- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #18.501
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::92::92::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
burada isler karisiyor.. sauna fotolari bekleyen arkadaslar hayal kirikligina ugrayacak. grupta kopmalar oldu. parnerlerden birinin sevgilisi aksam parti yapmak istedi, ama diger ailenin 1.5 yasinda bebekleri var ve saat 7 de uyuyor. elbette biz olmaz dedik, ama adam anlamak istemedi cokkk kizdi ve sabah evi terk etti... hahahahah sok oldum yaaaa. adamlarin birbirlerine saygilari yok. giderken sanki biz cok büyük hata yapmisiz gibi birde vedalasmadi bile:)))
yaw benide alsaydin süpürgenesüpürgemin benzini bitmesin beleşten yararlanim
vallami miamoremmm
yaw zaten bende sans olsaydi anam oglan dogururdu
burada isler karisiyor.. sauna fotolari bekleyen arkadaslar hayal kirikligina ugrayacak. grupta kopmalar oldu. parnerlerden birinin sevgilisi aksam parti yapmak istedi, ama diger ailenin 1.5 yasinda bebekleri var ve saat 7 de uyuyor. elbette biz olmaz dedik, ama adam anlamak istemedi cokkk kizdi ve sabah evi terk etti... hahahahah sok oldum yaaaa. adamlarin birbirlerine saygilari yok. giderken sanki biz cok büyük hata yapmisiz gibi birde vedalasmadi bile:)))
canım bende listeye katılıp okumak isterim ama bu haftadan sonra bu hafta bursaya gite ihtimalimiz var (gitme ihtimali bile süper :)...)
yani ben bu hafta y
ine okumaya çalışırım sizin
ama bundan sonra bende dualarınızda size eşlik etmek isterimm
kala kala bir adam kaldi oda telefonumu elime alip foto cekmeye degmez... üzülme kuzum ben sana yaenilerini bulurum:))))
Habibtemmm suyu hazırlamana gerek kalmadı:)))))
Terbiyesiz sizin ne suçunuz vardıda size bişey demeden gittiki manyak....
Habibtemmm suyu hazırlamana gerek kalmadı:)))))
Terbiyesiz sizin ne suçunuz vardıda size bişey demeden gittiki manyak....
şiddetle isterim
bu hafta 2 meryem okurum hatta sen beni listeye ekle ben yarın okur bititririm
3 de olabilir
bu arada müthiş bir haber aldım
çarşamba bursaya gidiyoımuşızzzzzzzzzzzz :) :) :)
allahım sana şükürler olsun
şiddetle isterim
bu hafta 2 meryem okurum hatta sen beni listeye ekle ben yarın okur bititririm
3 de olabilir
bu arada müthiş bir haber aldım
çarşamba bursaya gidiyoımuşızzzzzzzzzzzz :) :) :)
allahım sana şükürler olsun
tamam torpağımmm nasıl istersenn Allah kabul etsinn ben seni ekliorummm listeyee
tamam canım allah razı olsun sen banakaçtane okumam yeterli söyle ben bu gece başlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?