hangi başlık yakışırki!:(

jigolo konusunu kaçırmışım şimdi okudum ve pessssssssss diyorum.

Agziniza saglik nedense herkesin gordugunu konu sahibi goremedi gitti. Bu sedefle el ele tutusan sizin nisanliniz degil mi ? Ama konu sahibi yine isine gelmeyen yorumlara takmiyorum ve hakaret moduna gecmis. O yuzden isine gelmeyecek yorumlar yapmayalim nede olsa insan sadece kendini kandirabilir...

benim anlayamadığım olay su nasıl olur da bır yengeyle bır kayın boylesıne kotu nıye ıcınde olabılırkı...ben daha oncekı konlarına sımdı baktım.bu yengenın kocasın ın elı armut mu topluyor pardon? sen bır seylerı abartıyor olma...bazen ınsan gormek ıstedıgı gb gorur.yanı bılemıyorum ama sen kaynanan sevıo falan dıye bu sekılde dusunup dusundugune ınanmıs olma yanı eltı ve kayın kardes demektır.tabıı bu benım dusuncem zaten ne snn ne de onların gunahını kımse alamaz...

geçen mune yazmıştı forumda konusahibinin geçmiş konularını irdelemek yasak falan diye ama gel de irdeleme...ayten diye bi şiir vardı ya biliyormusunuz bilmiyorum;
Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem

(ayten yazan yerleri sedef gibi düşün)

amanede senin konularına bakınca aklıma bu şiir geldi,sayende bütün kadınlar kulübü olarak sedefe sempati besledik...ne yapayım diye soruyosun çok çok basit;

ya şu takıntını kafandan at
ya da bırak nişanlını ayrıl

çünkü bütün bu olayların sonunda gerçekten saplantılı takıntılı olup çıkacaksın...

her ne olursa olsun yazık olmuş amanedeye
psikolojisini çok bozmuşlar
nişanlısını çok seviyo o yüzden bazı şeylere olumlu yönden değerlendiriyo nişanlısına toz kondurmuyo zaten aksini düşünse bu kadar takmazdı
ama gözü kapalı seviyo
işte her yeni gelin gibi ilk başta aileye kendini sevdirmeye çalışmış ancak ailenin tutumu kızı mahvetmiş
özelliklede daha önce yazdığı o elele oyunlar aşkımlar fiilan kayınlarının dizlerine yatmalar bunca samimiyet ve ailenin bunu normal olarak algılaması vs.. amenedeyi böyle takıntılı yapmış işte yazık
onca konu açtı çoğunda mevzu aynı her konusunda tartışma yaşıyo ve hala aynı konuda devam ediyo
öyle bunalmış ne hale gelmişki yinede burda yazıyo başka biri olsa yazmazdı
amanede dua et allaha sığın o sana bir çıkış yolu gösterecektir ve inşallah bu konuda feraha kavuşursun

şimdi ben şunu merak ediyorum, tezle mi ilgili bu yoksa tez yazdığın yalan mı? ya sedef yalan ya tez!

gözü kapalı seven adam nişanlıdan başkasını takmaz....
ondanda başka şey düşünmez..
eger biraz nişanlıdan şüpe ediyosan takarsın olanlara sorunuda sedefte değil adamda ararsın
ben bu sedefe ne ediim diyenlerede kömpürmessin..
hayta işte her zaman aynısı olmuyo maalesef...

üye zamanında sizinle dalga geçtim tez için sizin reaksiyonunuzu ölçtüm diyor ..
yeri geliyor hakaret ediyor
beğendiği yorumları ciddiye alıp beğenmediklerini aşağılıyor
hep aynı konuyu açmasına rağmen bir yetkilide hoopp ne oluyor demiyor

valla ben artık ciddi ciddi tez hazırlanıp sabrımızın noktası son noktasını sınadıgını düşünüyorum...

yok ben ciddi ciddi üşütük olduğunu düşünmekle beraber,özellikle sinirimizi bozup eğlenmek için başlık açtığından yüzde 1 milyon eminim..kimse ciddiye alıp cevap vermesin şuna..sabah sabah sinir harbi yaşamaya değmez.sedefler kovalasın seni amannnnn...

o geliyor içini döküyor,hakaretini de ediyor bir süre banlanıp gelip aynısını yapıyor.ne kadar hakaret etsemde konuma nasılsa yorum yapılıyor deyip tekrar açıyor,bizde gelip kuzu kuzu yorum yapıyoruz.üstelik ettiği küçücük özürü,ettiği o kadar hakarete rağmen affedebiliyoruz.ne diyeyim,Allah hepimize akıl fikir versin.davetsiz misafir konusunuda yeni okudum.aynı tas aynı hamam.kim ne derse desin kim ne akıl verirse versin o bildiğini yapacak,gelip gene konu açacak

Yaşın çok ufak ama ben sana kocaman gerçek bir çözümü vereceğim tek cümle ile;

"Hoşuna gider ya da gitmez, yapman gereken tek şey, artık arapsaçına döndürdüğün ve takıntıdan uzaklaştırıp "saplantıya" çevirdiğin bu konu nedeniyle, nişanı ya atman gerekiyor, ya da artık Sedefe başka bir gözle bakmaya çalışman gerekiyor"

İkincisi mümkün olmadığı için, bu nişanı ne yazık ki atman gerekiyor...

Çözümü yok bunun.. Nişanlın, nişanlının ailesi ve cemil cümle herkes Sedef'ten yana.. Demek ki bir bildikleri var.. Belki kadınsal önsezilerini biraz da çarpıttığın için farklı görüyorsun.. Üstelik artık saplantıya çevirdin... Bir de herkesi karşına aldın.. Artık sadece susarak, alttan alarak ve Sedef'i kabullenerek, orada belki bir yer edinirsin.. Ama herkes senin bu saplantını bildiği için bir "çıkma" bekleyecek daima.. ve sen onların beklediklerini vereceksin....

Tez konun için yeterli mi bilmiyorum ama =) insan psikolojisi üzerine eğitim alıyorsan gerçekten, stajyer kabul eden arkadaşlarım var...
Torpilim de geçerli olur,

Selamlar,

insan bazen anlamazya hani konu açtığımdada söyledim ee bu noktada ne bekliyorum ben bile cevabını bilemiyorum vs.diye
burda bi arkadasın konusunu aglaya zırlaya okudum ben 'kocam eltime aşık'
onu okudukça o hanım hislerini gördüklerini yazdıkça evet ya dedim kaynana k.peder sedfin kendisi bile biyana
BENİ RAHATSIZ EDEN NİŞANLIMIN SEDEFE KARSI TUTUMU
sonuç yine kk kadınları haklı
şöyleki bi çok insan demişti nişanlın seni koruyorsa mutluysan anlıyorsa gerisi vızz diye
öyleymiş.çünkü düşünüyorumda benm sedefte gördüklerimi nişanlımda görebilseydi
benim gbi nefretle bakmıyosa bile sevgiylede bakmamayı basarabilseydi
yani onun yaptıklarının yanlış olduğunu ben anlatmadan kendimi yırtmadan çirkef kıskanç damgası yemeden tespit edebilseydi
en önemlisi 2 senedr uzak dur dememe ragmen buna devam etmeseydi (son 6 aydır samimiyeti kesti benm zorumla)
sürekli her defasında ne kadar yıpranıp üzüldüğümü bldiği halde sedefi korumaya devam etmseydi
olmasaydı yapmasaydı birsürü keşke işte
o zmn ben bu durumda olmazdım
böyle saplantılı olmazdım
şuan ağlıyor olmazdım
geleceğim hakkında endişe duyuyor olmazdım
o kadar çok sevdiğim nişanlımdan kalbimin bir köşesindede
nefret ediyor olmazdım..olmazdım işte!

not:bahsettiğim konu başlığındaki hanımın eşinin eltisine aşık olduğunu düşünmüyorum
nişanlımında sedefe aşık olduğunu düşünmüyorum
ama orda konu sahibi demişki 'herşeyin eni en güzel,en hanım ,en cici eltim,kocamda onun gbi birini bulmak istedi galiba''
ne kadar doğru ne kadar aynı hissediyoruz..

amanede düğüne kadar bu durumu çözmezsen çok kötü şeyler olur bak sedef düğününü de rezil eder
sen nişanlına karşı biraz güvensizlik mi besliyorsun?

amanede, bundan sonra ne yaparsanız yapın sedef'ten dolayı çıkardığınız sıkıntılar unutulmaz.
Ortamlarda mecburen bir araya geldiğinizde bu eşiniz tarafından da k. valideniz tarafından da kullanılabilir, üstüne üstüne gidebilirler.

Sedef bunun farkındaysa o da bu zaafınızı kullanabilir.

Söz ettiğiniz hareketler hiç hoş değil. Bunun adı kıskançlık değil yapılan saygısızlığı kabul etmemektir.
Sizinle evlenmeye niyetli kişi size saygı duyduğundan dolayı hoşlanmadığınız şeylerden uzak durmalıdır.
Sedef'ten uzak duramaz çünkü akraba fakat mesafeli davranabilir.

Psikologa gidecek kadar sizi etkileyen bir konuyu es geçin desem faydası bile olmaz biliyorum.
Yapmanız gereken eskiyi unutmak, şimdilerde daha töleranslı davranmak.Artık ne olursa olsun konuyu açmamak, açılan konulara gülümseyerek cvp. vermek.

Diğer eltinizin mutsuzluğu ya da iletişimsizliği sizi ilgilendirmesin, sizi ilgilendiren sizin hayatınız olsun boşverin herkesi.

Eğer çok mutsuzsanız ve başaramayacağınıza inanıyorsanız, nişanlınıza bu konuda güvenmiyorsanız ayrılmak en iyisi değil mi ?

Kim sizin hayatınızdan önemli ki ?

amanede arkadaşım ben bunların aynısını şu an kendi hayatımda yaşıyorum.. benim hayatımda ben sedef rolündeyim sen de benim eltim rolündesin.. sana ciddi ciddi yardım etmek istiyorum.. işe yarar yaramaz o ayrı.. ama gayet samimiyim bunu bil lütfen.
şöyle; ben 4 yıldır çıkıyorum nişanlımla, 3 ay sonra düğünüm var.. 4 yıldır kayınvalidemle ve kayın pederimle konuşuyorum, o kadar samimi oldukki artık, bi akşam sesimi duymasalar ertesi gün 3 kere arıyolar.. gittim yaşadıkları yere, evlerinde kaldım, tüm sülaleyle tanıştım, herkesi sevdim ve herkes tarafından sevildim.. arkamdan ne kadar güzel, güler yüzlü, sıcakkanlı, samimi bi gelinin var demişler kayınvalideme.. onun da sevinçten ayakları yere basmıyor tabi.. daha hiç gelinim demedi bana, hep kızım der..ama ben de hiç gelinlik yapmadım, hep kız oldum..Tıpkı sedef gibi ben ne yapsam güzel, ben ne desem doğru, ben ne giysem yakışıyor ve ben ne hata yapsam gülünüp geçiliyor..ve ben eltime kaynım tarafından gösterilen örneğim (tanıdık geldi mi?) bunun nesi kötü ???
şimdi gelelim eltime.. o da tıpkı senin sedeften nefret ettiğin gibi benden nefret ediyor, bunu biliyorum.. ama kendine dışarıdan baksa nefret edilecek bir insan ya da bir durum olmadığını anlayacak.. o yüzden lütfen şimdi sen bu duruma dışarıdan bak, değerlendir, en son kendini benim eltimin yerine koy..
sevgili eltim son derece sessiz sedasız, art arda 2 cümle kurmayı başaramayan, soğuk, içe dönük bi insan..en baştan kaynıma "onların araları çok iyi (ben ve kayınvalidem için) ben aralarına giremem, beni sevmicekler" demiş, daha ortada fol yok yumurta yokken baştan önyargılı yani.. kaynım hergün beni arayıp abla nasılsın derdi eskiden, bu kızcağız yüzünden nişanlım askerde olmasına rağmen aramayı kesti, nedeni bu kızcağızın hüsnü kuruntuları (bu da tanıdık mı ?)bu durmlar ve tavırlar k.validem ve k.pederim tarafımdan farkedilince kıza karşı bir antipati başladı tabi.. k. validem onlara gittiğinde beni anlatmış..anlatmış ki birazcık öğrensin nasıl olmasını istediklerini.. ama nafile, kız onları da beni de düşman ilan etti kendine.. ama kaybeden kendisi, kayın validem bana "o böyle yaptıkça ben sana daha çok sarılıyorum" diyor.
şimdi lütfen çok iyi düşün.. sen bu kızın yerinde olsan ne yapardın ? buna verceğin cevap, aslında kendine vereceğin cevaptır..
bence sende sedefi düşman olarak göreceğine, ona ve nişanlının ilesine yakın olmayı dene.. çünkü kayın validenin senin yanında sürekli sedefi övmesinin sebebi, bence senin de onun gibi kendilerine karşı neşeli ve pozitif olmanı istemeleri.. sen sedeften nefret ettiğini gösterdikçe onlar onu daha çok sevicek ve gözlerinde yükselticekler..
kimse negatif, şikayetçi ve başkalarını çekemeyen insanları sevmez..
sen de neşeli, dışa dönük, sevgi dolu oldukça bi süre sonra bu sorunlar kalmaz.. zamanla "sedef de iyi ama büşra bambaşka" der gezer ortalıkta
sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…