Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyyy valla miamoremiz devre dışı.yemek yapcam ama hayalim miamorem görüntüyü yollar ne diye kalkamadm bi türlü:)kaçırmeyen kızlar alamanların havuz sefasını.

valla benimde yemek yapamm gerek birazdan cikmak zorundayim herif gelri birazdan acim derr

sen ikna edersin cimcimemmmmm eminimmmm kimyasal gecelik ne

zor ya o yuzden cok tartışmışdık evlenmeden önce . kımyasal qecelkde baska seyde hıc bırsey fayda etmez mamutumun bır huyu vardır birşeye olmaz dedı mı o kararından asla vazqeçmez . br kere hastayke ben öpme sende hasta olursun deedım onu dıyen sen mısın dıye 1 hafta boyunca öpmedi ağlaya ağlaya bır hoş olmuşdum . sonra bır dahaboyle yaparsan bunun 2 katını yaparım didi bende tamam didim o qun buqundur asla buyuk konusmam ona yada hastayım öpme demem

Kız sen çok yaşa emi oooooooooooooooooyyyyyy karnım acıdıııı bulguru kaçırdım boğazıma öksürük krizine girdim oooooooooffffff

helal kız helal yaw bwlli mi olur hancekim bünye mi ve de banyoyu hazırlamam gerekebikir

inatciymis cimcimememmm insallah bi dene bakalim actiracakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…