Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

karamelim yaw o igneleri bende kullaniyom neden se bende simdilik fayda etmediii bu yüzden 1 .hamilleik haric 5 bebek kaybettimmm

abdest almaliyimmmmmmm hemen gidiyommmmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrr

yaw kiscelerim bensiz 2000 ne yapmayin bakin sabah gelemiyom zatennnnnnnn 1999 durun bekliyinnnn mesaj ne yazmayinnn emi tammmiiiiiii

iyi gecelerrrr

5
yasağım senin yaşın kaçki :44:
baya çokmuş allah yardımcın olsun zor olmalı

karamelimm 30 dayanacagiz öyle iste karamelim erken evlendim ilk 5 6 sene istemedik son 3 yilda bunlar geldi basima malesefffffff

yaw kiscelerim bensiz 2000 ne yapmayin bakin sabah gelemiyom zatennnnnnnn 1999 durun bekliyinnnn mesaj ne yazmayinnn emi tammmiiiiiii

sanada iyi geceler yasağım
daha çıtırmışsın yahu boşver hepsi geçecek inşallah dualarım seninle olsun ummahhhh

İyi geceler habibtemmm Allah rahatlık versinnnnn yarın görüşürüz

Allah kabul etsin inşallahhh

moremmm Rabbim kabul etsin insaALLAH senin icin 4 tane daha meryem suresi okudumm...

Son düzenleme:
Allah kabul etsin inşallahhh

moremmm Rabbim kabul etsin insaALLAH senin icin 4 tane daha meryem suresi okudumm...

Canım ya ben kk da dolanırken sen gelip gitmişsin.
Nasılsın yasağım,keyfin yerindedir umarım,öpüyorum seni tatlım kensine dikkat et,

Okumalarınız, dualarınız kabul olsun inşallah,arka arkaya gelsin bebişleriniz.

Yasagim formdan dusmussunuz bende 2000 olmustur die karpuza geldim . ooooo cok calismak lazim cook

topikleri cok zorladim, bir hafta gecsin yine dua toplamaya cikariz sekerim. sen olsaydin bu kadar yorulmazdik... ben acemi Hancek acemi. naz acemi. seni aradik yani bugün mumla....

haftaya yine yapalimmm

Allah razı olsunnnn cankuşummm tamammm 1 hafta sonraa gene isterizzz kızçelrdenn

dualar bitmedimi sorun mu var
yahu yasin olsa okurdum daha ama karınca duası gibi benim meryem suresi okuyana kadar başım dönüyo :111:

ivet bende şimdii 4 tane okudummm bi ara gözleiim gömes olduuu

karamelim halen bitiremedikkk..bazi kizcelerin regli ne geldi dualar cogaldi insalalh hedef yarin bitmesii:26::26::26::26::26:yasine bunlar bitince inslaalh gececezzzz

tamamm sonrada 41 yasinn okuruzzz Allah kabul etsinnn

evet karamelimm kan pihtilasmasi vardi bide bunlar eklendidr öyle dedi bunlar hamile kalmani zorlar önce bunlari düsürmeliyiz dedi

hepsi geçcekk inş. yasakımmmm
rabbim dualrımızı kabul etyoo
tez vakkitee kavuşcas evlarımızaa inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…