Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

zannetmiyorum be mersahım.doktorum yumurtlaman olmuyo demişti.nasıl olsun bebiş?belki bi mucize olursa gelir:)))
inşallah mersahcım ağzından bal damlıyo:)

Tekrar idrar testi yap.

örtmenim kız sen hem evlendin hemi örtmen mi oldun ayyyy ne romantikkkkk

bende üniversiteye gelmistim Hannovere :)
Tesadüffe bak yaaa :)

Ulme 30 km uzakliktayim....
Üniversitemi okudun?

Ha o nedenle gelmistim bir sene sprach kurs falan derken sevgilim cagirdi geri sensiz olamiyorum dedi bende herseyi birakip dondummm. Salagin onde gidemiydim anlayacagin. Nerde oturyon 30 km?

günaydınnn kızlarr nasılsınız

mimoriem inş dogru yazmışımdır
:44::44: tatlımm ayetel kürsi topluyosun sanırımm benden 30 tane al canımm

günaydınnn kızlarr nasılsınız

mimoriem inş dogru yazmışımdır
:44::44: tatlımm ayetel kürsi topluyosun sanırımm benden 30 tane al canımm

Canimm Allah razi olsunnnnn. Dun topladim bitirdim. Allah kabul etsin. Haftaya yine yapicam. Okuduklarini sen dua ile bagisla kuzummm. Once peygamber efsndimize sonra olmuslerimize ve tum hamile kalmak isteyen arkadaslarimiz icin insaallah.

Canimm Allah razi olsunnnnn. Dun topladim bitirdim. Allah kabul etsin. Haftaya yine yapicam. Okuduklarini sen dua ile bagisla kuzummm. Once peygamber efsndimize sonra olmuslerimize ve tum hamile kalmak isteyen arkadaslarimiz icin insaallah.
tamam tatlımmm dularımmm RABBİM kabul etsinnn inşşşşş

ya bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedim malum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum.. zaten kocişte kızdı.. :26:

örtmenim kız sen hem evlendin hemi örtmen mi oldun ayyyy ne romantikkkkk
Oyle guzum romantik hatunumdur. daha yeni kendi evimize cikacagiz kaynanamgilin dublexinde kaliyoz.vandaydim gecen sene koca da askerdeydi. sen bide beni eve cikinca gor. Biz yeni evli sayiliriz
zannetmiyorum be mersahım.doktorum yumurtlaman olmuyo demişti.nasıl olsun bebiş?belki bi mucize olursa gelir:)))
inşallah mersahcım ağzından bal damlıyo:)

Canim ya unuttum ben demistin hatirladim. Peki dr kist fln dedi mi yumurtlamiyosan agri neden ilsun ki. catlamazsa yumurta kist oluyo agri yapiyo. catlarsa bebis oluyo o da agri yapiyo

arzummm yumurtacıkların çatlamıştırr canım ondandırr ağrılarınn sen git doktora ihmal etme inşş ii haberlee gell beklioruzzz
bende dietdeyimm beaaaaa
ama be zmaan idete başlasam hep canımmm değişik yemeklee isitoooo

günayydınnnn cannparemmmmmm 47
evet havaa pek güzelll maşşallahhhh inş.. değşen ve güzelleşn havalr gibi güzel olsunnn
hayatımızzzz
evet taa gelmedii cimcimeee sonunda tutcamm saçındann geticemmmm

reglime 4 gün var.reglimi bekliyom mersahım.şimdiden bu ağrı niye anlamadım.ilk defa böyle oldu.üşüttüm mü ne?hele memiklr yürüyünce bile ağrıyoo((

buyrukkummm yaaww hamiş olmayasınn canşkuşummmm
öle çok ümit vermek istemiorum amaa memiklerr önemlii ağrıo ve şis ve başcılalrıı hafiten karamışsaa olabilirr
inşallahhhh
hadi bakalımmm 4 ten geriye sayalımmmm
inşallahhhh hamişsinnnn bitanemmmm inşallahhhhh

kızlar ben doktora gidiyorum 10.30da randevum var gelince yazarım
Hayirli haberlerle gel canim
Ben ictim cani. 15 gun mide saglam benim galiba. fani oldum i love sogan suyu

günayyyyyydın zuhalzerrincimmmmmmm,
evet ya geçmişi ben de biraz okudum ama bitcek gibi değildi pesettim
ewwwit hava çok güzel bahar gelsin hava ısınsın artık da biraz gezelim yaaaa:))

maşşallhh bizeeee canımmmm

evet ya bende sıkıldım artık kaban giymekteennnnnnn

Ewet canim kalbi durmus kontrolde ogrendim. kocayi bulunca kacirmayayim dedim evlendim 15 yasinda tanistim 19 yasinda evlendim. bi bebis de anasi gibi acele etse

Allahım mutluluğunuzzu daim etsinnnn bitanemmmmm

yaregl ken baktı kist falan bişi demedi.yumurtalarımı saydı büyüklüklerini söylemişti.kist olsa söylerdi.bilmiyorum ya batmalar çok oluyo.ya benim çatlamıyosa kist mi oldu acaba?
mecbur regli beklicem çünkü doktor 1.günü gel dedi...
ya mersahım bian umutlandım acaba bebiş vr mıdır yawwwwwwwww...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…