- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.636
- 348
Doğrumu anladım, öğretmen olduğunuz halde bu yaşamı mi yaşıyorsunuz? Neden?Bulaşıkçılık ne ya?ben öğretmenliği bitirmişim kadın benim işlemeyime de karışır,otur çocuklarına bak o senin işin der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrumu anladım, öğretmen olduğunuz halde bu yaşamı mi yaşıyorsunuz? Neden?Bulaşıkçılık ne ya?ben öğretmenliği bitirmişim kadın benim işlemeyime de karışır,otur çocuklarına bak o senin işin der
Eltisi spor ayakkabısını giydi diye üzülen üye siz miydiniz![]()
Bulaşıkçılık ne ya?ben öğretmenliği bitirmişim kadın benim işlemeyime de karışır,otur çocuklarına bak o senin işin der
Dr kontrolune kvdeden izin mi istiyorsunuz?Neden kvdme soyleyeyim yahu?Yalova valisi mi bu kadin hersey onayindan geciyor?Bide usenmicem bahane bulcam ona oldu.Babanin evinde yaptirsaydan ne demek?Sana mi sorcam ne zaman yaptircagimi?Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Ay bu kvdeden dayak yiyip eltiyi doven uye hatirladimÇünkü biz 3 aile 3 odalı evde kalıyoruz kp çalışır geceleri gelir sadece,kv memlekete Azerbaycan’a gitti biz Moskova’dayız,evet evden çıkarken rapor etmem gerek
Arkadaş sen bu dünyaya o kadını memnun etmek için mi geldin?Bulaşıkçılık ne ya?ben öğretmenliği bitirmişim kadın benim işlemeyime de karışır,otur çocuklarına bak o senin işin der
Çünkü yurtdışında yaşıyorum(Doğrumu anladım, öğretmen olduğunuz halde bu yaşamı mi yaşıyorsunuz? Neden?
İnşaAllah beni görmezler de gidip gelirim sakinceArkadaşım öyle alışmışımki sana burada senin ismini görünce işte bizim nilu gelmiş yine diyorum.Konuna gelince arkadaşlarada yaptığın yorumları okudum üzüldüm haline Allah yardımcın olsun eşin bilse yetmiyormu diyeceğim ama sen eşinlede iyi değilsin biliyorum senin için en uygun olan yöntem neyse onu yap ozaman cnm
Ana babama laf ediyor sövüyor dayanamıyorum o yüzdenArkadaş sen bu dünyaya o kadını memnun etmek için mi geldin?
Yaradılış ve yaşayış amacın bu mudur bunu bir sorgula rica ederim.
Eşin de adam değilmiş...
Bir yerlerde böyle hayatlar yaşayan kadınlar var demekki.. Üzüldüm.
Ben mi dayak yemişim?senin gibileri mutlaka olmalı da şurada eltimle şimdi çok iyiyiz maşAllah bırak da eltim dert etsin sen değilAy bu kvdeden dayak yiyip eltiyi doven uye hatirladim![]()
İşte bu benim hayatım söylediğim gibi eğer haberi olmazsa sorun çıkarır sen kendibaşına kararlar alıyorsun falan filanDr kontrolune kvdeden izin mi istiyorsunuz?Neden kvdme soyleyeyim yahu?Yalova valisi mi bu kadin hersey onayindan geciyor?Bide usenmicem bahane bulcam ona oldu.Babanin evinde yaptirsaydan ne demek?Sana mi sorcam ne zaman yaptircagimi?
Ona da izin yok kendi evime taşınmağı bekliyorumEee çalış o zaman canım ablacım niye çekiyorsun bunları? Neden? Bul bir iş kaççç o zaman. Şu iğrenç hayatı çekiyorsun madem ben de ailen okutmadı falsn sandım. İş bul kaç hemen
Ne üzülmesi ya
Çünkü o bu işe karşı oğlunun parası gider diye güya korkuyor ilaç yan etkilerini gösterir kp onunla kavga eder falan fisan,aptal kafam niye söylüyorsunki doğruları şunaDr kontrolune kvdeden izin mi istiyorsunuz?Neden kvdme soyleyeyim yahu?Yalova valisi mi bu kadin hersey onayindan geciyor?Bide usenmicem bahane bulcam ona oldu.Babanin evinde yaptirsaydan ne demek?Sana mi sorcam ne zaman yaptircagimi?
Sizce de kreşte veli toplantısı var bahanesi iyi ama değil mi?)ama kreşte evimizin önünde kontrol etmek için bakarArkadaşım öyle alışmışımki sana burada senin ismini görünce işte bizim nilu gelmiş yine diyorum.Konuna gelince arkadaşlarada yaptığın yorumları okudum üzüldüm haline Allah yardımcın olsun eşin bilse yetmiyormu diyeceğim ama sen eşinlede iyi değilsin biliyorum senin için en uygun olan yöntem neyse onu yap ozaman cnm
E iyi ya dayanamıyorsunuz da ne yapıyorsunuz?Ana babama laf ediyor sövüyor dayanamıyorum o yüzden
Ben de cevap veriyorum sonra beni şikayet ediyor kpye,oğluna.bir keresinde kp sordu benden kv ile niye konuşmuyorsun?cevabında dedim bana küfür ediyor kp ne dese iyi?sen haketmişsin o yüzden küfür ederE iyi ya dayanamıyorsunuz da ne yapıyorsunuz?
Anama babama sövene ben de söverim, ne olursa olsun sonunda da.
İşte sizin kp ve kocanızın karşısına da dikilip herkese haddini bildirip oradan ayrılmanız gerekir. Veyahut siz o cinneti geçirdikten sonra herkesin geri adım atması, normal bir evlilik yaşamanız falan gerekir.Ben de cevap veriyorum sonra beni şikayet ediyor kpye,oğluna.bir keresinde kp sordu benden kv ile niye konuşmuyorsun?cevabında dedim bana küfür ediyor kp ne dese iyi?sen haketmişsin o yüzden küfür eder
Sizler türksünüz ben Azeri bizim abuk subuk adetlerimiz falan var ben onlara laf edersem annemi babamı ararlar beni şikayet ederler onlarda hastalanır falan filan tek çare kendi evim bak işte kendi evimde bana kimse bunları yaşatamaz eğer öyle haddini bilmezlik yaparlarsa o zaman görürler beniİşte sizin kp ve kocanızın karşısına da dikilip herkese haddini bildirip oradan ayrılmanız gerekir. Veyahut siz o cinneti geçirdikten sonra herkesin geri adım atması, normal bir evlilik yaşamanız falan gerekir.
Ama ne kayınpeder kalender bir adam, ne kocanız adam gibi bir eş, ne kendi aileniz insaflı, ne de kendiniz güçlüsünüz..
Neresinden tutsan elde kalan hayat.
Fakat şunu bilin. Normal insan ilişkileri böyle değil, normal evlilikler de böyle değil.
Gerçekten bu hayatı hak etmiyorsunuzdur.
Bunu bir düşünün.