- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #140.981
[QUOTE="efecikim, post: 40122193, memberyaklastikcairuzem vebdede belirti yoktu hic... Cok takma ne olur ya
bakalım ben bu ay ne zaman olucam reglTAkmamak elde deilki be canm hele zaman yaklastikca. Mesela bugun bi kac damla leke gelmis daha iki gun va adete. Daha once bole bisi olmamisti hemde hic. Gelde dusunme..
selam kısçelerim
arbim hamilemisinyok canım ama ovulasyon testim her gün çift çizgi
yasak anımcımHarbi canimmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnn yeniden
Bizimlesin yine
Calsin sazlar oynasın kislar
Ins hamilesindir
bakalım ben bu ay ne zaman olucam reglinş düzenim bozulmaz
Yapma firuzem yaww ne demek anne olamiycam pes etmek yok karalari baglamak yok hemen ben napim bi kacay sonra 9 yil olacak eevleneli 5 kez tüp bebek yaptirdim onunla bile olmadi bak simdi normal yoldan hamile kalabilmek icin umudum var Allahin izniyle umut tüknediginde bizde biteriz umudumuzu kaybetmemeliyiz hic bi zaman bak 5 kez tup bebek tedavisi gordum o kadar cok ilac kullandim ki her defasinda test gunumde bhcg sonucum 0 oluyodu ilaclara ragmen az da olsa artmiyodu degerim gecen hafta kanamam olunca dr bhcg bakti hic bir ilac kullanmama ragmen 1.20 yaziyodu sonucta gebelik degil ama biliyomusun benm o sonuca bile sevindim heseyde bi hayir varmis derlerya bence oyle o deger beni daha bi umutlandirdiAh melekim ah bu ayda adet olcam sanrm az once idrar testi yaptim negatif tabiki. Hicbir zaman ordaki cift cizgiyi goremiycem.. nasilda hevesliydm bugun b kac damla leke gelnce yarin kan testine gidim die ama. Heves falan kalmadi.m ben anne olamiycam sanirim..
Olacak ins Allah büyük bizim kuzucuklarimiz uzaktan geliyo[/QU
Ins canm namazli.niyazli biri olarak umudum kalmadi diyorm icimden oyle gelior.. aklim almıyor Allahim neden bizlerede nasip etmiyorasla isyan degil haşa ama Allah bildigini kuldanmi saklicam
Ah melekim rabbim sana dayanma gücü versin dile kolay 9 yıl. .ama hep umudun var olacakta ins bak sende bi rahatla ders çalış unut gün saymaYapma firuzem yaww ne demek anne olamiycam pes etmek yok karalari baglamak yok hemen ben napim bi kacay sonra 9 yil olacak eevleneli 5 kez tüp bebek yaptirdim onunla bile olmadi bak simdi normal yoldan hamile kalabilmek icin umudum var Allahin izniyle umut tüknediginde bizde biteriz umudumuzu kaybetmemeliyiz hic bi zaman bak 5 kez tup bebek tedavisi gordum o kadar cok ilac kullandim ki her defasinda test gunumde bhcg sonucum 0 oluyodu ilaclara ragmen az da olsa artmiyodu degerim gecen hafta kanamam olunca dr bhcg bakti hic bir ilac kullanmama ragmen 1.20 yaziyodu sonucta gebelik degil ama biliyomusun benm o sonuca bile sevindim heseyde bi hayir varmis derlerya bence oyle o deger beni daha bi umutlandirdi
Bi yıl icnmi bunu diyosunAh melekim ah bu ayda adet olcam sanrm az once idrar testi yaptim negatif tabiki. Hicbir zaman ordaki cift cizgiyi goremiycem.. nasilda hevesliydm bugun b kac damla leke gelnce yarin kan testine gidim die ama. Heves falan kalmadi.m ben anne olamiycam sanirim..
Melekim herif işe gidiyo ara verdik birazyasak anımcımdaha işlerin bitmedimi
DoruBi yıl icnmi bunu diyosun
Firuzem bak yine diyorum belki kiziyo sun
Doğal yolla sabri yoksa beklemeye bi çok yol var.klomen kullan yumurta takibi var aşılama var he bunlarda olmazsa en son yol tüp bebek
Ama sabri var telaş yapmiycam dersen sorun yok gözüküyor mus
Doğal yoldan deniycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?