Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

saolsaınnn canııımmm..iyiyim hatta üstümde garip bir enerji var kıpır kıpırımmm:)
namaza başlayabildim nihayet bugünn onun enerjisimi çözemedim:)
sen nasılsın canım benim?

iyiyim quzum ya..........
sevindim seninde iyi olmana..........
bencede canım namazlarını kıldıkça daha iyi olursun allahın izni ile bizede dua et canım

saolsaınnn canııımmm..iyiyim hatta üstümde garip bir enerji var kıpır kıpırımmm:)
Hoş geldin canIM.........Allah kabul etsin namazlarını............Allahım çok geçmeden sevindirsin inşllh.....

arkadaşlar yeni üyeyim..bu siteyi yakından takip ediyorum..benim bi derdim varr..yardımlarınız bekliyorum şimdiden...2.5 yıllılk evliyim,4 aydır gebelik düşünüyorum ama olmuyor..morelim sıfır...deşimle beraber dr. gittik bazı testleri yaptırdım..bugünde progesteron hormonu sonuçu 16,15 çıktı..bu değer normalde kaç olmalı..bu konuda bilgisi olan varsa cavp yazarsa çok sevinirim..

Allah kabul etsinn canımmmm

NazıMmm burası bol bol bebiş dolcak...Ama szin bebeleriniz doldurcak inşllh...........Boyy boy.........

ağzın bal pekmezz yerinnn rüüyammm inşallahhh hayırlsıı olsunn güçolmasınnnn

MELEK bizden habersiz denediniz mi yoksam....................
Kızlar duydunuz mu melek bize haber vermeden SilkelemeLER YAPIYoo..........
yok kız bizden geçti bu ay bidaha aya inş....ayyyyyyy çook utandım şimcik

benimde sirtim degilde baska yerim agriyobide gizli varisim var hareket etmeyince bacaklarim cok agriyo
neren ağrıyo kız açık konuş bakım

canim hosgeldinnnn..üzülmeyin gercekten daha üzülmek icin cok erkennnn doktorlar bile en az 6 ay deneyin diyo yasiniz 30 dan kücükse 1 yil deneyin diyolarr..progesteron hormonun cok iyi yumurtlama oluyo

haydin ben süpürgeme atlıyımda kaçıyım ufaktan ufaktan yağmur falan yağarsa ıslanırım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…