- 24 Ocak 2021
- 12.980
- 29.807
- 548
Yahu niye hesap veriyorsunSelam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size1 göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Çünkü biz 3 aile 3 odalı evde kalıyoruz kp çalışır geceleri gelir sadece,kv memlekete Azerbaycan’a gitti biz Moskova’dayız,evet evden çıkarken rapor etmem gerek
İşim var dediğimde,senin nasıl bir işin ola bilir ?!der ve iğneleyici laflar sokar.1 kez ona kan tahlili vereceğini söylemeyip evden çıktım hamileydim ,o o gece benim için güzel bir konser hazırladı,kp eşime söyledi kavga çıkardıAl çantanı çık git doktora, nereye derse de işim var de geç.
İlaçtı doktordu konuşursa da sana ne de vallahi de bu ne hadsiz bir insan
zaten daha büyük dertleri var sivilce falan hikaye kalır eski konuları görseniz kocasının yanında hayatta kalmaya çalışıyorOhooo hayata bak. Boyle bi hayat yasasam son derdim yuzumdeki sivilce olurdu heralde. Once o evden kurtulmaya çalışmalısınız bence
Vermesem sen beni saymıyorsun hiç görüyorsun falan lafları sokar kocam denilen adama şikayet ederYahu niye hesap veriyorsun
zaten daha büyük dertleri var sivilce falan hikaye kalır eski konuları görseniz kocasının yanında hayatta kalmaya çalışıyor
Bahanemi yokk bir sürü bulursunSelam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
O kararı ben vermedim ailem verdi gitmiş Azerbaycan’da beni şikayet etmiş anneme annem de beni suçluyorNeden böyle yasamaya karar verdiniz?
Metroyla gideceğim işte birden görürlerBahanemi yokk bir sürü bukursun
Off çok üzüldüm halinize.Ne kötü bir hayatınız var.Allah yardımcınız olsun.
İlaçlarımı görür yüreğine iner oğlunun parası biterYazık gencecik kadının işittiği laflara bak. Babanın evinde yaptırsaymışsın. Coğrafya kader gerçekten. Siz niye böyle birine hesap veryorsunux anlstıyorsunuz tedavinizi
Cok zor bir hayatınız var. Eşiniz destekçi mi bari size.uzgunum ama siz aile olamamışsiniz. Koloni gibi yaşam ve hiç hakları olmadığı halde hayatınıza müdahale ediliyor. Es kişisi ne diyor bu durumdaVermesem sen beni saymıyorsun hiç görüyorsun falan lafları sokar kocam denilen adama şikayet eder
Çok aradınız mi bu aileyiİlaçlarımı görür yüreğine iner oğlunun parası biter
Evim henüz hazır değil öyle bir apartmanda ev aldılarki herkes ordan şikayet ediyor geciktiriyorlar diyeAyni evde mi yasiyorsunuz? Neden?
ya oğlu seni öldüresiye döven adam sana kaç kere bırak şunları dedik sen hala yok cilt ilacı yok kv diye konu açıyorsun sen o adamdan kendini ne zaman kurtaracaksınİlaçlarımı görür yüreğine iner oğlunun parası biter
Annem ne derse odurCok zor bir hayatınız var. Eşiniz destekçi mi bari size.uzgunum ama siz aile olamamışsiniz. Koloni gibi yaşam ve hiç hakları olmadığı halde hayatınıza müdahale ediliyor. Es kişisi ne diyor bu durumda
Aslında şunu demek istedim: Bu ilaçları doğru yazabiliyorsunuz da kalan cümleler neden anlaşılması zor şekilde kurulmuş.Sotret,Roakkutan,Aknekutan
Galiba öyleÇok aradınız mi bu aileyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?