Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Tsk ederim, ellerine saglik canim...

mersah22...ama o cocukta cok tatli...gocaya saldiriyorsun ya, goca bundan memnundur :)

pek bilezzetli olmuş eline sağlık ilhanazım sülecem kk ya maaşına zam yapsın senin

afiyet olsuuunnnn moreeeee :126::126::126::126::126::126::126::126::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

cankuşummm hoşş geldinnnnnn

Ohh mis gibi koktu eline saglik canim
Olur canim besiye alirsin bebisi tombik olur.
Tsk ederim, ellerine saglik canim...

mersah22...ama o cocukta cok tatli...gocaya saldiriyorsun ya, goca bundan memnundur :)

Walla calismalar ona yaradi. İsine geldigi zaman catlamistir diyo artik. bi haftada kepenkler kapaliydi artik baslayalim diyo

karabiberim dün akşam gelmedi mi acaba test yaptımı ki tekrar
sevinçten dondu kaldımı
merak ettim şimdi

kan vercektiiii ama daha hiç gelemdiiii
inşş.. bugün gelideeee bizi sevinçee boğarrrr :118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::1
19::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::114::114::114::114::114::114::114::114::114:

Ohh mis gibi koktu eline saglik canim

Olur canim besiye alirsin bebisi tombik olur.

Walla calismalar ona yaradi. İsine geldigi zaman catlamistir diyo artik. bi haftada kepenkler kapaliydi artik baslayalim diyo

dimii biz yımırtalar çatladımı diee düşünek gün aşırı uğraşakk
enn ii onlara yarıooo
:113::113::113::113::113::113::113::113::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

slm kızçelerimmmmm 2000olmamış yaaaa.ben de akşam partiyi kaçırdım sandım:)
kızlar ya benim göğüslerim şiş ağrıyo,dokunamıyorummbi de kasıklarıma ani darbe gibi ağrılar giriyor...neden ki acep?

Benim okul esimin askerlik fln vardi baslarda istemedik. 19 yasinda evlendik. İki uc yildir parca parca dusunuyoruz. gecen sene nisanda hamis kaldim kaybettim 20 haftalik uc ay korundum sonra biraktim 4 aydir bekliyoruz.

Parca parca derken 3 ay korunup bi ara birakiyodum gibi

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende hamiş kalmak isteyen biriyim ben en son12/02/2013 te adet oldum daha olmadım arada akıntım oluyor beyaz geçenlerde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ocak 15/01/2013 te olmuştum buna göre 10/03/2013 te adet olmm gerekiyordu ama daha olmadım hiç bir belirti yok sadece ateş başması var ayrıca ocakta çatlama iğnesi vurulmuştur hamiş olabilirmiyim sizce

kızlar rahim bölgemde sanki gaz gibi yüksek bir basınç var ve bana çok aqırlık yapıyor...100metre yere gidip gelemiyorum yürümemi bile engelliyor...sanırım çatlatma iqnesinin etkileri hala devam ediyor...doktorumda bugün için gel bi bakalım yumoşlar çatlamışmı demişti hiç gidesim yok doktora..eşimde git mutlaka dedi...şimdi isteksiz isteksiz randevu aldım 10.30da doktorda olucam...kasıklarım niye böyle patlıcak gibi ters giden bişeylermi var off çok canım sıkkın...
birde 2 gündür hafiften başdönmelerim başladı...çünkü 2 gündür diyete başladım ne zaman başlasam başım dönüyor...

Kizcem noluyo hangi donemdesin ki yumurtlama mi

Hayirlisi olsun canim bisi diyemicem test yap cikmazsa bisi dr git kist olabiliyo insallah guzel haberler verirsin canim

Artik bir melegin var seni öbür tarafta bekleyen
Neden kayip ettin canim...kalp atisimi?

erken evlenmisin sende bacim, ne acelen vardi?

Günaydın herkese güneşli güzel bir gün dün yağmur tufan bugün masmavi gökyüzü ohhhhh.......................... herkese musmutlu bir gün diliyorum.......... geçmişi biraz okudum ama baktım bitmiyor vazgeçtim sanırım karabiber den haber bekleniyor haydi hayırlısı bakalımmm

Son düzenleme:
reglime 4 gün var.reglimi bekliyom mersahım.şimdiden bu ağrı niye anlamadım.ilk defa böyle oldu.üşüttüm mü ne?hele memiklr yürüyünce bile ağrıyoo((

günayyyyyydın zuhalzerrincimmmmmmm,
evet ya geçmişi ben de biraz okudum ama bitcek gibi değildi pesettim
ewwwit hava çok güzel bahar gelsin hava ısınsın artık da biraz gezelim yaaaa:))

Artik bir melegin var seni öbür tarafta bekleyen
Neden kayip ettin canim...kalp atisimi?

erken evlenmisin sende bacim, ne acelen vardi?

Ewet canim kalbi durmus kontrolde ogrendim. kocayi bulunca kacirmayayim dedim evlendim 15 yasinda tanistim 19 yasinda evlendim. bi bebis de anasi gibi acele etse

reglime 4 gün var.reglimi bekliyom mersahım.şimdiden bu ağrı niye anlamadım.ilk defa böyle oldu.üşüttüm mü ne?hele memiklr yürüyünce bile ağrıyoo((
Hadi canim insallah bebis vardir. Memiklerle yasagim ilgileniyo. sismesi iyidir. insallah canim

Hosgeldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…