pardonda neye başladım.sizin karsınızda 5 yasında küçük kız çocuğu yok kusura bakmayın.bana önyargıyla yaklaşmadan önce sayfadaki yorumları okursanız olumsuz yorumları bile ne kadar saygılı karsıladığımı görürsünüz
ama benimde bi sabrım sınırım var en basından söyledim bana yardımı olmayacak yorumlar istemiyorum.beğenmeyen ilgilenmeyen cevap yazmasın engellesin beni.daha açık nasıl anlatabilirimki kendii.ayrıca şu msjda bi iyiniyet göremedim ben k.bakmayın
sana hangi yorumun faydası oldu tatlım hangısını tezlerınde kullandın da el tutuşmaca oynayan sedefciğini alt edebildin bi söyler misin
evlen o adamla yak başını...
Sen zaten hosuna gitmeyen hic bir yorumda iyi niyet göremiyorsunki.
Sen begenmiyorsun diye, söylenenler yalnis degil bunu unutma.
anlayamadığın konuya niye yorum yazıyorsun anlamış değilim benim amacım sedefçiğimi alt etmek değil tatlım önce bunu bi idrak et sonra gelsende olur gelmesende cvp bile vermiycem çünkü:)
öyle bir söyleyiş tarzın varki ben mutsuz olunca keyflenecek gibisin anlıyamıyorum ruh halini
Kim ne derse desin, bu Sedef denen kızın iyiniyetine asla inanmıyorum. Sicakkanli degil, laubali olduğunu düşünüyorum.
Kocası askerde olan gelinlerini yaşıtları olan kayınlari ile aynı odada yatıran kaynana ve kayınpedere oha diyorum!
Kayinlarinin dizlerine yatabilecek kadar geniş Sedefe ayrıca cüsss diyorum!
Amanede bana kızacaksın belki ama, senin nişanlının da bu konuda masum olduguna inanmıyorum, bakınız; elele tutuşma oyunu
Amanedenin kalbinin baska, dilinin baska söylediğini düşünüyorum.
Bu Sedefin ilişkilerindeki çarpıklık gün gibi ortada iken, nişanlısı ve kaynanalarının sanki bunlar gayet normalmiş gibi davranmasından dolayı amanedenin delirdigini ve sıcakkanli Sedefi kıskanan kötü elti konumuna dustugunu, ne kadar uğraşırsa uğraşsın, özellikle kaynanasının gözünde bu kıskanç etiketinden kurtulamayacagini dusunuyorum.
Yazmayim diyorum ama gene dayanamayaCagim, amanede kendini niye göz göre göre ateşe attığını bir türlü anlayamıyorum
işte iyiniyetli yorum budur görsün bazı şahıslar teşekkür ederim arkadsım yorumun için.yoo arkadaşım ben niye keyifleneyim senin mutsuzluğundan
aksine gerçekleri gör diye söylüyorum evlenince ne değişecek sence söyler misin
sedef kayınvalide aa bu kız evlendi biz elimizi ayağımızı çekelim mi diyecekler
nasılsa evli diye seni daha çok delirtmek için uğraşacaklar
öyle uzak ev tutarım kapımı kapatırım kocamla mutlu mesut yaşarım diye düşünüyorsan çok yanılıyorsun
evlilik öyle değil annesinin bi lafına bakarak kocan sana surat asacak eltin o senden büyük sayacaksın diyecek sen bi gık bile diyemeyeceksin
sedefe hak veren yok zaten o kendini belli etmiş ee onu seven aile zaten belli
diğer geline neler yapılmış aynısı belki daha fazlası sana yapılacak
bu saatten sonra ne kayınvalideni susturabilirsin ne de o sedefi hayatından çıkarabilirsin toplu şekilde kavga gürültü yaşayacaksın
kaç ay kaldı düğününe sen daha nelerle uğraşıyorsun
Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef
nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?
evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.
sen nasıl düşünmek istersen öyle düşün ben hala iyiniyet göremiyorum şu msjda herkes düşüncelerinde özgür canım bende.
nişanlın seni koruyabilseydi inan 1256452313 kere sedef ve kayınvalideyle ilgili konu açmaz
bu gelinlik nasıl , balayında nereye gidebiliriz diye konu açardın
bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum
amanede hanım;ablanız olarak uyarmak istiyorum..daha önceki konularınızda yanlış anlaşıldığınızla başlangıç yaptınız,hakaretlere doğru yavaş adımllarla ilerliyorsunuz..yapmayın,yardım istediğiniz insanlardan gerçekten yardım almak istiyorsanız ılımlı yaklaşın,her türlü eleştiriye açık olun..
şimdi asıl duymak istediğiniz,paylaşmak istediğiniz,anlatmak isteyipte anlatamadıklarınızı anlatın..ve şuanda içinizde biriktirmiş olduğunuz kvnize-sedefe-nişanlınıza-kp ve kblerinize haykırmak isteyipte haykıramadıklarınızı haykırın..burada söylemek isteyip söyleyemediklerinizi asıl sizi sıkıntıya itenin ne olduğunu düzgün dille anlatın karşılıklı kırıcılıklar başlamadan.. sizde rahat edin kkdakilerde..
Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef
nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?
evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.
sen nasıl düşünmek istersen öyle düşün ben hala iyiniyet göremiyorum şu msjda herkes düşüncelerinde özgür canım bende.
Herkes cok nazik yazmaz, herkesin karakteri bir degil, dolayisiyla sen nasil anlamak istiyorsan, öyle anliyorsun.
Az önce diger konuda bir arkadasa yazdigin bir Yorumu gördüm ve nedense hic sasirmadim.
Arkadas senin konuna yakin bir konu demis ve verdigin Tavsiyeleri kendinde uygula demis.
Ben bir kötülük göremedim.
Ama sen yine yeniden, "yok Sanane, yok sanami sordum yok yorumunu görmedim duymadim" falan fisman iste.
Sana ne yazmak lazim: Amanede bak sen o Sedef cirkefini hiiiic takma.
Evlendikten sonra kaynananla ve sedefle kes kontaktini.
Nisanlin seni korur kollar.
Hatta bence ararlarsa acma, size gelmek isterlerse evde yokuz de.
O Kaynanan olacak Kadinida ayni seilde uzaklastir kendinden.
Sen kociskonla Yalniz, mutlu, mesut yasa.
Sedefte kimmis pehh.
Nasil bu Yorumumda iyi niyet bulabildinmi?:
sen zamanında bısuru hakaret ettıgın ınsanlardan akıl almak ıcın hala nasıl konu acabılıyosun??hic utanma yokmu arkadasım sende??ayrıca dıger konularındada sana bısuru onerıde bulunuldu bısuru akıl verıldı hangısını uyguladın hangısını dınledın hangısını yapmaya calıstın???bence sen bı psıkoloğa gorun gercekten ıyı deılsınayrıca gınaaaaaaa geldı artık sedefte sedef sedefte sedef tamam sen onu bana yolla benım eltım olsun sende kurtul kk da kurtulsun artık şu sedef konularından yiterrrrrrrrrrrr
madem gına geldi bu kadar bıktın da niye bu topiktesin ve neden yorum atıosun hımmmm utanmıomusun bacım sen
ben sevmeye başladım nedense bu sedefi,,,
en büyük SEDEF şampiyon SEDEF...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?