- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.681
keske olsaydim miamorem dualardan bile daha yeni haberim oldu senin sayendesaolunn Allah razi olsunn
topikleri cok zorladim, bir hafta gecsin yine dua toplamaya cikariz sekerim. sen olsaydin bu kadar yorulmazdik... ben acemi Hancek acemi. naz acemi. seni aradik yani bugün mumla....
haftaya yine yapalimmm
hayırlı gecelerrrr
2000ni yakalıyım dedim ama sadece 50 sayfacık atlamışsize hiç yakıştıramadım ama ben bunu
topikleri cok zorladim, bir hafta gecsin yine dua toplamaya cikariz sekerim. sen olsaydin bu kadar yorulmazdik... ben acemi Hancek acemi. naz acemi. seni aradik yani bugün mumla....
haftaya yine yapalimmm
dualar bitmedimi sorun mu var
yahu yasin olsa okurdum daha ama karınca duası gibi benim meryem suresi okuyana kadar başım dönüyo :111:
karamelim yarina sözz kuzucuk bugün dr isim ne vardi gec girdimmm yarin burda ol organik garpuz yiycezzzz
haftaya yine yapalimmm
karamelim halen bitiremedikkk..bazi kizcelerin regli ne geldi dualar cogaldi insalalh hedef yarin bitmesii:26::26::26::26::26:yasine bunlar bitince inslaalh gececezzzz
geçmiş olsun cnm neyin var :26:
inşallah önemli bişey değildir
tamam yarın inşallah yeriz garpuzu
regli olduklarına mı üzülsem okuyamadıklarına mı üzülsem bilemedim
inşallah cnm okuruz bana özelden yazmayı unutma rabbim bir mani vermezse elimden geldiğince okurum yasinde baya hızlıyım
karamelim kadin dr gittim muayene oldummmm bide hormon testi sonuclarimi aldim cok iyi cikmadi bi an önce tiroid hapina baslamaliyimm tiroidim yükselmis buda prolaktini tetiklemis oda yükselmis yine dr yolu göründü bana endokrinoloji uzmanina gidecem bide bunlar icin:26:
sizde güzel calismisinizz miamorem habbitem gezmis bu saate kadarrrr saolunnnnnn rabbim ayaciklariniza zeval vermesinn
eneeeebütün bunlar sende öylemi
geçmiş olsun cnm rabbim dermansız dert vermesin
peki hamile kalmadan bunların halledilmesi gerekiyor onu anladımda hamile kalmana engel değil değilmi :44:
allah razi olsun karamelimm sen hemen okuyon cok memnunuzzz
aminnn cümlemizinnnn... sütleri pek bi kötü yasakcitir beee.. ama bir yogurtlari var agiz i bilirmisin, hani inek yavruladiginda ilk gelen süt gibi. iste öyle süperrrrrr.. yumurtalari da acaip güzelll. ama hersey cokk pahaliiii...iki cola bir tavuk gögsü 9.35 tuttu.. aklim oynadi beeee..
cnm banada iyi oluyor ben her gün yasin fetih vakıa okumaya çalışıyorum
kuran öğreneli 1 sene oldu yaz geldiğinde malum şaşıyor terazigelen giden derken yazın ihmal ediyorum şimdi okuduklarım hem size hem bize yarasın inşallah
evet karamelimm kan pihtilasmasi vardi bide bunlar eklendidr öyle dedi bunlar hamile kalmani zorlar önce bunlari düsürmeliyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?