Çünkü Türk değilim .doktorum yazmış o ilacı nisandan kullanıyorum gitmiş anneme de söylemiş şunu üstüne de babasının evinde yaptırsaymış lazer falan ,annem de demiş yaparızAslında şunu demek istedim: Bu ilaçları doğru yazabiliyorsunuz da kalan cümleler neden anlaşılması zor şekilde kurulmuş.
Moskova'da bu ilaçları mı yazıyorlarmış.
Evim henüz hazır değil öyle bir apartmanda ev aldılarki herkes ordan şikayet ediyor geciktiriyorlar diye
Ben alıştırmadım bu evde kurallar öyle her b.ktan kvnin haberi olmalıBen yazlığıma mesela kv annesi vardı ona sormadan arkadaşım ve çocuklarını davet ettim hiç gelsinler mi diye bile nezaketen de olsa sormadım ki alışkanlık olmasın.Siz nasıl alıştırdınız böyle
Yüz vermedikçe kavga yapar laf sokar zehir yapar hayatıInsallah cabuk kendi evinize kavusursunuz. Hesap vermeyin. Siz yüz verdikce tepenize cikar
Kp duyarsa kötü olur falan der.dedim siz söylemezseniz ben söylerim ne var bunda?!o bana der ki ben sana istediğimi söylerim sen söyleyemezsinSiz niye elalemin kadınlarını bu şekilde böyle alistirmisiniz.cok şaşırıyorum bu forumda. Yani ben kayinvalidemin şehir dışından bana geldiği üçüncü gün kızlarla kahve içmeye cikicam ordan saçlarımı boyaticam dedim ciktm.yani o bana çıkma falan deme hakkı bile yok ben sadece haber verdiğim için söylerim. Lütfen ya. Evlendiginiz kişiye karşı sorumluluğunuz var onların kök ailesine değil.lutfen heleki doktorda ağızlarını açmaları hata
Yüz vermedikçe kavga yapar laf sokar zehir yapar hayatı
Öyle değil de ablacımNe gerek var hesap vermeye işim var de çık git
Kocaniza neyi şikayet ediyor ki? Hadi diyelim k.p- k.v cahil, eşiniz de onlarla ayni fikirde mi?Vermesem sen beni saymıyorsun hiç görüyorsun falan lafları sokar kocam denilen adama şikayet eder
Bana laf sokar çocuklarıma bana hitaben bişeyler söyler ben de takarım sinir geçiririmBazen kavga edeceksin. Zaten böylelerine herkes "iste huyu böyle idare et" dedikleri icin istedikleri gibi terör estirebiliyorlar ya.
Eşim bir hiç.onlar boşan derlerse o boşar beni.anladınız şimdi durumu galibaKocaniza neyi şikayet ediyor ki? Hadi diyelim k.p- k.v cahil, eşiniz de onlarla ayni fikirde mi?
Kocanız bu sikayet olayi sonrası size nasil tepki veriyor?
Bu arada siz yüzünüze yaptığınız işlemin ucretini esinizden aldiniz sanırım, yada en kotu ihtimal bu tedaviden haberdar. Eee sizin tedavinizin duzgun ilerlemesi icin doktora gitmeniz şart, bunu bildigi halde destek olmasi gerekirken size karşı mi gelecek.
Kp-kv harici Bir gariplik var olayda
Tamam oyle karaktersiz bir kocanız var malesef anladim ama tedavi sürecini siz gizli mi başladiniz?Eşim bir hiç.onlar boşan derlerse o boşar beni.anladınız şimdi durumu galiba
Buraya konu açan Azerbaycanlılar hep böyle aile ile yaşıyor sanırım. Yine vardı böyle bir konu burda. Hatta yemekteyizdeydi sanırım. Kafkas ülkelerinden birinden evlenmiş oğlu kadının ,gelin beraber yasayalim diye kv sine teklif etmiş . Orda normali buymuş öyle demişlerdiNeden böyle yasamaya karar verdiniz?
Niye müsade ediyorsunuz buna? Cevap vermeyin sizi ilgilendirmez dersiniz ısrarla sorarsa.Çünkü biz 3 aile 3 odalı evde kalıyoruz kp çalışır geceleri gelir sadece,kv memlekete Azerbaycan’a gitti biz Moskova’dayız,evet evden çıkarken rapor etmem gerek
O zaman boşanmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim diye konu açmalısınız. Sizin adınıza üzüldüm gerçekten dışarda hayat var,nefes almak var. Yaşadığınız evin dışındaki herhangi bir yer eminim daha iyidir.Annem ne derse odur
Nilu artık yemin ederim boşandığıma şükür sebebim oldun ya.Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Ben sizin hayat tarzınıza anlam veremedim bu kadar iç içe yaşamak, hesap vermek zorunda olmak vs.Allah kolaylık versinÇünkü Türk değilim .doktorum yazmış o ilacı nisandan kullanıyorum gitmiş anneme de söylemiş şunu üstüne de babasının evinde yaptırsaymış lazer falan ,annem de demiş yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?