Hangi bahaneyi kullansam

Yahu niye hesap veriyorsun

Al çantanı çık git doktora, nereye derse de işim var de geç.

İlaçtı doktordu konuşursa da sana ne de vallahi de bu ne hadsiz bir insan
İşim var dediğimde,senin nasıl bir işin ola bilir ?!der ve iğneleyici laflar sokar.1 kez ona kan tahlili vereceğini söylemeyip evden çıktım hamileydim ,o o gece benim için güzel bir konser hazırladı,kp eşime söyledi kavga çıkardı

Ohooo hayata bak. Boyle bi hayat yasasam son derdim yuzumdeki sivilce olurdu heralde. Once o evden kurtulmaya çalışmalısınız bence
zaten daha büyük dertleri var sivilce falan hikaye kalır eski konuları görseniz kocasının yanında hayatta kalmaya çalışıyor

Bahanemi yokk bir sürü bulursun

Off çok üzüldüm halinize.Ne kötü bir hayatınız var.Allah yardımcınız olsun.
Yazık gencecik kadının işittiği laflara bak. Babanın evinde yaptırsaymışsın. Coğrafya kader gerçekten. Siz niye böyle birine hesap veryorsunux anlstıyorsunuz tedavinizi
İlaçlarımı görür yüreğine iner oğlunun parası biter

Vermesem sen beni saymıyorsun hiç görüyorsun falan lafları sokar kocam denilen adama şikayet eder
Cok zor bir hayatınız var. Eşiniz destekçi mi bari size.uzgunum ama siz aile olamamışsiniz. Koloni gibi yaşam ve hiç hakları olmadığı halde hayatınıza müdahale ediliyor. Es kişisi ne diyor bu durumda

Cok zor bir hayatınız var. Eşiniz destekçi mi bari size.uzgunum ama siz aile olamamışsiniz. Koloni gibi yaşam ve hiç hakları olmadığı halde hayatınıza müdahale ediliyor. Es kişisi ne diyor bu durumda
Annem ne derse odur

Sotret,Roakkutan,Aknekutan
Aslında şunu demek istedim: Bu ilaçları doğru yazabiliyorsunuz da kalan cümleler neden anlaşılması zor şekilde kurulmuş.
Moskova'da bu ilaçları mı yazıyorlarmış.

Ben yazlığıma mesela kv annesi vardı ona sormadan arkadaşım ve çocuklarını davet ettim hiç gelsinler mi diye bile nezaketen de olsa sormadım ki alışkanlık olmasın.Siz nasıl alıştırdınız böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…