• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi bahaneyi kullansam

İlacı gizli almıyorsanız karaciğerime bakacaklarmış deyip kan vermeye gidersiniz. Bik bik öterse de umursamayın. Kafa şişirir biraz, o kadar.

Ben de cevap veriyorum sonra beni şikayet ediyor kpye,oğluna.bir keresinde kp sordu benden kv ile niye konuşmuyorsun?cevabında dedim bana küfür ediyor kp ne dese iyi?sen haketmişsin o yüzden küfür eder
Daha once de soyledim canolara gelin gitmissin.Azeri kadinlar neden cekmek zorundayiz kafasinda anlamiyorm😐Trde en cahil kesim bile cekmez su ortami .

Sizler türksünüz ben Azeri bizim abuk subuk adetlerimiz falan var ben onlara laf edersem annemi babamı ararlar beni şikayet ederler onlarda hastalanır falan filan tek çare kendi evim bak işte kendi evimde bana kimse bunları yaşatamaz eğer öyle haddini bilmezlik yaparlarsa o zaman görürler beni
Adetten hastalanmak nedir yahhu?

Selam arkadaşlar nasılsınız?beni azdan çokdan tanıyorsunuzdur,sadede geçeyim.şöyle ki benim kv Temmuzdan memleketteydi yanımızda değildi eltim kp,eşim,kayınbiraderim ve çocuklar aynı evdeydik.şu kadının yokluğu çok güzeldi yani kvsiz hayat nasıldır bilirsiniZ,bu arada nisan ayından yüzüme tedavi ediyorum Sotret izotretinoin,roakkutan duymuşsunuzdur,çok yan etkileri olan ilaçtır.her ay doktorun kontrolünde olmak gerek.şu kv hep bu işe karşı “ay şu ilaç seni şöyle yapmış böyle yapmış kullanma,babanın evinde yüzünü tedavi etseydin ya”ben de artık yoruldum ve doktora söyledim ben artık gelemem mümkün mü telefonla size göndereyim siz bakasınız tahlillerime,o da benimle razılaştı.şöyle ki kv memlekete gittiğinden sonra ben doktora gittim metroyla ama.2 kez gittim şimdi bu Eylül’ün 11de geliyor ve ben 12de benim analiz vermem gerek.bu haberi duyduğumdan sinirden 4 köşe olmuşum.nasıl bir bahane getirsem ne yapsam da gitsem?!aklımda şöyle bir şey var ki güya kreşte toplantı yapacağız velilerle ben orda olacağım falan sizce tutarmı?
Bahanelerden3 nefret ederim ben . Kocaman insansınız dışarda işim var diyin cikin gidin. Hadi çok tutucu bir ailesiniz diyelim.o zaman da sadece esinize bilgi verirsiniz.

Sizler türksünüz ben Azeri bizim abuk subuk adetlerimiz falan var ben onlara laf edersem annemi babamı ararlar beni şikayet ederler onlarda hastalanır falan filan tek çare kendi evim bak işte kendi evimde bana kimse bunları yaşatamaz eğer öyle haddini bilmezlik yaparlarsa o zaman görürler beni
Anneniz sizin çektiklerinizi bilse de hastalanır. Hastalanmalıdır hatta.
Neyse...
Kültürünüzü yaşayışınızı bilemem.
Sadece üzücü görünüyor buradan.
Madem ayrı eve çıkınca düzelecek her şey.
Tez vakitte çıkmanızı dilerim.

Daha once de soyledim canolara gelin gitmissin.Azeri kadinlar neden cekmek zorundayiz kafasinda anlamiyorm😐Trde en cahil kesim bile cekmez su ortami .
Artık ailem biliyor ki taşınacağım kv ile yaşamam sonuna kadar o yüzden karışmıyor bir keresinde babam söyledi de eğer ev olmasaydı sen sonuna kadar bu hayatı yaşamaya mecbur kalsaydın o zaman ben susmazdım

Anneniz sizin çektiklerinizi bilse de hastalanır. Hastalanmalıdır hatta.
Neyse...
Kültürünüzü yaşayışınızı bilemem.
Sadece üzücü görünüyor buradan.
Madem ayrı eve çıkınca düzelecek her şey.
Tez vakitte çıkmanızı dilerim
Onu da geciktiriyorlar

Evinize geçince ne değişecek ki? Koca aynı koca, kayınvalide aynı kayınvalide, siz de aynı siz…

Bence gerçekçi bakmıyorsunuz duruma. O zaman karıştığında hayır diyebilecekseniz şimdi de diyebilmelisiniz. Sanırım evinize taşınınca kayınvalide görmeden gizlice çıkma ihtimaliniz artacağı için seviniyorsunuz. Ama bu çözüm değil.

Evinize geçince ne değişecek ki? Koca aynı koca, kayınvalide aynı kayınvalide, siz de aynı siz…

Bence gerçekçi bakmıyorsunuz duruma. O zaman karıştığında hayır diyebilecekseniz şimdi de diyebilmelisiniz. Sanırım evinize taşınınca kayınvalide görmeden gizlice çıkma ihtimaliniz artacağı için seviniyorsunuz. Ama bu çözüm değil.
Evime geçince rahatlık olacak hayatıma maydanoz kimse olmayacak rahat olucam.şuan bir şey yapamıyorum çünkü kavga etsem gidecek yerim yok buralarda,kendi evimde bana karışamaz karışırsa cevabın alır bu 1..2cisi de kendi evimde nereye ister giderim giZli niye olur ki?!

Bir hayat ne kadar boktan olabilirse işte o kadar boktan bir hayatın var ve senin dert ettiğin şey cilt bakımı. Nilu sen bizi kanser edersin.
Çünkü kavga ediyor şu konuda beni sinirlendiriyor o ilacı kullanma falan delirtiyor 6-7 ayım kalmış

Evime geçince rahatlık olacak hayatıma maydanoz kimse olmayacak rahat olucam.şuan bir şey yapamıyorum çünkü kavga etsem gidecek yerim yok buralarda,kendi evimde bana karışamaz karışırsa cevabın alır bu 1..2cisi de kendi evimde nereye ister giderim giZli niye olur ki?!
Şimdi niye evden çıkmak için bahane arıyorsanız o zaman da o sebepten olur. Yani kayınvalide, kayınpeder görür ya da duyarsa sorun çıkacağı için olur. Siz karışmayın dediğinizde eşiniz yine “Annem ne derse o” diyeceği için olur.

Ne değişecek hiç anlayamadım. Neyse, siz bilirsiniz.

Şimdi niye evden çıkmak için bahane arıyorsanız o zaman da o sebepten olur. Yani kayınvalide, kayınpeder görür ya da duyarsa sorun çıkacağı için olur. Siz karışmayın dediğinizde eşiniz yine “Annem ne derse o” diyeceği için olur.

Ne değişecek hiç anlayamadım. Neyse, siz bilirsiniz.
Çünkü kp kendi ağzıyla bana söyledi ki bir keresinde spor ayakkabı istiyordum o dedi ki bu ne ya istiyorsun öyle bir şey al ki gören de bu nasıl medeni giyinmiş söylesin.benim evimde şöyle şeyler giyemezsin kendi kendine evinde ne ister giyersin

Çünkü kp kendi ağzıyla bana söyledi ki bir keresinde spor ayakkabı istiyordum o dedi ki bu ne ya istiyorsun öyle bir şey al ki gören de bu nasıl medeni giyinmiş söylesin.benim evimde şöyle şeyler giyemezsin kendi kendine evinde ne ister giyersin
Bu mu dayanağınız? Laf olsun diye söylediği bir şey bence.

Umarım düşündüğünüz gibi olur.

Back
X