- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #19.801
merhaba kızlar bende hamiş kalmak isteyen biriyim ben en son12/02/2013 te adet oldum daha olmadım arada akıntım oluyor beyaz geçenlerde idrar tahlili yaptım negatif çıktı ocak 15/01/2013 te olmuştum buna göre 10/03/2013 te adet olmm gerekiyordu ama daha olmadım hiç bir belirti yok sadece ateş başması var ayrıca ocakta çatlama iğnesi vurulmuştur hamiş olabilirmiyim sizce
Benim okul esimin askerlik fln vardi baslarda istemedik. 19 yasinda evlendik. İki uc yildir parca parca dusunuyoruz. gecen sene nisanda hamis kaldim kaybettim 20 haftalik uc ay korundum sonra biraktim 4 aydir bekliyoruz.
Parca parca derken 3 ay korunup bi ara birakiyodum gibi
bende üniversiteye gelmistim Hannovere :)
Tesadüffe bak yaaa :)
Ulme 30 km uzakliktayim....
Üniversitemi okudun?
günaydınnn kızlarr nasılsınız
mimoriem inş dogru yazmışımdır:44::44:tatlımm ayetel kürsi topluyosun sanırımm benden 30 tane al canımm
bebisin ne acelesi var mersah22 :) onlar zaman taniyor kendilerine, yeni cagin cocuklari iste :)
tamam tatlımmm dularımmm RABBİM kabul etsinnn inşşşşşCanimm Allah razi olsunnnnn. Dun topladim bitirdim. Allah kabul etsin. Haftaya yine yapicam. Okuduklarini sen dua ile bagisla kuzummm. Once peygamber efsndimize sonra olmuslerimize ve tum hamile kalmak isteyen arkadaslarimiz icin insaallah.
tamam tatlımmm dularımmm RABBİM kabul etsinnn inşşşşş
Oyle guzum romantik hatunumdur. daha yeni kendi evimize cikacagiz kaynanamgilin dublexinde kaliyoz.vandaydim gecen sene koca da askerdeydi. sen bide beni eve cikinca gor. Biz yeni evli sayilirizörtmenim kız sen hem evlendin hemi örtmen mi oldun ayyyy ne romantikkkkk
zannetmiyorum be mersahım.doktorum yumurtlaman olmuyo demişti.nasıl olsun bebiş?belki bi mucize olursa gelir:)))
inşallah mersahcım ağzından bal damlıyo:)
kızlar rahim bölgemde sanki gaz gibi yüksek bir basınç var ve bana çok aqırlık yapıyor...100metre yere gidip gelemiyorum yürümemi bile engelliyor...sanırım çatlatma iqnesinin etkileri hala devam ediyor...doktorumda bugün için gel bi bakalım yumoşlar çatlamışmı demişti hiç gidesim yok doktora..eşimde git mutlaka dedi...şimdi isteksiz isteksiz randevu aldım 10.30da doktorda olucam...kasıklarım niye böyle patlıcak gibi ters giden bişeylermi var off çok canım sıkkın...
birde 2 gündür hafiften başdönmelerim başladı...çünkü 2 gündür diyete başladım ne zaman başlasam başım dönüyor...
Günaydın herkesegüneşli güzel bir gün dün yağmur tufan bugün masmavi gökyüzü ohhhhh.......................... herkese musmutlu bir gün diliyorum.......... geçmişi biraz okudum ama baktım bitmiyor vazgeçtim sanırım karabiber den haber bekleniyor haydi hayırlısı bakalımmm
reglime 4 gün var.reglimi bekliyom mersahım.şimdiden bu ağrı niye anlamadım.ilk defa böyle oldu.üşüttüm mü ne?hele memiklr yürüyünce bile ağrıyoo((
Hayirli haberlerle gel canimkızlar ben doktora gidiyorum 10.30da randevum var gelince yazarım
Ben ictim cani. 15 gun mide saglam benim galiba. fani oldum i love sogan suyuya bu soğan kürünü nasıl içebiliyorsunuz yaa.. akşam deneyim dedim.. içeyim malum faydası varmış yumurtalarım çatlarmış filan... ewet çatladı ama yumurtalıklarım değil istifra etmekten midem, ağzım,burnum çatladı.. ööööö iğrençtii.. İnşallah içmek zorunda kalmam çünkü mümkün değil içemedimmalum halılar içti ..
bidaha içeceğimi sanmıyorum..zaten kocişte kızdı.. :26:
günayyyyyydın zuhalzerrincimmmmmmm,
evet ya geçmişi ben de biraz okudum ama bitcek gibi değildi pesettim
ewwwit hava çok güzel bahar gelsin hava ısınsın artık da biraz gezelim yaaaa:))
Ewet canim kalbi durmus kontrolde ogrendim. kocayi bulunca kacirmayayim dedim evlendim 15 yasinda tanistim 19 yasinda evlendim. bi bebis de anasi gibi acele etse
kızlar ben doktora gidiyorum 10.30da randevum var gelince yazarım
Oyle guzum romantik hatunumdur. daha yeni kendi evimize cikacagiz kaynanamgilin dublexinde kaliyoz.vandaydim gecen sene koca da askerdeydi. sen bide beni eve cikinca gor. Biz yeni evli sayiliriz
Canim ya unuttum ben demistin hatirladim. Peki dr kist fln dedi mi yumurtlamiyosan agri neden ilsun ki. catlamazsa yumurta kist oluyo agri yapiyo. catlarsa bebis oluyo o da agri yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?