin gülücükler saçtın etrafaBende iyyim canim kk ya inis yaptim.
Tanisin gaynasin.Hoşgeldin canım bende yeniyim :))
inşallah canım hayırlısı olsun da :)
WaaoowwSöyle söyliyim canim esim ailesiyle annemler 25 yildir komsu esimle bir arada buyudum sayilir :) abiminde caan dostu abim erkek arkadaslarini asla eve getirmezdi esim haric tabi kuzenlerine güvenmez ona güvenirdi öyle yani :) neyse iste birgün eve geldim bizde abimle oturuyolar bende aglaya aglaya geldim okul is felan iste bunalmisim baya bir iki gün sonra bana mesaj atii bacimmm bir sorun varsa sende benim kardesimsin öyle abi kardes 1-2 ay yazistik sonra abi kardes ortadan kalkti 6 ayda öyle yazistik birgün uzun uzun yazmis bana seninle evlenmek istiyorum allah biliyo evlenene kadar bir kere bile onunla disariya cikmadim yanliz abine bunu yapamam dedim öyle 1 ay sonra gelip istediler beni 7 ay sonrada evlendik :))))
Baya neşeli indin gülücükler saçtın etrafa
Evliyim 3bucuk yillik bi pglum var 8aylikEvlimisinn canim :)
Evliyim 3bucuk yillik bi pglum var 8aylik
Ins canimMasallah darisi basimiza artik :)
Ins canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?