• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bahaneyi kullansam

Valla size kolayliklar dilerim. Ayri eve cikmakta bahane fasa fiso.. O evlilikte kaldiginiz sürece sizi harcanmis, yasanmamis bir ömür bekliyor. Üzücü. Ögretmen kadinmissiniz bosayin azerbaycan da calisin kimselere hesap vermeden dimdik yasayin-bu yasadiginiz sizce hayat mi ? Rezilligin daniskasini yasiyorsunuz

Çünkü biz 3 aile 3 odalı evde kalıyoruz kp çalışır geceleri gelir sadece,kv memlekete Azerbaycan’a gitti biz Moskova’dayız,evet evden çıkarken rapor etmem gerek
Bu nedir 🤮 ilkel kabile misiniz 3 aile ayni evde. Kayınvalideden izin vs sivilcelerden önce bu hayattan kurtulun. Ise girip çalışın,aileniz yok mu ? Bu hayati kendinize uygun görüyorsanız ağır sıkıntınız var demektir. Çare aramaya bakin...

Bu mu dayanağınız? Laf olsun diye söylediği bir şey bence.

Umarım düşündüğünüz gibi olur.
Erkek adam ağzından söz çıktıysa onu yapar,mesela biliyorum kısa giymek doğru değil çünkü ben Namaz kılarım ama bugün kısa giydim bana hiçbirşey söylemedi.şapka bilirmisiniz Türkçe bilmiyorum aynen ne demek olduğunu ona bile izin vermezler doktorum Güneş işıklarından yüzümü korumam için önermişti bu yaz Moskova’da çok sıcak geçti .kv şapka giyenlere onlar doğru insanlar değiller yolunu azmışlar giyer

Bu nedir 🤮 ilkel kabile misiniz 3 aile ayni evde. Kayınvalideden izin vs sivilcelerden önce bu hayattan kurtulun. Ise girip çalışın,aileniz yok mu ? Bu hayati kendinize uygun görüyorsanız ağır sıkıntınız var demektir. Çare aramaya bakin...
Daha yaşım az değil 26 Aralık’ta 27 olacak sivilcelerden çabucak kurtulmak istiyorum .herkes ayrı eve geçince iyi olacağını söylüyor umarım öyle olur yani evimiz çok yakın değil kafası estiğinde gelsin

Back
X