Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ayyy hayalimm koptum kız eşim öğlen geldiğinde banyo yapmıştım.birazdan gelir saçlar yine ıslak.adam ne iş der durur artık

alla seni yawrukusummay saolsun valla miamoremin sayesinde baya güldükk ne entrikalar hayaller kurdukk

fena deneyım ıns kabul eder . kabul edersede binbir türlü şart koşcak bılıyorum onu yapma foto koyma şunu ekle bunu ekleme aruwwwwwwwwwwww

yaw bwn de hayalim gibi baştan tartışmıştım.açmıcan dedi.şimdi arkadaşlarım neyin sordu mu eşim bırakmıyo diyom.niye öyle diyon arkadaşlarına die çıkışıp arkdaşlama mahcup gibi davranyo.aç desen de açmam dedim.kim sorsa senin bırakmadığını söylücem dedm.şimdi açcam diyemiyom ki gururumdan

okuyamadim gecmisi bana kisa özet gecin bakayimm. bizim internette sorun oldu ev sahibi geldi yapti. resim göndericem bekleyin

ama yasakcitirim hemen acik bir sekilde söyle nasil resim istiyorsun???:)))))

okuyamadim gecmisi bana kisa özet gecin bakayimm. bizim internette sorun oldu ev sahibi geldi yapti. resim göndericem bekleyin

ama yasakcitirim hemen acik bir sekilde söyle nasil resim istiyorsun???:)))))

miamorem bol bol hayal kurduk saunada almanlar fln etraf buhar icinde soyle en afillisinden bi foto istiyoruz gozumuz yollarda kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…