- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #16.081
marim vala simdi hatirladim kusura bakmadoru sen herifini yorma moremmm
sen kendin silkelen
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122:
Oooooooooy ben geldiiiim sabah spordan sonra biraz uyuyayım dedim duş alıp yattım biraz kalktığımda dehşet bir baş ağrısıyla uyandım bu saate kadar devam etti hala var ama sabahki kadar şiddetli değil hep yattım bugün ama şimdi sanki daha iyiyim...
Sizler nasılsınız varmı güzel haberler canlarımmm
KızçeM BU sese dayanamadı..............Aniden düştü uyudu yavrucak............
ruyam bu seranatta sana ve kızcene gelsin bea
yavaşş melekim dikkat li olll
görüşürzz gene
allaha emanet ol iyi gecelerr melekimmm
kızçem bu sese dayanamadı..............aniden düştü uyudu yavrucak............
allahım bu sesçike zeval verme............koru bu sesçikin sahibini yarabbim......... Iyi uçuşlar nasip eyle.........
ALlaHIm bu sesçike zeval verme............Koru bu sesçikin sahibini YARabbim......... İyi uçuşlar nasip eyle.........
yaww yasakım aklımıı okudun haa yapcam da nasıl yapsam bilemiorummm
hepiniz allaha emanet olun öptüm...................
aynen ruyamin duasina katiliyorummmmKızçeM BU sese dayanamadı..............Aniden düştü uyudu yavrucak............
ALlaHIm bu sesçike zeval verme............Koru bu sesçikin sahibini YARabbim......... İyi uçuşlar nasip eyle.........
marimm benim herif beceremezse ben söyle yapacammm.
o istenn hemen sonrakalcami dahil bacaklarimi yukari duvara dayiycam
sonra popodan kendim bi saga bi sola silkeliycem
Yarım saat koştum bi koştum bi yürüdüm sonra bisiklette bi ağır bi hızlı tempoda 15 dakikada onu yaptım sonrada azıcık plates 8 gibi yattım işte sonrası berbat geçen bir günoy hancekimmm bende dedim cankuş hızını alamdııı
hadi ALLaha emanet ol MELEKİm.............
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yaradan Rabbim bebek isteyen tüm anne adaylarına bu duyguyu tez zamanda tattırsın.
Oooooooooy ben geldiiiim sabah spordan sonra biraz uyuyayım dedim duş alıp yattım biraz kalktığımda dehşet bir baş ağrısıyla uyandım bu saate kadar devam etti hala var ama sabahki kadar şiddetli değil hep yattım bugün ama şimdi sanki daha iyiyim...
Sizler nasılsınız varmı güzel haberler canlarımmm
Yarım saat koştum bi koştum bi yürüdüm sonra bisiklette bi ağır bi hızlı tempoda 15 dakikada onu yaptım sonrada azıcık plates 8 gibi yattım işte sonrası berbat geçen bir gün
iyi fikir moreee bendeee yapemmm bi sağa bi solla diosunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?