Hangi bahaneyi kullansam

Aslında şunu demek istedim: Bu ilaçları doğru yazabiliyorsunuz da kalan cümleler neden anlaşılması zor şekilde kurulmuş.
Moskova'da bu ilaçları mı yazıyorlarmış.
Çünkü Türk değilim .doktorum yazmış o ilacı nisandan kullanıyorum gitmiş anneme de söylemiş şunu üstüne de babasının evinde yaptırsaymış lazer falan ,annem de demiş yaparız

Ben alıştırmadım bu evde kurallar öyle her b.ktan kvnin haberi olmalı

Kp duyarsa kötü olur falan der.dedim siz söylemezseniz ben söylerim ne var bunda?!o bana der ki ben sana istediğimi söylerim sen söyleyemezsin

Vermesem sen beni saymıyorsun hiç görüyorsun falan lafları sokar kocam denilen adama şikayet eder
Kocaniza neyi şikayet ediyor ki? Hadi diyelim k.p- k.v cahil, eşiniz de onlarla ayni fikirde mi?
Kocanız bu sikayet olayi sonrası size nasil tepki veriyor?
Bu arada siz yüzünüze yaptığınız işlemin ucretini esinizden aldiniz sanırım, yada en kotu ihtimal bu tedaviden haberdar. Eee sizin tedavinizin duzgun ilerlemesi icin doktora gitmeniz şart, bunu bildigi halde destek olmasi gerekirken size karşı mi gelecek.
Kp-kv harici Bir gariplik var olayda

Bazen kavga edeceksin. Zaten böylelerine herkes "iste huyu böyle idare et" dedikleri icin istedikleri gibi terör estirebiliyorlar ya.
Bana laf sokar çocuklarıma bana hitaben bişeyler söyler ben de takarım sinir geçiririm

Eşim bir hiç.onlar boşan derlerse o boşar beni.anladınız şimdi durumu galiba

Eşim bir hiç.onlar boşan derlerse o boşar beni.anladınız şimdi durumu galiba
Tamam oyle karaktersiz bir kocanız var malesef anladim ama tedavi sürecini siz gizli mi başladiniz?
Ücretleri kim odedi?

Neden böyle yasamaya karar verdiniz?
Buraya konu açan Azerbaycanlılar hep böyle aile ile yaşıyor sanırım. Yine vardı böyle bir konu burda. Hatta yemekteyizdeydi sanırım. Kafkas ülkelerinden birinden evlenmiş oğlu kadının ,gelin beraber yasayalim diye kv sine teklif etmiş . Orda normali buymuş öyle demişlerdi

Bence boşanın ama Azerbeycana da dönmeyin. Moskovada iş bulamaz mısınız? Sizin yerinizde olsam ne olursa olsun bir iş bulur hayata karışırdı, bulaşıkçılık yapardım mesela o sırada da Rusça öğrenirdim ama ne olursa olsun boşanırdım.

Çünkü biz 3 aile 3 odalı evde kalıyoruz kp çalışır geceleri gelir sadece,kv memlekete Azerbaycan’a gitti biz Moskova’dayız,evet evden çıkarken rapor etmem gerek
Niye müsade ediyorsunuz buna? Cevap vermeyin sizi ilgilendirmez dersiniz ısrarla sorarsa.

Nilu artık yemin ederim boşandığıma şükür sebebim oldun ya.
Bu nasıl hayat doktor randevusu ya liseli kızmısın sevgilinle mi buluşucan neyin taktiği şeyi ya dümdüz sabah çık git kocaman kadınsın.

Niye sürü gibi yaşıyorsunuz?
Neyse, aslında icazet vermeye gerek yok ama belliki tuhaf bir şekilde 'izinsiz, habersiz' birşey yapamıyorsunuz. Eşinize söyleyin o halletsin madem. Yok o da halletmezse kayinvalidenize iç çamaşırı almaya gideceğinizi söyleyin o da olmazsa akşama yemek icin markete biseyler almaya gideceğinizi söyleyin
Not: üyelere katılıyorum, böyle evlilik olmaz bence asıl düşünmen kafa yorman gereken konu bu.

Çünkü Türk değilim .doktorum yazmış o ilacı nisandan kullanıyorum gitmiş anneme de söylemiş şunu üstüne de babasının evinde yaptırsaymış lazer falan ,annem de demiş yaparız
Ben sizin hayat tarzınıza anlam veremedim bu kadar iç içe yaşamak, hesap vermek zorunda olmak vs.Allah kolaylık versin

Kanser olmusum sizin yuzunuden tahlil vericem deyin cikin bari bu nasil hayat bu nasil iliski… siz zaten bu sekilde uzun yasamazsiniz bu nasil dert ya

Eltisi spor ayakkabısını giydi diye üzülen üye siz miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…