• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Herkese merhaba bebeğim 1 haftalık ve beni emmiyor ilk 2 gün sütüm gelmedi sonra geldi memeyi verdiğim an kriz geçiriyor zayıf doğdu emzirmek istiyorum bağ kurmak istiyorum olmuyor wee baby göğüs ucunu denedim onu da almadı hemşireler denedi onlar da yapamadı aşırı üzgünüm sürekli ağlıyorum ne yapsam olmuyor 😭

Doğuran anneler gözünüz aydın sağlıkla büyütün🥰🥰
Bu gaz beni yordu hiçbir şeyde kullanmıyorum 24 sağlık ocağında yine kontrölü var sadece vitamin d yazdılar kendi doktorunada gitmeliyim

Herkese merhaba bebeğim 1 haftalık ve beni emmiyor ilk 2 gün sütüm gelmedi sonra geldi memeyi verdiğim an kriz geçiriyor zayıf doğdu emzirmek istiyorum bağ kurmak istiyorum olmuyor wee baby göğüs ucunu denedim onu da almadı hemşireler denedi onlar da yapamadı aşırı üzgünüm sürekli ağlıyorum ne yapsam olmuyor 😭
Merhaba sağıp vermeyi denedin mi? Acaba sütünün tadında bi şey mi var? Onu mu beğenmiyor yoksa emmek mi istemiyor. En azından anne sütü Alır sonra emzirmeye geçersin. 3 ay sonra 6 ay sonra bile emmeye başlayan bebekler oluyormuş. Üzme kendini

Senin gibi yapacağım damla iyi gelmedi hiç.. zaten doktor normal böyle ıkınması vermeni tavsiye etmiyorum demişti.
Oğlum için de Çok canım yanıyor nasıl anlatayım sen anlıyorsun beni.. dün dediğin gibi hep ağladı ayaklarımın dibinde meme meme diye… ama kabullendi de sadece uykuya dalmayı beceremiypr o yüzden ağlıyor yoruluyor uyuyor.. sütümü sağınca bardağa koyup verdim içsin diye ama çok içmedi onun derdi işte anneye yakın olmak kaybetmemek.. eşim de evde iyiki bugğn öğlen o uyuttu ama oğlumu üzgün görmek beni mafetti çok masum çok ama bıraktık yani öyle böyle anladı artık içemeyeceğini 🥹
Anlar artık canım onun iyiliği için şart bişi de yemez benim kız hala da yemiyor boyu 1.57 de kaldı daha da uzamadi

Merhaba sağıp vermeyi denedin mi? Acaba sütünün tadında bi şey mi var? Onu mu beğenmiyor yoksa emmek mi istemiyor. En azından anne sütü Alır sonra emzirmeye geçersin. 3 ay sonra 6 ay sonra bile emmeye başlayan bebekler oluyormuş. Üzme kendini
Evet sağıp veriyoruz şırıngayla inanılmaz yorucu dikkati dağılıyor sürekli ama içiyor az da olsa sadece mememi verdiğim an ağlamaya başlıyor kriz geçiriyor üzülmemek elde değil çok yoruldum 😭

Kızlar oğlumun bezinde böyle turuncumsu, yavruağzı rengi birşeyler var bu neyden kaynaklanıyor bilen var mı?

Eklentiler

• 1000008950.webp
    1000008950.webp
    14 KB · Görüntüleme: 41
Süt sıtması canım yanlış yazmışım. Göğüste süt boşalmayıncs titreme üşüme yapıyormuş. Bende ilk defa yaşadım

Süttenmiş sağlık ocağındaki hemşire söyledi. Sağmak lazımmış bende sağınca rahatladım

Hepimize oluyormuş ya

Benşmde onaylandı. Halk bankasından çekiliyor diye bi şey gördüm. Öyle mi acaba her ay halk bankası şubesine gitmekte dert ya

Hakikaten ne alaka ya
Doktor nasıl anlamış onu 😄öyle mi oluyormuş 😄değişik tıp okumuş sonuçta şimdi cahilliğimle yargılamayayım. Ben hiç sürmedim. Emzirmeye başladıktan sonra gümüş kapak +meme ucu kremi ile idare ediyoruz

Halk bankasından mı çekicez ptt den mi biliyor musub canım
Kardeşim halk bankasından çekmiş canım sordum bir kaç kişi de halk bankasından çekmiş

Merhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.
Gözün aydın canım benim de doğum tarihim 12 Eylül dü ama bebiş erken geldi. Senin erken doğum mu canım. Gazdan dolayı ıkınıyor canım benim kız da öyle bende kimyon çayı içiyorum

Doğuran anneler gözünüz aydın sağlıkla büyütün🥰🥰
Bu gaz beni yordu hiçbir şeyde kullanmıyorum 24 sağlık ocağında yine kontrölü var sadece vitamin d yazdılar kendi doktorunada gitmeliyim
Benim kız da sürekli alttan gaz çıkarmaya çalışıyor hiç uyumuyor en fazla 20 dakika uyuyor. Ben sadece kimyon çayına başladım onu içiyorum

Ben korkmak için yer arıyorum her şey batıyor gözüme 😂
Bu kadar çok korkuyorsan bence doğumdan önce destek almalısın 🫶🏻 hatta gideceğin hastanenin doğumhanesini falan gez ebelerle tanış eğer seni rahatlatacaksa.

Ben bunların hepsini yapıp sezaryen doğurdum sjsjdj uffff kalbimde bir yara olacak her zamann

Back
X