hangi başlık yakışırki!:(

Sen zaten hosuna gitmeyen hic bir yorumda iyi niyet göremiyorsunki.

Sen begenmiyorsun diye, söylenenler yalnis degil bunu unutma.

sana hangi yorumun faydası oldu tatlım hangısını tezlerınde kullandın da el tutuşmaca oynayan sedefciğini alt edebildin bi söyler misin

evlen o adamla yak başını...

anlayamadığın konuya niye yorum yazıyorsun anlamış değilim benim amacım sedefçiğimi alt etmek değil tatlım önce bunu bi idrak et sonra gelsende olur gelmesende cvp bile vermiycem çünkü:)

Sen zaten hosuna gitmeyen hic bir yorumda iyi niyet göremiyorsunki.

Sen begenmiyorsun diye, söylenenler yalnis degil bunu unutma.

Onun için bininci kere konu açıyorsun hala sedef sedef sedef

nişanlında dibinden ayrılmıyordu bu kızın ne oldu?

evlenince hala el tutuşmaca? gibi enteresan oyunların içinde bulmayasın kendini.
sen nasıl düşünmek istersen öyle düşün ben hala iyiniyet göremiyorum şu msjda herkes düşüncelerinde özgür canım bende.

öyle bir söyleyiş tarzın varki ben mutsuz olunca keyflenecek gibisin anlıyamıyorum ruh halini

yoo arkadaşım ben niye keyifleneyim senin mutsuzluğundan

aksine gerçekleri gör diye söylüyorum evlenince ne değişecek sence söyler misin

sedef kayınvalide aa bu kız evlendi biz elimizi ayağımızı çekelim mi diyecekler

nasılsa evli diye seni daha çok delirtmek için uğraşacaklar

öyle uzak ev tutarım kapımı kapatırım kocamla mutlu mesut yaşarım diye düşünüyorsan çok yanılıyorsun

evlilik öyle değil annesinin bi lafına bakarak kocan sana surat asacak eltin o senden büyük sayacaksın diyecek sen bi gık bile diyemeyeceksin

sedefe hak veren yok zaten o kendini belli etmiş ee onu seven aile zaten belli

diğer geline neler yapılmış aynısı belki daha fazlası sana yapılacak

bu saatten sonra ne kayınvalideni susturabilirsin ne de o sedefi hayatından çıkarabilirsin toplu şekilde kavga gürültü yaşayacaksın

kaç ay kaldı düğününe sen daha nelerle uğraşıyorsun

işte iyiniyetli yorum budur görsün bazı şahıslar teşekkür ederim arkadsım yorumun için.
bu işe bi nokta koymayı iyiden iyiye düşünüyorum ama malesef bu seceneklerin arasında ayrılık yok benm için.
belki yanlış düşünüyorum ama öyle
nişanlımı seviyorum oda beni seviyo herseyimiz hazır 3 ay sonra düğünümüz olcak
elti ve kaynana saçmalığı için niye vazgeceyim diyorum kendi kendime
belkide yanlış ama böyle düşünüyorum işte

yahu sen nasıl bir kafada yaşıyosun büşra?

senin nişanlın bu sedefle yakınlaşmadı mı zamanında sen hala bu nişanlıyla evlenicem diyorsun nişanlımda problem yok diyorsun bu insanlar aile içinde garip ilişkiler kurmuş insanlar

senın nişanlın bırak el tutuşmacayı aynı odada kalmayı, o kıza yan gözle baksa, adama tekmeyı basman gerekirken bıze burada sedef martavalı okuyorsun...

nişanlına toz kondurmuyorsun ben mı tuttum sedefin elini?

hı asıl problem bu değil değil mi kaynananın sedef sevdası

sen gözünün önünde kayın yenge ilişkisini masumlaştırırken herkes herşey anormalken ve bunu sana internet ortamında seni hiç bilmeyen tanımayan insanlar söylüyorken daha hala yok iyi niyet yok saflık bilmem ne sen neden bahsediyorsun aç gözünü aç...

o sedef kadar nişanlında da bir tuhaflık var ...

nişanlın seni koruyabilseydi inan 1256452313 kere sedef ve kayınvalideyle ilgili konu açmaz

bu gelinlik nasıl , balayında nereye gidebiliriz diye konu açardın

yasasin benim gibi dusunen biri 6 sayfa once ben yazmis idim bunlari..oleyyyy..

bana faydası olmayacak yorumlarını kendine sakla seninle laf yarsıtırarak harcamıycam değerli zamanımı takıl takıl hadi yavrum

kiss amanede valla zorluyon gelicek yagmirlik abla aha bole olucen
hem bas yazilarinda kiziyodun nisanlina simdide onu savunuyon..
hem daha tam anamiyla kafan sakin degilken sinirlari zorluyon.. anladin sen onii..(hani demistinye nisanlimla birlikte olamiyom deyi)
hem benide hic ciddiye almiyon bozuluyom haaa

Son düzenleme:
amanede hanım;ablanız olarak uyarmak istiyorum..daha önceki konularınızda yanlış anlaşıldığınızla başlangıç yaptınız,hakaretlere doğru yavaş adımllarla ilerliyorsunuz..yapmayın,yardım istediğiniz insanlardan gerçekten yardım almak istiyorsanız ılımlı yaklaşın,her türlü eleştiriye açık olun..
şimdi asıl duymak istediğiniz,paylaşmak istediğiniz,anlatmak isteyipte anlatamadıklarınızı anlatın..ve şuanda içinizde biriktirmiş olduğunuz kvnize-sedefe-nişanlınıza-kp ve kblerinize haykırmak isteyipte haykıramadıklarınızı haykırın..burada söylemek isteyip söyleyemediklerinizi asıl sizi sıkıntıya itenin ne olduğunu düzgün dille anlatın karşılıklı kırıcılıklar başlamadan.. sizde rahat edin kkdakilerde..

zaten kimseye hakaret falan etmeye niyetim yok merak etmeyin.
çünkü zaten amaçları o:)
ben kızıcam sinirlenicem hakaret edicem onların egoları şişip tavan yapacak ben banlanınca
bi sonraki konumda eski konumu önüme getrcekler vs vs
o yüzden hiiiççç işim olmaz istediklerini yazsınlar bilinçli yapıyolar yapsınlar bakalım
teşekkür ederm ılımlı yaklasımınızdan dolayı
ama ben bu saatten sonra ne anlatrsam anlatayım o bazıları
on kelimenin arsından btanesini cımbızla ayırıp ya suçlıcak ya kızacak yada dalga gececek o yüzden gerek yok.
sizin gbi ılımlı yaklasıp yardımcı olmaya çalışan arkadslarda çoğunluktaydı bu konuda siz dahil hepsine ayrı ayrı teşekkkürler tekrardan saolun

Herkes cok nazik yazmaz, herkesin karakteri bir degil, dolayisiyla sen nasil anlamak istiyorsan, öyle anliyorsun.
Az önce diger konuda bir arkadasa yazdigin bir Yorumu gördüm ve nedense hic sasirmadim.
Arkadas senin konuna yakin bir konu demis ve verdigin Tavsiyeleri kendinde uygula demis.
Ben bir kötülük göremedim.
Ama sen yine yeniden, "yok Sanane, yok sanami sordum yok yorumunu görmedim duymadim" falan fisman iste.

Sana ne yazmak lazim: Amanede bak sen o Sedef cirkefini hiiiic takma.
Evlendikten sonra kaynananla ve sedefle kes kontaktini.
Nisanlin seni korur kollar.
Hatta bence ararlarsa acma, size gelmek isterlerse evde yokuz de.
O Kaynanan olacak Kadinida ayni seilde uzaklastir kendinden.
Sen kociskonla Yalniz, mutlu, mesut yasa.
Sedefte kimmis pehh.

Nasil bu Yorumumda iyi niyet bulabildinmi?

sen zamanında bısuru hakaret ettıgın ınsanlardan akıl almak ıcın hala nasıl konu acabılıyosun??hic utanma yokmu arkadasım sende??ayrıca dıger konularındada sana bısuru onerıde bulunuldu bısuru akıl verıldı hangısını uyguladın hangısını dınledın hangısını yapmaya calıstın???bence sen bı psıkoloğa gorun gercekten ıyı deılsın ayrıca gınaaaaaaa geldı artık sedefte sedef sedefte sedef tamam sen onu bana yolla benım eltım olsun sende kurtul kk da kurtulsun artık şu sedef konularından yiterrrrrrrrrrrr

madem gına geldi bu kadar bıktın da niye bu topiktesin ve neden yorum atıosun hımmmm utanmıomusun bacım sen

madem gına geldi bu kadar bıktın da niye bu topiktesin ve neden yorum atıosun hımmmm utanmıomusun bacım sen

hangı topıkte olacagımı sana sormam bu bırrr ıkıncısı ben bu forumda kımseye hakaret etmedım utanılcak bıseyım yok buda ıkıııı canımmmm bb

arkadşlar yardımcı olmaya çalışan herkes sonsuz teşekkürler iyiniyetli kesimde olanları seviyorum kocaman öpüyorum bu topik yine geyiğe dönecek anlaşıldı.durumu yetkililere havale ediyorum ben:):) iyi geceler bol eğlenceler herkese:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…