- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #17.081
basta bi tartismistik cimcimeme bende kizdim acmam demistimmm
melekim utanmiyolar burda yazin parkta bilem cirilciplaklar
hmmm anladım yasakım sen bılırsın . bakalım benım acacaqımda mechul face aşırı derecede alerjisi var ama sızler ıcın tum lımıt sınırlarımı deneyeceqım
o zaman siz her zaman gusül almak zorundasınız yawwwww
Ben dondurmuştum açtım sizler için:)))hmmm anladım yasakım sen bılırsın . bakalım benım acacaqımda mechul face aşırı derecede alerjisi var ama sızler ıcın tum lımıt sınırlarımı deneyeceqım
cekmez belkimmm ayip olur diyeemiamoremde sevmez öyle seylerii
ayyyy valla miamoremiz devre dışı.yemek yapcam ama hayalim miamorem görüntüyü yollar ne diye kalkamadm bi türlü:)kaçırmeyen kızlar alamanların havuz sefasını.
evet yazin sürekli aliyom bunlar yüzünden
bide görüntümü koyacak tıayyyy valla miamoremiz devre dışı.yemek yapcam ama hayalim miamorem görüntüyü yollar ne diye kalkamadm bi türlü:)kaçırmeyen kızlar alamanların havuz sefasını.
sen ikna edersin cimcimemmmmm eminimmmmkimyasal gecelik ne
sen ikna edersin cimcimemmmmm eminimmmmkimyasal gecelik ne
Kız sen çok yaşa emi oooooooooooooooooyyyyyy karnım acıdıııı bulguru kaçırdım boğazıma öksürük krizine girdim oooooooooffffff
zor ya o yuzden cok tartışmışdık evlenmeden önce . kımyasal qecelkde baska seyde hıc bırsey fayda etmez mamutumun bır huyu vardır birşeye olmaz dedı mı o kararından asla vazqeçmez . br kere hastayke ben öpme sende hasta olursun deedım onu dıyen sen mısın dıye 1 hafta boyunca öpmediağlaya ağlaya bır hoş olmuşdum . sonra bır dahaboyle yaparsan bunun 2 katını yaparım didi bende tamam didim o qun buqundur asla buyuk konusmam ona yada hastayım öpme demem
bide görüntümü koyacak tı
:18::18::18:
helal kız helalyaw bwlli mi olur hancekim bünye mi ve de banyoyu hazırlamam gerekebikir
inatciymis cimcimememmm insallah bi dene bakalim actiracakmi
kız bide atarlar bizi kk dan ayıp bişise koymasın bariresim cekerim dedi ama ne cekecek bilmiyoz daha
ben hazirladim bilem her ihtimale karsii
kız bide atarlar bizi kk dan ayıp bişise koymasın bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?